pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها سلامیه سوال دارم درباره ژنراتور ها ژنراتوری که بخواد برق 50 هرتز بهمون بده باید rpm 3000 بچرخه. حالا اگه بخوایم با دور کمتری این 50 هرتز رو بگیریم ، باید تعداد کوئل هاش رو زیاد کنیم؟ اصلا اینی که این پایین نوشتم درسته؟ اگه دوجفت کوئل داشته باشیم،با 1500 rpm میشه برق 50 هرتز گرفت اگه چهار جفت کوئل داشته باشیم، با 750 rpm میشه برق 50 هرتز گرفت اگه هشت جفت کوئل داشته باشیم،با 375 rpm میشه برق 50 هرتز گرفت بابا یه جا بگی بسه روح همه جا هستش 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ من طراحی رو میگم...نصب و راه اندازی دستگاه رو میگم... طراحی هم بلدی لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ طراحی هم بلدی آره خب... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ آره خب... خو اموزش بده دیگه ه ه 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ خو اموزش بده دیگه ه ه من منظورم طراحی مدار فرمانه ها... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ من منظورم طراحی مدار فرمانه ها... پ ن پ فکر کردی منم منظورم طراحی شبکه برق ایرانه پاشو بیا اموزش بزار نیای الان اموزش بزاری که موتور چپ گرد راست گرد طراحی کنید 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ پ ن پ فکر کردی منم منظورم طراحی شبکه برق ایرانه پاشو بیا اموزش بزار نیای الان اموزش بزاری که موتور چپ گرد راست گرد طراحی کنید چجوری یاد بدم آخه؟ با چه نرم افزاری؟ekts خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ چجوری یاد بدم آخه؟ با چه نرم افزاری؟ekts خوبه؟ نگاه کن از دو جهت میتونی بیای جلوووو که واقعا مفیده و من میشم مشتری ثابتت یکی نحوه کارکرد مدار نقشه برقی قرار میدی و نحوه کارکرد مدار رو توضیح میدی مثلا با زدن استاپ 1 تیغه باز کنتاکتور 2 بسته میشه موتور فلان روشن میشه و ................................... یکی هم نحوه طراحی که چطور طراحی میکنی یه نقشه رو نحوه و کشیدن نقشه ekts به نظرم کاربردش کمتر از ای پلان هستش ای پلان بلدی من قراره شرکت برامون اموزش بزاره ه ه 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ نگاه کن از دو جهت میتونی بیای جلووووکه واقعا مفیده و من میشم مشتری ثابتت یکی نحوه کارکرد مدار نقشه برقی قرار میدی و نحوه کارکرد مدار رو توضیح میدی مثلا با زدن استاپ 1 تیغه باز کنتاکتور 2 بسته میشه موتور فلان روشن میشه و ................................... یکی هم نحوه طراحی که چطور طراحی میکنی یه نقشه رو نحوه و کشیدن نقشه ekts به نظرم کاربردش کمتر از ای پلان هستش ای پلان بلدی من قراره شرکت برامون اموزش بزاره ه ه از اینجا سخت میشه ولی باشه... همین امروز نقشه هامو بردم دادم صابکارم...اگه تونستم فردا ازش میگیرم میام میزارم اینجا... یا اینکه یه مدار میگمو بچه ها میان میکشنو روش بحث میکنیم...البته اگه کسی همکاری کنه... ekts سادس واسه نقشه های بزرگ جوابگو نیست...متاسفانه ای پلان بلد نیستم...:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ از اینجا سخت میشه ولی باشه... همین امروز نقشه هامو بردم دادم صابکارم...اگه تونستم فردا ازش میگیرم میام میزارم اینجا... یا اینکه یه مدار میگمو بچه ها میان میکشنو روش بحث میکنیم...البته اگه کسی همکاری کنه... ekts سادس واسه نقشه های بزرگ جوابگو نیست...متاسفانه ای پلان بلد نیستم...:icon_pf (34): به نظرم یه دو سه تا نقشه بزار روش بحث کنیم فعلا بحث اموزش کشیدن رو بیخیال بشو تااااااا ببینیم چی میشه لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ به نظرم یه دو سه تا نقشه بزار روش بحث کنیم فعلا بحث اموزش کشیدن رو بیخیال بشو تااااااا ببینیم چی میشه بروی چشم... اگه تونستم فردا یه چندتا نقشه میزارم برای شروع... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ بروی چشم... اگه تونستم فردا یه چندتا نقشه میزارم برای شروع... چشمت بی بلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ آقا من چند روز پیش دو تا کانتر روی یه دستگاه بستم...بعد نول دستگاه رو قطع کردم دیدم یکی از کانترا خاموش شده ولی اون یکی روشنه چرا انقد من با نول مشکل دارم... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ آقا من چند روز پیش دو تا کانتر روی یه دستگاه بستم...بعد نول دستگاه رو قطع کردم دیدم یکی از کانترا خاموش شده ولی اون یکی روشنه چرا انقد من با نول مشکل دارم... کانتر 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ اوهوم... اوهوم ............................... کانتر چیه 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ اوهوم ............................... کانتر چیه آهان... شمارندس... یه سنسور به کانتر وصل میشه و تعداد پالسی که میده کانتر میشمره... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ آهان... شمارندس... یه سنسور به کانتر وصل میشه و تعداد پالسی که میده کانتر میشمره... یه چیزایی یادم اومد تو مدار منطقی شکلش رو میتونی گیر بیاری برام + کاربردش 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ یه چیزایی یادم اومد تو مدار منطقی شکلش رو میتونی گیر بیاری برام + کاربردش مدار منطقی رو ول کن... شکل چیشو؟ کاربردشم مثلا ما کانتر رو روی عدد 250 تنظیم میکنیم وقتی سنسور 250 تا پالس داد کانتر فرمان مورد نظر مارو جای دیگه میده... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ مدار منطقی رو ول کن... شکل چیشو؟ کاربردشم مثلا ما کانتر رو روی عدد 250 تنظیم میکنیم وقتی سنسور 250 تا پالس داد کانتر فرمان مورد نظر مارو جای دیگه میده... باشه ولش کردم خب شکل ظاهریش چه شکلیه کاربردش چیه مگه تایمر رو از ما گرفتن از ان استفاهدکنیم فرقش با تایمر چیه کجا ها استفاده میشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده