pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ به جای اینکه درد منو چاره کنید آیا می دانید راه انداختید؟!!! :vahidrk: درد شما چه درمانی داردددددددددددددددددددددددددددددد 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ بچه ها مداری داریم که استارت کنیم موتور شروع به کار کنه...بعد خاموش کنیم...دوباره بعد از چند ثانیه دوباره استارت کنیم و موتور سرعتش بیشتر از دفعه قبل بشه...و این کار رو 4 بار تکرار کنیم تا به دور نامی برسیم؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ جانن ن یه کم بیشتر توضیح میدی 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ جانن ن یه کم بیشتر توضیح میدی راسش یکی از دوستام تو یکی از شرکتا کار میکنه که دستگاشون دفیفا همینجوری که گفتم کار میکنه...ینی اون اینجوری گفت 1 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ احتمالش هست که شار پسماند باعث بشه که سرعت راه اندازی بیشتر بشه؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ احتمالش هست که شار پسماند باعث بشه که سرعت راه اندازی بیشتر بشه؟ یکی از دوستام گفت احتمالا مقاومت راه انداز سر راهش داره که با هر بار استارت یکی از مقاومتا از مدار خارج میشه که باعث میشه سرعت بره بالا... حالا نمیدونم چجوریاس...باید یه روز برم ببینم... 1 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ یکی از دوستام گفت احتمالا مقاومت راه انداز سر راهش داره که با هر بار استارت یکی از مقاومتا از مدار خارج میشه که باعث میشه سرعت بره بالا... حالا نمیدونم چجوریاس...باید یه روز برم ببینم... خازن راه انداز چی البته از نوع موقتش شاید...!؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ خازن راه انداز چی البته از نوع موقتش شاید...!؟ فک نکنم...چون اگه خازن داشت دفعه اول خارج میشد ولی اینجا 4 بار این کارو میکنن... شایدم خازن راه انداز باشه...ولی نه هر چی فکر میکنم جور در نمیاد قضیع پسماند شار چیه؟میتونی بیشتر توضیح بدی؟ 1 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ فکر کنم حرف مفت زدم:icon_pf (34): موتورش سنکرونه آسنکرونه؟نمیدونی؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ فکر کنم حرف مفت زدم:icon_pf (34):موتورش سنکرونه آسنکرونه؟نمیدونی؟ ن بابا چرا حرف مفت...شایدم تو درست گفته باشی...تو برق همه چیز امکان داره... نمیدونم... 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ وسطیشو ن دیدم ن شنیدم...چی هست حالا؟ 2 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ وسطیشو ن دیدم ن شنیدم...چی هست حالا؟ ac,dc چیه یا شار پسماند چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ من شار پسماندو پرسیدموووبعدش تو گفتی ac dh dc میدونی چیه...منم گفتم dh نمیدونم چیه که بعدا رفتی ویرایش کردی و نوشتی یا 2 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ من شار پسماندو پرسیدموووبعدش تو گفتی ac dh dc میدونی چیه...منم گفتم dh نمیدونم چیه که بعدا رفتی ویرایش کردی و نوشتی یا من قبلش ویرایش کردماسرعت تو زیاد بالاس 1 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ من گفتم موتوره دی سیه یا ای سی نگفتم دی سی یا ای سی چیه که 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ احتمالش هست که شار پسماند باعث بشه که سرعت راه اندازی بیشتر بشه؟ جان شما که انقد به رله علاقه دارید چرا از این حرفا میزنی 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ من گفتم موتوره دی سیه یا ای سی نگفتم دی سی یا ای سی چیه که ac آسنکرونه... 2 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ جان شما که انقد به رله علاقه دارید چرا از این حرفا میزنی چه اشکالی دارهآدم گاهی از همین حرفای بی ارزش به نتایج باارزشی میرسه این مهمه خودم بهش برسم نه مهدی بیاد جوابو بگهالبته اونقدم بی ربط نبود اصلا دیگه حدسامو نمیگم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده