رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

یا امامزاده بیژن این دیگه چیه :ws3:

کانتر دیگه...چیه مگه

اینجا هم یه سر بزنی بد نیست...

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 1
لینک به دیدگاه

بچه های برقی به نظر بدبد راجع به این که میگم.

کدوم یکی از این دوتا راه رو واسه یه کار عملی پیشنهاد میدید؟؟؟

1.اینکه بیایم همین جوری مطالب مختلف برقی رو بخونیم و خوب که تسلط پیدا کردیم یه پروژه تعریف کنیم و روش کار کنیم.

2.بیایم یه موضوع یا وسیله واسه ساخت رو در نظر بگیریم حالا ببینیم چه چیزایی راجع به اون بلد نیستیم و بریم داجع به اون مطالعه کنیم و مرحله به مرحله کار رو پیش ببریم.یعنی مطالعه و کسب اطلاعات همزمان با کار باشه.

لطفا نظرتون رو بگید.

• Like 5
لینک به دیدگاه

1.اینکه بیایم همین جوری مطالب مختلف برقی رو بخونیم و خوب که تسلط پیدا کردیم یه پروژه تعریف کنیم و روش کار کنیم.

2.بیایم یه موضوع یا وسیله واسه ساخت رو در نظر بگیریم حالا ببینیم چه چیزایی راجع به اون بلد نیستیم و بریم داجع به اون مطالعه کنیم و مرحله به مرحله کار رو پیش ببریم.یعنی مطالعه و کسب اطلاعات همزمان با کار باشه.

لطفا نظرتون رو بگید.

به نظرمن دومی نتیجه بهتری داره هم اینکه حین کسب اطلاعات همزمان کار میتونه باعث انگیزه هم بشه:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

لطفا نظرتون رو بگید.

هیشکدوم......تمامشون امتحان شده جواب نمیده...مگه اینکه....

• Like 2
لینک به دیدگاه

امروز 14 شهریور مصادف با 4 سپتامبر سالروز اختراع اولین موتور برق توسط توماس ادیسون در سال 1882 میلادی

اینم تاپیکش که توسط یاس زده شده...

http://www.noandishaan.com/forums/thread96771.html#post1039187

من خودم که ارادت خاصی به ادیسون دارم...ینی خیلی قبولش دارم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
امروز 14 شهریور مصادف با 4 سپتامبر سالروز اختراع اولین موتور برق توسط توماس ادیسون در سال 1882 میلادی

اینم تاپیکش که توسط یاس زده شده...

http://www.noandishaan.com/forums/thread96771.html#post1039187

من خودم که ارادت خاصی به ادیسون دارم...ینی خیلی قبولش دارم...

هر چی بدبخته ما از ادیسون میکشیم :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ممنون

اما من دنباله solid stat divice بودم.

)

خودم دنبالش بودم به چیزی بیشتر از قطعات جامد یا دستگاهی که تمام قطعات آن جامد هستند نرسیدم.

اما وقتی اون پبچ ویکی پدیا رو دیدم احساس کردم یه معنی وسیع تری داره. البته شاید هم اشتباه می کنم و همون قطعه جامد درست باشه :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

[h=3]در اجراي بخشنامه شماره 200/84597مورخ 1388/9/8معاون محترم توسعه مديريت و سرمايه انساني رييس جمهور مبني بر تاييد آزمون‌هاي استخدامي توسط آن معاونت، فهرست اوليه دريافت مدارك شركت‌كنندگان در آزمون استخدامي مورخ 1391/3/26استان اصفهان پس از تاييد معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رييس جمهور از طريق همين سامانه اعلام خواهد شد.[/h]sigh.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
امید تو یادته یه زمانی میخواستی به ما یه نرم افزاری آموزش بدی؟:ws38:یادم نیست ولی چی بود؟:ws3:

چرا اموزش نمیدی پ؟:ws38:

من :w58:

من کی خواستم

الان مهدی داره زیر نظر من اموزش میده :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...