pesare irani 41805 ارسال شده در 30 مهر، 2012 بچه ها سلامیه سوال دارم درباره ژنراتور ها ژنراتوری که بخواد برق 50 هرتز بهمون بده باید rpm 3000 بچرخه. حالا اگه بخوایم با دور کمتری این 50 هرتز رو بگیریم ، باید تعداد کوئل هاش رو زیاد کنیم؟ اصلا اینی که این پایین نوشتم درسته؟ اگه دوجفت کوئل داشته باشیم،با 1500 rpm میشه برق 50 هرتز گرفت اگه چهار جفت کوئل داشته باشیم، با 750 rpm میشه برق 50 هرتز گرفت اگه هشت جفت کوئل داشته باشیم،با 375 rpm میشه برق 50 هرتز گرفت بابا یه جا بگی بسه روح همه جا هستش 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 30 مهر، 2012 من طراحی رو میگم...نصب و راه اندازی دستگاه رو میگم... طراحی هم بلدی
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 30 مهر، 2012 خو اموزش بده دیگه ه ه من منظورم طراحی مدار فرمانه ها... 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 30 مهر، 2012 من منظورم طراحی مدار فرمانه ها... پ ن پ فکر کردی منم منظورم طراحی شبکه برق ایرانه پاشو بیا اموزش بزار نیای الان اموزش بزاری که موتور چپ گرد راست گرد طراحی کنید 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 30 مهر، 2012 پ ن پ فکر کردی منم منظورم طراحی شبکه برق ایرانه پاشو بیا اموزش بزار نیای الان اموزش بزاری که موتور چپ گرد راست گرد طراحی کنید چجوری یاد بدم آخه؟ با چه نرم افزاری؟ekts خوبه؟ 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 30 مهر، 2012 چجوری یاد بدم آخه؟ با چه نرم افزاری؟ekts خوبه؟ نگاه کن از دو جهت میتونی بیای جلوووو که واقعا مفیده و من میشم مشتری ثابتت یکی نحوه کارکرد مدار نقشه برقی قرار میدی و نحوه کارکرد مدار رو توضیح میدی مثلا با زدن استاپ 1 تیغه باز کنتاکتور 2 بسته میشه موتور فلان روشن میشه و ................................... یکی هم نحوه طراحی که چطور طراحی میکنی یه نقشه رو نحوه و کشیدن نقشه ekts به نظرم کاربردش کمتر از ای پلان هستش ای پلان بلدی من قراره شرکت برامون اموزش بزاره ه ه 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 30 مهر، 2012 نگاه کن از دو جهت میتونی بیای جلووووکه واقعا مفیده و من میشم مشتری ثابتت یکی نحوه کارکرد مدار نقشه برقی قرار میدی و نحوه کارکرد مدار رو توضیح میدی مثلا با زدن استاپ 1 تیغه باز کنتاکتور 2 بسته میشه موتور فلان روشن میشه و ................................... یکی هم نحوه طراحی که چطور طراحی میکنی یه نقشه رو نحوه و کشیدن نقشه ekts به نظرم کاربردش کمتر از ای پلان هستش ای پلان بلدی من قراره شرکت برامون اموزش بزاره ه ه از اینجا سخت میشه ولی باشه... همین امروز نقشه هامو بردم دادم صابکارم...اگه تونستم فردا ازش میگیرم میام میزارم اینجا... یا اینکه یه مدار میگمو بچه ها میان میکشنو روش بحث میکنیم...البته اگه کسی همکاری کنه... ekts سادس واسه نقشه های بزرگ جوابگو نیست...متاسفانه ای پلان بلد نیستم...:icon_pf (34): 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 30 مهر، 2012 از اینجا سخت میشه ولی باشه... همین امروز نقشه هامو بردم دادم صابکارم...اگه تونستم فردا ازش میگیرم میام میزارم اینجا... یا اینکه یه مدار میگمو بچه ها میان میکشنو روش بحث میکنیم...البته اگه کسی همکاری کنه... ekts سادس واسه نقشه های بزرگ جوابگو نیست...متاسفانه ای پلان بلد نیستم...:icon_pf (34): به نظرم یه دو سه تا نقشه بزار روش بحث کنیم فعلا بحث اموزش کشیدن رو بیخیال بشو تااااااا ببینیم چی میشه
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 30 مهر، 2012 به نظرم یه دو سه تا نقشه بزار روش بحث کنیم فعلا بحث اموزش کشیدن رو بیخیال بشو تااااااا ببینیم چی میشه بروی چشم... اگه تونستم فردا یه چندتا نقشه میزارم برای شروع... 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 30 مهر، 2012 بروی چشم... اگه تونستم فردا یه چندتا نقشه میزارم برای شروع... چشمت بی بلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:gnugghender: 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 3 آبان، 2012 آقا من چند روز پیش دو تا کانتر روی یه دستگاه بستم...بعد نول دستگاه رو قطع کردم دیدم یکی از کانترا خاموش شده ولی اون یکی روشنه چرا انقد من با نول مشکل دارم... 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آبان، 2012 آقا من چند روز پیش دو تا کانتر روی یه دستگاه بستم...بعد نول دستگاه رو قطع کردم دیدم یکی از کانترا خاموش شده ولی اون یکی روشنه چرا انقد من با نول مشکل دارم... کانتر 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آبان، 2012 اوهوم... اوهوم ............................... کانتر چیه 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 3 آبان، 2012 اوهوم ............................... کانتر چیه آهان... شمارندس... یه سنسور به کانتر وصل میشه و تعداد پالسی که میده کانتر میشمره... 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آبان، 2012 آهان... شمارندس... یه سنسور به کانتر وصل میشه و تعداد پالسی که میده کانتر میشمره... یه چیزایی یادم اومد تو مدار منطقی شکلش رو میتونی گیر بیاری برام + کاربردش 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 3 آبان، 2012 یه چیزایی یادم اومد تو مدار منطقی شکلش رو میتونی گیر بیاری برام + کاربردش مدار منطقی رو ول کن... شکل چیشو؟ کاربردشم مثلا ما کانتر رو روی عدد 250 تنظیم میکنیم وقتی سنسور 250 تا پالس داد کانتر فرمان مورد نظر مارو جای دیگه میده... 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آبان، 2012 مدار منطقی رو ول کن... شکل چیشو؟ کاربردشم مثلا ما کانتر رو روی عدد 250 تنظیم میکنیم وقتی سنسور 250 تا پالس داد کانتر فرمان مورد نظر مارو جای دیگه میده... باشه ولش کردم خب شکل ظاهریش چه شکلیه کاربردش چیه مگه تایمر رو از ما گرفتن از ان استفاهدکنیم فرقش با تایمر چیه کجا ها استفاده میشه 1
ارسال های توصیه شده