کهربا 18089 ارسال شده در 24 دی، 2012 یه سر به اینجا بزن ببین به دردت میخوره... http://www.noandishaan.com/forums/thread26956-8.html پست 78 http://www.noandishaan.com/forums/thread26956-4.html پست 37 به نظر من سنسور نخم موضوع جالبیه...چرا که کمتر کسی بهش اشاره کرده... حتما باید در مورد سنسور ارائه بدی؟ نمیشه در مورد ابزار دقیق باشه....اگه میشه به نظر من انکدر چیز خوبیه واسه ارائه دادن مرسی نگاه می کنمشون استاد پیشنهادش سنسور نوری بود اما گفت اگه موضوع ارزشمند تر و مرتبط تری هم باشه قبوله توری / Grating چیه؟ این موضوع خیلی براش جذاب بود 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 24 دی، 2012 مرسی نگاه می کنمشوناستاد پیشنهادش سنسور نوری بود اما گفت اگه موضوع ارزشمند تر و مرتبط تری هم باشه قبوله توری / Grating چیه؟ این موضوع خیلی براش جذاب بود تا حالا نشنیدم مربوط به چی میشه؟ 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 27 دی، 2012 سلام بر مهندسین برق گل... بچه ها کسی رفت نمایشگاه صنعت برق؟ اگه کسی رفته بیاد نظرشو بگه؟اینکه چطور بوده؟واسش مفید بوده یا نه؟ 1
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 27 دی، 2012 سلام دوستان من زیاد از رشتتون سر رشته ندارم ولی خواستم به عنوان آگاهی این جا رو بهتون معرفی کنم شاید بدردتون بوخوره دوره های جامع آموزشی برق 2
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 27 دی، 2012 مرسی هزینه هاش چی ؟؟ باید تماس گرفت پرسید؟ آره بگید از نواندیشانیم هاشمی معرفی کرده هواتونو دارهمن تلفنی باهاش صحبت کردم یه استاد با تجربه و دوست داشتنی به نظر میاد 2
کهربا 18089 ارسال شده در 27 دی، 2012 آره بگید از نواندیشانیم هاشمی معرفی کرده هواتونو دارهمن تلفنی باهاش صحبت کردم یه استاد با تجربه و دوست داشتنی به نظر میاد باوشه اگه خواستم برم می گم داش آتی معرفی کرده 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 27 دی، 2012 مرسی هزینه هاش چی ؟؟ باید تماس گرفت پرسید؟ هنوز جایی رو پیدا نکردی؟ 1
کهربا 18089 ارسال شده در 27 دی، 2012 هنوز جایی رو پیدا نکردی؟ چرا هم اون که تو گفتی هم یکی خودم جستم هم این یکی پسر عموم گفته صبر کن منم گفتم چشم 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 27 دی، 2012 چرا هم اون که تو گفتی هم یکی خودم جستم هم این یکی پسر عموم گفته صبر کن منم گفتم چشم خب با پسر عموت میرفتین نمایشگاه هم میدیدی آشنا میشدی... هم میتونستی یه جارو پیدا کنی واسه آموزش 1
کهربا 18089 ارسال شده در 28 دی، 2012 من به یه مقاله درمورد میکروکنترلر های ترجیحا AVR که مال سال 2012 باشه و کوتاه باشه نیاز دارم باید ترجمه کنم و بدم استاد خودمم هم مختصرا توضیحش بدم
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 28 دی، 2012 [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]اینها مقالاتی هست که میشه ازشون استفاده کنی به نظرم تو ieee یا science direct یک سرچی بزن اون مقاله ای رو که میخواستی اگه دسترسی نداشتی بگو 2
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 28 دی، 2012 دسترسی ندارم که باید عضو بشم؟ متاسفانه به ieee explore من الان دسترسی ندارم اما میتونی از بخش دانلود مقالات علمی رایگان انجمن استفاده کن و درخواستتو به دوستان دیگه بگی شاید اونا دسترسی داشته باشن دسترسی من الان به science direct هست که میتونی مقاله ای که میخوای رو بگی تا برات اپ کنم این نمونه این مقالات: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من خودم اینو برات انتخاب کردم بازم اگه مقاله دیگه ای مدنظرت بود از این پایگاه بگو تا برات اپ کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میتونی از لینک زیر دانلود کنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
کهربا 18089 ارسال شده در 22 بهمن، 2012 سلام دنبال یه منبع فارسی برای باینری گریتینگ هستم اگه منبع و مرجعی میشناسید بهم معرفی کنید هر چی پیدا کردم انگلیسی بوده 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 27 بهمن، 2012 آیا میدانید کابل هایی که برای دکل ها استفاده میکنن حتی یک سانتی متر هم نباید با زمین برخورد داشته باشند...چرا که باعث قوس الکتریکی و افت شدید ولتاژ میشود.... آیا میدانید وزن دکلهای فشار قوی به 150 تن هم میرسد.... من که نمیدونستم....دیروز تو تاکسی یه نفر کنارمون نشست و گفت که پیمان کارم و کلی توضیح داد....فقط همینا یادم موند.... 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 27 بهمن، 2012 آیا میدانید کابل هایی که برای دکل ها استفاده میکنن حتی یک سانتی متر هم نباید با زمین برخورد داشته باشند...چرا که باعث قوس الکتریکی و افت شدید ولتاژ میشود.... آیا میدانید وزن دکلهای فشار قوی به 150 تن هم میرسد.... من که نمیدونستم....دیروز تو تاکسی یه نفر کنارمون نشست و گفت که پیمان کارم و کلی توضیح داد....فقط همینا یادم موند.... این ذهنه که تو داری 2
کهربا 18089 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 به جای اینکه درد منو چاره کنید آیا می دانید راه انداختید؟!!! :vahidrk:
ارسال های توصیه شده