کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ یه سر به اینجا بزن ببین به دردت میخوره... http://www.noandishaan.com/forums/thread26956-8.html پست 78 http://www.noandishaan.com/forums/thread26956-4.html پست 37 به نظر من سنسور نخم موضوع جالبیه...چرا که کمتر کسی بهش اشاره کرده... حتما باید در مورد سنسور ارائه بدی؟ نمیشه در مورد ابزار دقیق باشه....اگه میشه به نظر من انکدر چیز خوبیه واسه ارائه دادن مرسی نگاه می کنمشون استاد پیشنهادش سنسور نوری بود اما گفت اگه موضوع ارزشمند تر و مرتبط تری هم باشه قبوله توری / Grating چیه؟ این موضوع خیلی براش جذاب بود 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ مرسی نگاه می کنمشوناستاد پیشنهادش سنسور نوری بود اما گفت اگه موضوع ارزشمند تر و مرتبط تری هم باشه قبوله توری / Grating چیه؟ این موضوع خیلی براش جذاب بود تا حالا نشنیدم مربوط به چی میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ نمی دونم منم اولین بار از استادمون شنیدم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ سلام بر مهندسین برق گل... بچه ها کسی رفت نمایشگاه صنعت برق؟ اگه کسی رفته بیاد نظرشو بگه؟اینکه چطور بوده؟واسش مفید بوده یا نه؟ 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ سلام دوستان من زیاد از رشتتون سر رشته ندارم ولی خواستم به عنوان آگاهی این جا رو بهتون معرفی کنم شاید بدردتون بوخوره دوره های جامع آموزشی برق 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ مرسی هزینه هاش چی ؟؟ باید تماس گرفت پرسید؟ 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ مرسی هزینه هاش چی ؟؟ باید تماس گرفت پرسید؟ آره بگید از نواندیشانیم هاشمی معرفی کرده هواتونو دارهمن تلفنی باهاش صحبت کردم یه استاد با تجربه و دوست داشتنی به نظر میاد 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ آره بگید از نواندیشانیم هاشمی معرفی کرده هواتونو دارهمن تلفنی باهاش صحبت کردم یه استاد با تجربه و دوست داشتنی به نظر میاد باوشه اگه خواستم برم می گم داش آتی معرفی کرده 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ مرسی هزینه هاش چی ؟؟ باید تماس گرفت پرسید؟ هنوز جایی رو پیدا نکردی؟ 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ هنوز جایی رو پیدا نکردی؟ چرا هم اون که تو گفتی هم یکی خودم جستم هم این یکی پسر عموم گفته صبر کن منم گفتم چشم 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ چرا هم اون که تو گفتی هم یکی خودم جستم هم این یکی پسر عموم گفته صبر کن منم گفتم چشم خب با پسر عموت میرفتین نمایشگاه هم میدیدی آشنا میشدی... هم میتونستی یه جارو پیدا کنی واسه آموزش 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ من به یه مقاله درمورد میکروکنترلر های ترجیحا AVR که مال سال 2012 باشه و کوتاه باشه نیاز دارم باید ترجمه کنم و بدم استاد خودمم هم مختصرا توضیحش بدم لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26782 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]اینها مقالاتی هست که میشه ازشون استفاده کنی به نظرم تو ieee یا science direct یک سرچی بزن اون مقاله ای رو که میخواستی اگه دسترسی نداشتی بگو 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26782 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ دسترسی ندارم که باید عضو بشم؟ متاسفانه به ieee explore من الان دسترسی ندارم اما میتونی از بخش دانلود مقالات علمی رایگان انجمن استفاده کن و درخواستتو به دوستان دیگه بگی شاید اونا دسترسی داشته باشن دسترسی من الان به science direct هست که میتونی مقاله ای که میخوای رو بگی تا برات اپ کنم این نمونه این مقالات: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من خودم اینو برات انتخاب کردم بازم اگه مقاله دیگه ای مدنظرت بود از این پایگاه بگو تا برات اپ کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میتونی از لینک زیر دانلود کنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ سلام دنبال یه منبع فارسی برای باینری گریتینگ هستم اگه منبع و مرجعی میشناسید بهم معرفی کنید هر چی پیدا کردم انگلیسی بوده 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ آیا میدانید کابل هایی که برای دکل ها استفاده میکنن حتی یک سانتی متر هم نباید با زمین برخورد داشته باشند...چرا که باعث قوس الکتریکی و افت شدید ولتاژ میشود.... آیا میدانید وزن دکلهای فشار قوی به 150 تن هم میرسد.... من که نمیدونستم....دیروز تو تاکسی یه نفر کنارمون نشست و گفت که پیمان کارم و کلی توضیح داد....فقط همینا یادم موند.... 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ آیا میدانید کابل هایی که برای دکل ها استفاده میکنن حتی یک سانتی متر هم نباید با زمین برخورد داشته باشند...چرا که باعث قوس الکتریکی و افت شدید ولتاژ میشود.... آیا میدانید وزن دکلهای فشار قوی به 150 تن هم میرسد.... من که نمیدونستم....دیروز تو تاکسی یه نفر کنارمون نشست و گفت که پیمان کارم و کلی توضیح داد....فقط همینا یادم موند.... این ذهنه که تو داری 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ به جای اینکه درد منو چاره کنید آیا می دانید راه انداختید؟!!! :vahidrk: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده