...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ توجه توجه: طرف دیگه از این طرفا پیداش نمیشه با خیال راحت به بحثای علمی بپردازین 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ توجه توجه:طرف دیگه از این طرفا پیداش نمیشه با خیال راحت به بحثای علمی بپردازین من؟ من در رفت و آمد هستم هیچ کس در کل انداختن حریف ما نمیشه پس بیخود جشن پیروزی نگیرید 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ باشه شمام برین کودکیاری بخونین چون با گریه هاتونم موتوراتون کار نمیوفتهتوچال تعمیگاهم که بخوای کار کنی بدون برق نمیشه خخخخخخخخخخخخ چه ربطی داره به کودکیاری؟ شما هم برید کارگر شهرداری بشید!!! ربط داشت؟ حرف بی ربط نشان از ضعف شماست دوست گرامی 2 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ خخخخخخخخخخخخچه ربطی داره به کودکیاری؟ شما هم برید کارگر شهرداری بشید!!! ربط داشت؟ حرف بی ربط نشان از ضعف شماست دوست گرامی من هنوز شروع به کل انداتن نکردم که حالا چرا عصبی میشیخیلی خب الان یه آب خنک نوش جان کن چند تا نفس عمیق بکش... آروم باش... در ضمن ربط داشت چون از نظر من ضایع ترین رشته ممکنهگفتن نداره ولی این عصبانیتم نشانه مهندس مکانیک بودن شماس 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ من هنوز شروع به کل انداتن نکردم کهحالا چرا عصبی میشیخیلی خب الان یه آب خنک نوش جان کن چند تا نفس عمیق بکش... آروم باش... در ضمن ربط داشت چون از نظر من ضایع ترین رشته ممکنهگفتن نداره ولی این عصبانیتم نشانه مهندس مکانیک بودن شماس کی عصبانی شد؟ این حرفتون رو میذارم به حساب برقی بودنت چون منو هنوز نمیشناسی برید از بزرگترتون بپرسید که من چطور آدمی هستم چرا کارهایی که خودت میکنی رو به من نسبت میدی؟ ما اصلا شما رو به حساب نمیاریم که بخوایم عصبانی هم بشیم خیال باطل خیلی خودتون رو بالا میگیرید هاا توهم زدید ضایعترین رشته ممکن یکی ........ (شاید بخونند و ناراحت بشن) و یکی برق و اونم از نوع قدرت برید دنبال فازمتر بازیتون بچه آخه رشته ای که توی هر ده کوره ای یافت میشه میشه رشته؟ نه خداوکیلی میشه رشته؟ خجالت نمیکیشید که دارید از برق دفاع میکنید؟ 2 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ کی عصبانی شد؟ این حرفتون رو میذارم به حساب برقی بودنت چون منو هنوز نمیشناسی برید از بزرگترتون بپرسید که من چطور آدمی هستم چرا کارهایی که خودت میکنی رو به من نسبت میدی؟ ما اصلا شما رو به حساب نمیاریم که بخوایم عصبانی هم بشیم خیال باطل خیلی خودتون رو بالا میگیرید هاا توهم زدید ضایعترین رشته ممکن یکی ........ (شاید بخونند و ناراحت بشن) و یکی برق و اونم از نوع قدرت برید دنبال فازمتر بازیتون بچه آخه رشته ای که توی هر ده کوره ای یافت میشه میشه رشته؟ نه خداوکیلی میشه رشته؟ خجالت نمیکیشید که دارید از برق دفاع میکنید؟ :jawdrop: سودی....!!! به نظر تو این آقاهه عصبی نشده؟ آقای محترم من کاملا با شما موافقم الان تو هر دهات کوره ای برق هست؟ دلیلشم نیاز فوق العاده ی دنیا به این صنعت وعلم با ارزشه مردم به همین برق تو دهات کوره ها نیاز شدیدی دارن و خوب اگه شما میگین مکانیک خیلی محدوده واسه اینه که علم پیش پا افتاده ایه و خیلی نیازی بهش نیست 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ :jawdrop: سودی....!!! به نظر تو این آقاهه عصبی نشده؟ آقای محترم من کاملا با شما موافقم الان تو هر دهات کوره ای برق هست؟ دلیلشم نیاز فوق العاده ی دنیا به این صنعت وعلم با ارزشه مردم به همین برق تو دهات کوره ها نیاز شدیدی دارن و خوب اگه شما میگین مکانیک خیلی محدوده واسه اینه که علم پیش پا افتاده ایه و خیلی نیازی بهش نیست مطمئن باش من عصبی نیستم اینقدر اعصابم راحت و آرومه که نگو این شمایید که هیجان زده شدید اینقدر راحت دارم تایپ میکنم که نگو رشته معارف هم همه جا زیاده.. پس حتماً نشان از اهمیتشه خوب شد معنی اهمیت زیاد رو هم فهمیدیم 1 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ مطمئن باش من عصبی نیستماینقدر اعصابم راحت و آرومه که نگو این شمایید که هیجان زده شدید اینقدر راحت دارم تایپ میکنم که نگو رشته معارف هم همه جا زیاده.. پس حتماً نشان از اهمیتشه نه دلیل اون قدرت زیاد آخونداس خوب شد معنی اهمیت زیاد رو هم فهمیدیم اونوقت میشه یه راهنمایی کنین :پس هر رشته ای که کمتر دانشجو بگیره مهم تره؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ اونوقت میشه یه راهنمایی کنین :پس هر رشته ای که کمتر دانشجو بگیره مهم تره؟؟؟؟ کلا من این رو میخوام بهتون بگم: هر چی فراوانی گونه ای!! از دانشجو کمتر باشه، اون رشته اشباع نیست و همیشه در پیشرفته. ولی در رشته ای که در ترم 10ها هزار نفر فارغ الاتحصیل میشن فقط مدرک گیرشون میاد و کلا از اهمیت و قدرتش کم میکنه. مثلا همین مهندسی عمران رو در نظر بگیرید... خیلی زیاد شده. خیلی. همه هم میگند که من مهندس عمران هستم. ولی شرایط جامعه دیگه بیشتر از این رو نمیتونه ساپورت کنه. رشته خاص تر همیشه راحت تر میتونه پیشرفت کنه. هم در داخل و هم در خارج 2 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ کلا من این رو میخوام بهتون بگم: هر چی فراوانی گونه ای!! از دانشجو کمتر باشه، اون رشته اشباع نیست و همیشه در پیشرفته.ولی در رشته ای که در ترم 10ها هزار نفر فارغ الاتحصیل میشن فقط مدرک گیرشون میاد و کلا از اهمیت و قدرتش کم میکنه. مثلا همین مهندسی عمران رو در نظر بگیرید... خیلی زیاد شده. خیلی. همه هم میگند که من مهندس عمران هستم. ولی شرایط جامعه دیگه بیشتر از این رو نمیتونه ساپورت کنه. رشته خاص تر همیشه راحت تر میتونه پیشرفت کنه. هم در داخل و هم در خارج پس نتیجه میگیریم که آبیاری گیاهان دریایی تاپ ترین رشته دانشگاهیه 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ بچه ها فیلم سینمایی دیشب چی شد؟به کجا رسید؟ من آخراش خوابم برد... شما تیر خوردی مُردی:دی 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان برقی و مکانیکی خودم با احترامی که برای همه تون قائلم اگه بخواید به این کل کل های بی سرو ته که در نهایت چیزی جز ناراحتی و دلخوری برای افراد به بار نمیاره ادامه بدید تصمیمی غیر دوستانه اتخاذ خواهدشد.علی رغم میل باطنی پس اینگونه کل کل ها رو ،گرچه از روی شوخی و محض خنده ، کنار بگذارید... ممنون از همه تون ... با تشکر مدیریت تالار برق 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ پس نتیجه میگیریم که آبیاری گیاهان دریایی تاپ ترین رشته دانشگاهیه کلا دوست داری از این رشته های اینطوری بگی ها اگه توجه کردی باشی من فقط در مورد رشته های فنی صحبت میکنم. بقیه رشته ها رو کاری ندارم پرورش زنبورهای شیرده بهترینه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان برقی و مکانیکی خودم با احترامی که برای همه تون قائلم اگه بخواید به این کل کل های بی سرو ته که در نهایت چیزی جز ناراحتی و دلخوری برای افراد به بار نمیاره ادامه بدید تصمیمی غیر دوستانه اتخاذ خواهدشد.علی رغم میل باطنی پس اینگونه کل کل ها رو ،گرچه از روی شوخی و محض خنده ، کنار بگذارید... ممنون از همه تون ... با تشکر مدیریت تالار برق یاد تلفن های گویا افتادم باشه پیمان جان 4 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ کلا دوست داری از این رشته های اینطوری بگی هااگه توجه کردی باشی من فقط در مورد رشته های فنی صحبت میکنم. بقیه رشته ها رو کاری ندارم پرورش زنبورهای شیرده بهترینه آره تا حالا به این رشته فکر نکرده بودم ممنون به اطلاعاتم افزوده شد 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ یاد تلفن های گویا افتادم باشه پیمان جان هزار دفه گفتم اسی با اینا شوخی نکن گوش ندادی که خوبت شد؟:vahidrk:بیا الان بریم اونور:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ هزار دفه گفتم اسی با اینا شوخی نکن گوش ندادی کهخوبت شد؟:vahidrk:بیا الان بریم اونور:vahidrk: خوب مأموریت با موفقیت انجام شد. حذف اشتراک زده شد. برو بریم پسر 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ یاد تلفن های گویا افتادم باشه پیمان جان هزار دفه گفتم اسی با اینا شوخی نکن گوش ندادی کهخوبت شد؟:vahidrk:بیا الان بریم اونور:vahidrk: من از شما متشکرم عزیزان دل شما روی سر ما جا دارید من دوست دارم این دو تالار زمانی برسه که بتونند باهم یه تیم رباتیک تشکیل بدهند بتونند تو موارد مشترک علمی که زیاد هم هست با هم مشارکت و همفکری کنند در حل مشکلات تالاربهم کمک کنند و پشتیبان و یاور هم باشند و وقتی که اینجا صرف میکنند رو ازش لذت ببرند نه اینکه خدایی نکرده باعث دلخوری هم شود هیچ رشته ای سر از رشته دیگه نیست همه رشته ها به نحوی به هم محتاجند حالا سهم این احتیاج در مواردی کم میشه گاهی زیاد امیدوارم رسومات غلطی از مدیریتهای قبلی دوتالار باقی مونده کم کم به دست فراموشی سپرده بشه و در آینده ای نه چندان دور یه انجمن یکدست و یکپارچه داشته باشیم با محیطی دوستانه این آرزوی قلبی منه به خدا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده