Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ خودتم خوب میدونی که هیچ جا برق نمیگرفت...مثل مکانیک نیست که همینجوری سرتو بندازی پایین بیای دانشگاه... سال 89 فقط فردوسی مشهد فک کنم 40 نفر میگرفت...هیچ جای دیگه نمیگرفت... عوضش جاهایی که مکانیک میگرفتن: 1-هیدج 2-تاکستان 3-صایین قلعه 4-آمل در مورد دانشگاه آزاد صحبت میکنی؟ برو با بابا برقی ها صحبت کن ما تو کار آزاد نیستیم آزاد الان هر ترم 350 نفر مدیریت میگیره دانشگاه آزاد هر شهر آزاد شد دانشگاه آخه؟ فقط یه دانشگاه خوب داره اونم علوم و تحقیقات تهران 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ دوسی آخه چزا توهین میکنی؟ مهم سواد آدمهاست.... میدم آواتارم بخورتت..دیگه راه فراری نداری.. 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ در مورد دانشگاه آزاد صحبت میکنی؟ برو با بابا برقی ها صحبت کن ما تو کار آزاد نیستیم آزاد الان هر ترم 350 نفر مدیریت میگیره دانشگاه آزاد هر شهر آزاد شد دانشگاه آخه؟ فقط یه دانشگاه خوب داره اونم علوم و تحقیقات تهران قربونت برم من از آزاد حرف زدم...منم خودم الان آزاد میخونم به دلایلی که گفتم...کاردانیمو سراسری بودم... شهرارو کلی گفتم...منظورم این بود که همه جا مکانیک میگیره... 4 تا شهر بگو که کارشناسی برق بگیره؟ در ضمن آزاد تهران جنوبم حرف نداره... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ دوسی آخه چزا توهین میکنی؟مهم سواد آدمهاست.... میدم آواتارم بخورتت..دیگه راه فراری نداری.. یا ابرفرض!!! کی توهین کرد؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ قربونت برم من از آزاد حرف زدم...منم خودم الان آزاد میخونم به دلایلی که گفتم...کاردانیمو سراسری بودم... شهرارو کلی گفتم...منظورم این بود که همه جا مکانیک میگیره... 4 تا شهر بگو که کارشناسی برق بگیره؟ در ضمن آزاد تهران جنوبم حرف نداره... حالا با تبصره تهران جنوب هم خوبه البته شنیدم استادای خوبی داره نمیدونم والا من تو کار برق نبودم. اصلا برق چی هست؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ حالا با تبصره تهران جنوب هم خوبه البته شنیدم استادای خوبی داره نمیدونم والا من تو کار برق نبودم. اصلا برق چی هست؟ برق جیزه گفتن به بچه ها نگیم نذاریم هم بچه ها دست بزنن... حله؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ حالا با تبصره تهران جنوب هم خوبه البته شنیدم استادای خوبی داره نمیدونم والا من تو کار برق نبودم. اصلا برق چی هست؟ انصافا استاداش حرف ندارن... برق همونه که چرخ شما مکانیکی هارو میچرخونه...اگه نباشه هیچی نیست... البته شماها نزدیکش نشید با بچه مچه رفتار خوبی نداره... 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ برق جیزه گفتن به بچه ها نگیمنذاریم هم بچه ها دست بزنن... حله؟ خخخخخخ خودت رو با کی جمع میبندی آخه؟ فقط یه نفر توی تلالر برق بود که بد جور کل مینداخت. اونم سمندون. دیگه هیچ کدومتون مثل اون نمیشید. آخه جوجه، با ما کل میندازی که چی بشه؟ مثل کل کل کردن طرفدارای لُنگ با ما تاجی هاست 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ انصافا استاداش حرف ندارن... برق همونه که چرخ شما مکانیکی هارو میچرخونه...اگه نباشه هیچی نیست... البته شماها نزدیکش نشید با بچه مچه رفتار خوبی نداره... پس به سودی بگو نزدیکش نره چون رفتار خوبی باهاش نداره یه جرقه بزنه جیغ میزنه 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ میدم بنت کنن ها....... من شماردو در حدی نمیبینم که بخوام باهاتون کل بندازم بی تلبیت....... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ چاقو دسته خودشو نمیبره...شما حواستو جمع کن... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ چاقو دسته خودشو نمیبره...شما حواستو جمع کن... حالا بهرحال تهران جنوب میخونی مهدی لُنگی؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ میگم مهدی این سردارتون خیلی داره فوتبال رو کثیف میکنه خیلی زیاد این قرارداد بگوویچ دیگه چه صیغه ایه؟ تیم پاس رو ول کرده اومده دستیار دانمارکی (ببخشید گل محمدی) شده که چی بشه؟ این یعنی اینکه پاس رو خراب کرد و برای فصل دیگه برنامه ریزی کرد!!! منصفانه اس این؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ حالا بهرحال تهران جنوب میخونی مهدی لُنگی؟ آره داداش کیسه کشم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ آره داداش کیسه کشم یه دوستی دارم که ارشد مکانیک اونجا میخوند. خیلی سخت گرفته بودند. انصراف داد رفت سربازی لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ میگم مهدی این سردارتون خیلی داره فوتبال رو کثیف میکنهخیلی زیاد این قرارداد بگوویچ دیگه چه صیغه ایه؟ تیم پاس رو ول کرده اومده دستیار دانمارکی (ببخشید گل محمدی) شده که چی بشه؟ این یعنی اینکه پاس رو خراب کرد و برای فصل دیگه برنامه ریزی کرد!!! منصفانه اس این؟ خب ایرادش چیه؟میتونس قبول نکنه... حالا ینی دلتون به پاس سوخته؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ یه دوستی دارم که ارشد مکانیک اونجا میخوند.خیلی سخت گرفته بودند. انصراف داد رفت سربازی به خدا پیرمونو در آوردن... انقد سخت گرفتن که بیخیال ارشد شدم...از درس زده شدم... لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ خب ایرادش چیه؟میتونس قبول نکنه... حالا ینی دلتون به پاس سوخته؟ هم دلم به حال پاس سوخت و هم از این رفتار غیرحرفه ای سردارتون که ادعای دینداریش دنیا رو گرفته خوشم نیومد. اونم غیرحرفه ای رفتار کرد. فرقی نداره. ولی اصلش پیشنهاد دهنده هست. وسوه کرد بدبخت رو همون دلارهایی که از ترانسفر حقیق بدست آورده کاش دولت یکی مثل حقیقی رو ترانسفر میکرد. دیگه این وضع اقتصادیمون نبود 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ به خدا پیرمونو در آوردن... انقد سخت گرفتن که بیخیال ارشد شدم...از درس زده شدم... زیاد سخت گرفتن هم خوب نیست. بعضی از این استادا یادوشن نمیاد خودشون هم یه روزی دانشجو بودند من اگه استاد بشم یک انتقامی از اینا بگیرم که نگو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده