pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ دوست عزیز هر ی کیلو ولت هزار ولته یعنی چی ربطی نداره بهم ؟ اخه نوشتی کیلو ولت kw این یعنی کیلو وات بعدش شما که میدونی بهتر از من چرا میپرسی لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ اخه نوشتی کیلو ولت kw این یعنی کیلو وات بعدش شما که میدونی بهتر از من چرا میپرسی اشتباه چاپی بود خوب دیگه 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ واقعا دستت ننه وزیر علوم درد نکنه با این دانشجو بزرگ کردنش اخه کدوم عاقلی همچین کاری میکنه که برق r بزنه تو سر s محافظ هم که نزاشتی کلید حرارتی ای چیزی خو برق پریز هات همش از یه فازه یه سوال تا حالا دیدی نول دستگاه قطع بشه چه اتفاقی برا دستگاه میوفته ؟؟؟؟ کسی امتحان کرده اینو بگید شاید دلیلش روشن بشه ه من بعید میدونم برق تو سر هم زده باشه و باعث سوختن شده باشه چون....................................... خو حدس بزند چرا دیگه من کی گفتم r و s رو زدم سر هم... به دلایلی مجبور بودم اینجوری استفاده کنم و تو کار هم دخالت نداشتن که همدیگرو بزنن بترکونن... منظورت از دستگاه چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ چه خوبه که توی تابستون کاملا درس و دانشگاه فراموش میشه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ من کی گفتم r و s رو زدم سر هم... به دلایلی مجبور بودم اینجوری استفاده کنم و تو کار هم دخالت نداشتن که همدیگرو بزنن بترکونن... منظورت از دستگاه چیه؟ مجبور بودنت تو حلقم منظوز از دستگاه هر وسیله برقییییه مثل دریل - مینی سنگ و.......... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ اشتباه چاپی بود خوب دیگه منم انگلیسی رو خوندم گفتم ربطی به هم ندارن فاریسش رو نخوندم اگر سوالی بود در خدمتیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ چه خوبه که توی تابستون کاملا درس و دانشگاه فراموش میشه زندگی هم کلا فراموش میکنه درس و دانشگاه هیچه ه ه 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ این موقع صبح اینجا چه می کنی؟:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ این موقع صبح اینجا چه می کنی؟:icon_razz: خدمت به خلق هیچی چی میکنم عقل سالم در بدن سالم ورزش میکنم 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ خدمت به خلق هیچی چی میکنم عقل سالم در بدن سالم ورزش میکنم انگشتاتو ورز می دی دیگه؟!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ انگشتاتو ورز می دی دیگه؟!! اره ه ه ه ه ه ه ه ورزش انگشت اخه نه این که کار ما همش با انگشته باید امادگی بدنیمون بالا بره دیرم شد بای 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ مجبور بودنت تو حلقم منظوز از دستگاه هر وسیله برقییییه مثل دریل - مینی سنگ و.......... دریل رو چند باری امتحان کردم... یعنی با دو فاز راش انداختم و کار کرده... ولی نمیدونم اگه برای مدت زمان زیاد اینجوری استفاده کنم چه اتفاقی میوفته... 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ دریل رو چند باری امتحان کردم...یعنی با دو فاز راش انداختم و کار کرده... ولی نمیدونم اگه برای مدت زمان زیاد اینجوری استفاده کنم چه اتفاقی میوفته... من جا رییست بودم جفت پا می اومدم تو شکمت اخه بچه جان مگه بیکاری دو فاز راه میندازی مگه وسیله ات زیادی کرده من ظور من اینه تا حالا دیدی نول دستگاهت (وسیله برقی) قطع بشه چی میشه 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ من جا رییست بودم جفت پا می اومدم تو شکمت اخه بچه جان مگه بیکاری دو فاز راه میندازی مگه وسیله ات زیادی کرده من ظور من اینه تا حالا دیدی نول دستگاهت (وسیله برقی) قطع بشه چی میشه خب کار نمیکنه دیگه... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ خب کار نمیکنه دیگه... برو بچ دیگه تا حالا دریلی یا سنگ جت یا ...................... رو که سیم نولش قطع شده رو با فازمتر تست کردید 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ برو بچ دیگه تا حالا دریلی یا سنگ جت یا ...................... رو که سیم نولش قطع شده رو با فازمتر تست کردید امتحان نکردم ولی فک کنم در هر دو حالت فازمتر روشن شه... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ امتحان نکردم ولی فک کنم در هر دو حالت فازمتر روشن شه... چراااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ چراااااااااااااااا فاز برگشتی... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ فاز برگشتی... نوچ چ چ چ اصلا ربطی به فاز برگشتی نداره تحقیق کن ببین چراااااااااااااااااااا بقیه دوستان هم که کلا خواب هستن:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ نوچ چ چ چ اصلا ربطی به فاز برگشتی نداره تحقیق کن ببین چراااااااااااااااااااا بقیه دوستان هم که کلا خواب هستن:icon_pf (34): بعضی وقتا شک میکنم اصلا تو برق میخونی خب فاز برگشتیه دیگه مرد حسابی یعنی چی ربطی نداره چرا الکی جوسازی میکنی:vahidrk: راستی تا برق نگرفته مارو از اینجا بریم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده