pesare irani 41805 ارسال شده در 23 مهر، 2012 دوست عزیز هر ی کیلو ولت هزار ولته یعنی چی ربطی نداره بهم ؟ اخه نوشتی کیلو ولت kw این یعنی کیلو وات بعدش شما که میدونی بهتر از من چرا میپرسی
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 23 مهر، 2012 اخه نوشتی کیلو ولت kw این یعنی کیلو وات بعدش شما که میدونی بهتر از من چرا میپرسی اشتباه چاپی بود خوب دیگه 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 23 مهر، 2012 واقعا دستت ننه وزیر علوم درد نکنه با این دانشجو بزرگ کردنش اخه کدوم عاقلی همچین کاری میکنه که برق r بزنه تو سر s محافظ هم که نزاشتی کلید حرارتی ای چیزی خو برق پریز هات همش از یه فازه یه سوال تا حالا دیدی نول دستگاه قطع بشه چه اتفاقی برا دستگاه میوفته ؟؟؟؟ کسی امتحان کرده اینو بگید شاید دلیلش روشن بشه ه من بعید میدونم برق تو سر هم زده باشه و باعث سوختن شده باشه چون....................................... خو حدس بزند چرا دیگه من کی گفتم r و s رو زدم سر هم... به دلایلی مجبور بودم اینجوری استفاده کنم و تو کار هم دخالت نداشتن که همدیگرو بزنن بترکونن... منظورت از دستگاه چیه؟ 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 24 مهر، 2012 من کی گفتم r و s رو زدم سر هم... به دلایلی مجبور بودم اینجوری استفاده کنم و تو کار هم دخالت نداشتن که همدیگرو بزنن بترکونن... منظورت از دستگاه چیه؟ مجبور بودنت تو حلقم منظوز از دستگاه هر وسیله برقییییه مثل دریل - مینی سنگ و.......... 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 24 مهر، 2012 اشتباه چاپی بود خوب دیگه منم انگلیسی رو خوندم گفتم ربطی به هم ندارن فاریسش رو نخوندم اگر سوالی بود در خدمتیم 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 24 مهر، 2012 چه خوبه که توی تابستون کاملا درس و دانشگاه فراموش میشه زندگی هم کلا فراموش میکنه درس و دانشگاه هیچه ه ه 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 24 مهر، 2012 این موقع صبح اینجا چه می کنی؟:icon_razz: خدمت به خلق هیچی چی میکنم عقل سالم در بدن سالم ورزش میکنم 2
کهربا 18089 ارسال شده در 24 مهر، 2012 خدمت به خلق هیچی چی میکنم عقل سالم در بدن سالم ورزش میکنم انگشتاتو ورز می دی دیگه؟!! 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 24 مهر، 2012 انگشتاتو ورز می دی دیگه؟!! اره ه ه ه ه ه ه ه ورزش انگشت اخه نه این که کار ما همش با انگشته باید امادگی بدنیمون بالا بره دیرم شد بای 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 24 مهر، 2012 مجبور بودنت تو حلقم منظوز از دستگاه هر وسیله برقییییه مثل دریل - مینی سنگ و.......... دریل رو چند باری امتحان کردم... یعنی با دو فاز راش انداختم و کار کرده... ولی نمیدونم اگه برای مدت زمان زیاد اینجوری استفاده کنم چه اتفاقی میوفته... 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 24 مهر، 2012 دریل رو چند باری امتحان کردم...یعنی با دو فاز راش انداختم و کار کرده... ولی نمیدونم اگه برای مدت زمان زیاد اینجوری استفاده کنم چه اتفاقی میوفته... من جا رییست بودم جفت پا می اومدم تو شکمت اخه بچه جان مگه بیکاری دو فاز راه میندازی مگه وسیله ات زیادی کرده من ظور من اینه تا حالا دیدی نول دستگاهت (وسیله برقی) قطع بشه چی میشه 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 24 مهر، 2012 من جا رییست بودم جفت پا می اومدم تو شکمت اخه بچه جان مگه بیکاری دو فاز راه میندازی مگه وسیله ات زیادی کرده من ظور من اینه تا حالا دیدی نول دستگاهت (وسیله برقی) قطع بشه چی میشه خب کار نمیکنه دیگه...
pesare irani 41805 ارسال شده در 25 مهر، 2012 خب کار نمیکنه دیگه... برو بچ دیگه تا حالا دریلی یا سنگ جت یا ...................... رو که سیم نولش قطع شده رو با فازمتر تست کردید 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 25 مهر، 2012 برو بچ دیگه تا حالا دریلی یا سنگ جت یا ...................... رو که سیم نولش قطع شده رو با فازمتر تست کردید امتحان نکردم ولی فک کنم در هر دو حالت فازمتر روشن شه... 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 25 مهر، 2012 امتحان نکردم ولی فک کنم در هر دو حالت فازمتر روشن شه... چراااااااااااااااا 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 26 مهر، 2012 فاز برگشتی... نوچ چ چ چ اصلا ربطی به فاز برگشتی نداره تحقیق کن ببین چراااااااااااااااااااا بقیه دوستان هم که کلا خواب هستن:icon_pf (34): 2
Moment 15228 ارسال شده در 26 مهر، 2012 نوچ چ چ چ اصلا ربطی به فاز برگشتی نداره تحقیق کن ببین چراااااااااااااااااااا بقیه دوستان هم که کلا خواب هستن:icon_pf (34): بعضی وقتا شک میکنم اصلا تو برق میخونی خب فاز برگشتیه دیگه مرد حسابی یعنی چی ربطی نداره چرا الکی جوسازی میکنی:vahidrk: راستی تا برق نگرفته مارو از اینجا بریم 1
ارسال های توصیه شده