pesare irani 41805 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 به جای اینکه درد منو چاره کنید آیا می دانید راه انداختید؟!!! :vahidrk: درد شما چه درمانی داردددددددددددددددددددددددددددددد 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 بچه ها مداری داریم که استارت کنیم موتور شروع به کار کنه...بعد خاموش کنیم...دوباره بعد از چند ثانیه دوباره استارت کنیم و موتور سرعتش بیشتر از دفعه قبل بشه...و این کار رو 4 بار تکرار کنیم تا به دور نامی برسیم؟ 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 جانن ن یه کم بیشتر توضیح میدی راسش یکی از دوستام تو یکی از شرکتا کار میکنه که دستگاشون دفیفا همینجوری که گفتم کار میکنه...ینی اون اینجوری گفت 1
...YaSss 1393 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 احتمالش هست که شار پسماند باعث بشه که سرعت راه اندازی بیشتر بشه؟ 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 احتمالش هست که شار پسماند باعث بشه که سرعت راه اندازی بیشتر بشه؟ یکی از دوستام گفت احتمالا مقاومت راه انداز سر راهش داره که با هر بار استارت یکی از مقاومتا از مدار خارج میشه که باعث میشه سرعت بره بالا... حالا نمیدونم چجوریاس...باید یه روز برم ببینم... 1
...YaSss 1393 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 یکی از دوستام گفت احتمالا مقاومت راه انداز سر راهش داره که با هر بار استارت یکی از مقاومتا از مدار خارج میشه که باعث میشه سرعت بره بالا... حالا نمیدونم چجوریاس...باید یه روز برم ببینم... خازن راه انداز چی البته از نوع موقتش شاید...!؟ 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 خازن راه انداز چی البته از نوع موقتش شاید...!؟ فک نکنم...چون اگه خازن داشت دفعه اول خارج میشد ولی اینجا 4 بار این کارو میکنن... شایدم خازن راه انداز باشه...ولی نه هر چی فکر میکنم جور در نمیاد قضیع پسماند شار چیه؟میتونی بیشتر توضیح بدی؟ 1
...YaSss 1393 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 فکر کنم حرف مفت زدم:icon_pf (34): موتورش سنکرونه آسنکرونه؟نمیدونی؟ 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 فکر کنم حرف مفت زدم:icon_pf (34):موتورش سنکرونه آسنکرونه؟نمیدونی؟ ن بابا چرا حرف مفت...شایدم تو درست گفته باشی...تو برق همه چیز امکان داره... نمیدونم... 1
...YaSss 1393 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 وسطیشو ن دیدم ن شنیدم...چی هست حالا؟ ac,dc چیه یا شار پسماند چیه؟ 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 من شار پسماندو پرسیدموووبعدش تو گفتی ac dh dc میدونی چیه...منم گفتم dh نمیدونم چیه که بعدا رفتی ویرایش کردی و نوشتی یا 2
...YaSss 1393 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 من شار پسماندو پرسیدموووبعدش تو گفتی ac dh dc میدونی چیه...منم گفتم dh نمیدونم چیه که بعدا رفتی ویرایش کردی و نوشتی یا من قبلش ویرایش کردماسرعت تو زیاد بالاس 1
...YaSss 1393 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 من گفتم موتوره دی سیه یا ای سی نگفتم دی سی یا ای سی چیه که 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 فروردین، 2013 احتمالش هست که شار پسماند باعث بشه که سرعت راه اندازی بیشتر بشه؟ جان شما که انقد به رله علاقه دارید چرا از این حرفا میزنی 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 7 فروردین، 2013 من گفتم موتوره دی سیه یا ای سی نگفتم دی سی یا ای سی چیه که ac آسنکرونه... 2
...YaSss 1393 ارسال شده در 7 فروردین، 2013 جان شما که انقد به رله علاقه دارید چرا از این حرفا میزنی چه اشکالی دارهآدم گاهی از همین حرفای بی ارزش به نتایج باارزشی میرسه این مهمه خودم بهش برسم نه مهدی بیاد جوابو بگهالبته اونقدم بی ربط نبود اصلا دیگه حدسامو نمیگم 2
ارسال های توصیه شده