seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ نه حاجیتو برو من هستم بچه ها رو بردار و از پل رد شو من اینجا عراقیها رو دهنشون رو سرویس میکنم که استیل خودته؟ شیطونه میگه بگو بر شیطان لعنت آره استیل خودشه... تو میتینگ پینگ پنگ با هم بودیم دیدمش... 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ یک تنه؟نمیخوای کمک کنی؟ :icon_pf (34): گفتم که کمکت کنم،گفتی بچه ها رو وردار ببر خوزیاد نیستن باوهمشونو حریفی 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ گفتم که کمکت کنم،گفتی بچه ها رو وردار ببر خوزیاد نیستن باوهمشونو حریفی بچه ها غلط کردند همشون رو بردار بیار کمک یعنی چی که منو اینجا تنها بذارید و برید برگردید میخوام سر به تنتون نباشه 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ بچه ها غلط کردندهمشون رو بردار بیار کمک یعنی چی که منو اینجا تنها بذارید و برید برگردید میخوام سر به تنتون نباشه چشم فرمانده:icon_razz: تمام سربازان کف برجان رو میارم الان 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ پخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:vahidrk: باز چیه شلوغش کردین نصف شبی؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ پخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:vahidrk:باز چیه شلوغش کردین نصف شبی؟ توهم زدن... نتونستن از پسم بربیان رفتن لشکر کشی ردن... 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ منم کلا باهاشون حرفی ندارم سید حرف حق میزنی بی ادبی میکن گذاشتم خوش باشن 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ توهم زدن... نتونستن از پسم بربیان رفتن لشکر کشی ردن... دایی؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ چشم فرمانده:icon_razz:تمام سربازان کف برجان رو میارم الان جان برکف اوه گای ماد چه خوشم اومد یه بار دیگه بگو فرمانده 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ دایی؟:vahidrk: منظورم از پسمون بود...اشتباه تایپی بود... 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ توهم زدن... نتونستن از پسم بربیان رفتن لشکر کشی ردن... کلا اگه توجه کرده باشی اینجا شما رو کاملا نادیده گرفتیم اصلا شما مگه وجود دارید؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ جان برکف اوه گای ماد چه خوشم اومد یه بار دیگه بگو فرمانده نخیرم کف برجان فرمانده منظورم از پسمون بود...اشتباه تایپی بود... آفرین دایی 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ کلا اگه توجه کرده باشی اینجا شما رو کاملا نادیده گرفتیماصلا شما مگه وجود دارید؟ اصلا نمیبینید مارو...استتار کردیم که غافلگیرانه اسیرتون کنیم... زندتون بیشتر به دردمون میخوره... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ اصلا نمیبینید مارو...استتار کردیم که غافلگیرانه اسیرتون کنیم... زندتون بیشتر به دردمون میخوره... ای مستتر ای استتار ای مخفی ای غافلگیر ای لُنگی 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ ای مستترای استتار ای مخفی ای غافلگیر ای لُنگی اسی عملیات پاتک 3 رو اجرا میکنیم:دی هدف مورد نظر:مهدی پاور:دی 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ اسی عملیات پاتک 3 رو اجرا میکنیم:دیهدف مورد نظر:مهدی پاور:دی باشه حمید تو از پشت سرش بیا. منم از پشت سرش. کلا این از جلو خطرناکه بهتره دوتایی از پشت سرش بیایم آخه لُنگیه در روایات داریم: لُنگی ها مجرم نیستند، بیمار هستند. بیایید با آنها درست رفتار کنیم. 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ باشهحمید تو از پشت سرش بیا. منم از پشت سرش. کلا این از جلو خطرناکه بهتره دوتایی از پشت سرش بیایم آخه لُنگیه در روایات داریم: لُنگی ها مجرم نیستند، بیمار هستند. بیایید با آنها درست رفتار کنیم. باشه اسم عملیات والفتح 100:دی برو بریم:دی 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ باشهاسم عملیات والفتح 100:دی برو بریم:دی از بالا دستور اومد که عملیات را متوقف و منطقه عملیاتی را ترک کنیم. حمید گِــردِش کن باید برگردیم آشیانه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ بچه ها فیلم سینمایی دیشب چی شد؟به کجا رسید؟ من آخراش خوابم برد... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ بچه ها فیلم سینمایی دیشب چی شد؟به کجا رسید؟ من آخراش خوابم برد... هیچی یه لُنگی بود که بدرقم گیر افتاده بود. گُرخید مهاجمان سلحشور هم خاک دشمن رو با اقتدار و کسب پیروزی ترک کردند. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده