...YaSss 1393 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 از مهنسای برق بعیده که اینجا بحثای غیر علمی کنن اصلا از مهندس برق بعیده وقتشو تلف مسایل پیش پا افتاده کنه همین دوستای مکانیکی اگه برق نباشه باید تغییر رشته بدن برن کودک یاری بخونن احتمالا با روحیشونم سازگار تر باشه 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 از مهنسای برق بعیده که اینجا بحثای غیر علمی کنناصلا از مهندس برق بعیده وقتشو تلف مسایل پیش پا افتاده کنه همین دوستای مکانیکی اگه برق نباشه باید تغییر رشته بدن برن کودک یاری بخونن احتمالا با روحیشونم سازگار تر باشه دم شما واقعا گرم منم همینو میگم... 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 نه بوخوداااااااااااااااااااااا سودی دخمل خوبی است میباشد اینا کل میندازن من بی گناهم باید جوابشونو بدم یا نه ایا؟؟؟ 1
...YaSss 1393 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 نه من نماینده تام الاختیار مدیرم به دوروغ نگو به کناهت اعتراف کن:vahidrk: 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 دوسی پشت منو خالی نکن خوب برو نیگا کن ببین مقصر که میباشد ایا؟؟؟ 1
...YaSss 1393 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 به جون هم افتادیم چیه؟ انگار شما علاقه زیادی به ایجاد اغتشاش مجدد دارینا در ضمن من تمام پست ها را مطالعه نموده واشراف کامل به اتفاقات افتاده دارم طبق مشاهدات انجام شده توسط من (نماینده مدیر) شما با ارسالی پستی بچه ها رو تحریک به صحبت هایی در ضمینه های غیر علمی نموده اید ( ) و از همه مهمتر صحبت کامل درست و منطقیه یکی از بچه های مکانیک مبنی بر اینکه همه جا برق میگیره رو مورد تمسخر و تکذیب قرار داده اید خودتم خوب میدونی که هیچ جا برق نمیگرفت... 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 از مهنسای برق بعیده که اینجا بحثای غیر علمی کنناصلا از مهندس برق بعیده وقتشو تلف مسایل پیش پا افتاده کنه همین دوستای مکانیکی اگه برق نباشه باید تغییر رشته بدن برن کودک یاری بخونن احتمالا با روحیشونم سازگار تر باشه دمت گرم امروز اینقدر نخندیده بودم
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 به جون هم افتادیم چیه؟انگار شما علاقه زیادی به ایجاد اغتشاش مجدد دارینا در ضمن من تمام پست ها را مطالعه نموده واشراف کامل به اتفاقات افتاده دارم طبق مشاهدات انجام شده توسط من (نماینده مدیر) شما با ارسالی پستی بچه ها رو تحریک به صحبت هایی در ضمینه های غیر علمی نموده اید ( ) و از همه مهمتر صحبت کامل درست و منطقیه یکی از بچه های مکانیک مبنی بر اینکه همه جا برق میگیره رو مورد تمسخر و تکذیب قرار داده اید دادگاه صحرایی تشکیل دادی 1
...YaSss 1393 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 دمت گرم امروز اینقدر نخندیده بودم آفرین از قدیم گفتن خنده بر هر درد بی درمان دواست خوبه که میخندی پس دمم گرمتر چون قرار بیشتر از همه عمرتم گریه کنی 1
...YaSss 1393 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 من معذرت میخوام دیگه نمیام تواین تاپیک.......... نه نمیتونی کم بیاری آتیشی که به پا کردیرو باید دوش به دوش من ادامه بدی 1
...YaSss 1393 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 دادگاه صحرایی تشکیل دادی نگران نباش واسه شما دادگاه تشکیل نمیدم آویزون خطوط 400 kv بعدم کلی میخندیم 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 آفرین از قدیم گفتن خنده بر هر درد بی درمان دواست خوبه که میخندیپس دمم گرمتر چون قرار بیشتر از همه عمرتم گریه کنی هنوز جوجه تر از این حرفایید شما برقیها 1
...YaSss 1393 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 هنوز جوجه تر از این حرفایید شما برقیها کاری نداره ما برقیا دیگه برق تولید نمیکنیم شمام بشینین گریه کنین شاید موتوراتون را افتاد 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 کاری نداره ما برقیا دیگه برق تولید نمیکنیم شمام بشینین گریه کنین شاید موتوراتون را افتاد بعد میشه بگم شما از چی برق تولید میکنید؟ کی طراحی میکنه؟ کلا فکر نکنم چیزی به اسم تولید به گوشتون خورده باشه. شما فقط مدارات برقی رو طراحی میکنید. تولید برق با وسایلی هستش که مهندسان مکانیک طراحی و تولید میکنند 1
...YaSss 1393 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 بعد میشه بگم شما از چی برق تولید میکنید؟کی طراحی میکنه؟ کلا فکر نکنم چیزی به اسم تولید به گوشتون خورده باشه. شما فقط مدارات برقی رو طراحی میکنید. تولید برق با وسایلی هستش که مهندسان مکانیک طراحی و تولید میکنند چی میگی بابا چهارتا جزء مکانیکیه سادس که ما همشونو میخونیم همون اجزائ کوچیک مکانیکی مثل توربینو ژنراتور نیاز به ولتاژ داره و مداراتی که میگین:spiteful: 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 چی میگی بابا چهارتا جزء مکانیکیه سادس که ما همشونو میخونیم همون اجزائ کوچیک مکانیکی مثل توربینو ژنراتور نیاز به ولتاژ داره و مداراتی که میگین:spiteful: خوب اون مدارات رو بذارید روی سنگ ببینید کار میکنه یا نه برق تولید کنید با مدارتتون برید هنوز مونده مهندس بشید 1
...YaSss 1393 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 خوب اون مدارات رو بذارید روی سنگ ببینید کار میکنه یا نه برق تولید کنید با مدارتتون برید هنوز مونده مهندس بشید باشه شمام برین کودکیاری بخونین چون با گریه هاتونم موتوراتون کار نمیوفته توچال تعمیگاهم که بخوای کار کنی بدون برق نمیشه 2
ارسال های توصیه شده