seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ بالاخره چی شد؟ کی چی رو آموزش میده؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ بالاخره چی شد؟ کی چی رو آموزش میده؟ من اموزش روح بودن رو میتونم بدم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ من اموزش روح بودن رو میتونم بدم حتما یه 400 کیلو وصل میکنی،طرفو روح میکنی... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ حتما یه 400 کیلو وصل میکنی،طرفو روح میکنی... نه بابا 400 کیلو طرف زغال میشه به 220 dc بهش وصل میکنم که نورانی بشه 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ سلام... با کسب رخصت از دوستان خواستم یه جمع بندی کنم از صحبت هایی که انجام شد... به این نتیجه رسیدیم که یه چند تا تاپیک آموزشی زده بشه...که امیدوارم این کار انجام بگیره... پس قرار شد که آریو جان یکی دو تا تاپیک گفتگوی هفته برگزار کنه... همچنین آموزش متلب هم زده بشه... و آموزش نقشه خوانی هم انجام بگیره... خود منم قرار شد که آموزش لوگو رو از سر بگیرم... من این نتایج رو برداشت کردم درسته دیگه؟ حالا ممنون میشم دوستان بیان و نظراتشون بدن.نحوه ی چگونگی برگزاری این تاپیک ها تا یه چیز درست حسابی و خوبی از آب در بیاد... یه چند تا پیشنهادم دارم که بعدا میگم.فعلا اینارو بررسی کنیم ببینیم به کجا میرسونیم... جا داره از همین جا از دوست عزیزمون آقا رضای گل تشکر کنم بابت تاپیک آموزشی دلتا... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ سلام... با کسب رخصت از دوستان خواستم یه جمع بندی کنم از صحبت هایی که انجام شد... به این نتیجه رسیدیم که یه چند تا تاپیک آموزشی زده بشه...که امیدوارم این کار انجام بگیره... پس قرار شد که آریو جان یکی دو تا تاپیک گفتگوی هفته برگزار کنه... همچنین آموزش متلب هم زده بشه... و آموزش نقشه خوانی هم انجام بگیره... خود منم قرار شد که آموزش لوگو رو از سر بگیرم... من این نتایج رو برداشت کردم درسته دیگه؟ حالا ممنون میشم دوستان بیان و نظراتشون بدن.نحوه ی چگونگی برگزاری این تاپیک ها تا یه چیز درست حسابی و خوبی از آب در بیاد... یه چند تا پیشنهادم دارم که بعدا میگم.فعلا اینارو بررسی کنیم ببینیم به کجا میرسونیم... جا داره از همین جا از دوست عزیزمون آقا رضای گل تشکر کنم بابت تاپیک آموزشی دلتا... قشنگ معلومه چند تا امتحان تو یه روز داری 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ قشنگ معلومه چند تا امتحان تو یه روز داری خب دو روز دیگه امتحانام تموم میشه...به فکر آیندمم مگه بده... راستی سوالا ی امتحان دیروز بچه هاتون لو رفته بودا...امتحان بررسی... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ خب دو روز دیگه امتحانام تموم میشه...به فکر آیندمم مگه بده... راستی سوالا ی امتحان دیروز بچه هاتون لو رفته بودا...امتحان بررسی... همش دقیقا همون ها بود از این چیزا زیاد اینجا رخ میده پ ن: شک نکن سوال ها رو عوض کرده بود استاد استادش کی بود جواد نیکوکار یا جزایری ترم قبل سر یه امتحانی اشتباهی برگه های بررسی 2 تقسیم شده بود جمعا دو سه دقسقه نشد فهمیدند جمعش کردن برو بچ هم زرنگ یکی از سوال ها رو کش رفته بود استاد هم خبر نداشت اما ماشالل انقد زرنگ بوددددددددددددددددددد یه سری دیگه سوال طرح کرده بود روز امتحان اورد زد تو کاسه کوزه بچه هاااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ همش دقیقا همون ها بود از این چیزا زیاد اینجا رخ میده پ ن: شک نکن سوال ها رو عوض کرده بود استاد استادش کی بود جواد نیکوکار یا جزایری ترم قبل سر یه امتحانی اشتباهی برگه های بررسی 2 تقسیم شده بود جمعا دو سه دقسقه نشد فهمیدند جمعش کردن برو بچ هم زرنگ یکی از سوال ها رو کش رفته بود استاد هم خبر نداشت اما ماشالل انقد زرنگ بوددددددددددددددددددد یه سری دیگه سوال طرح کرده بود روز امتحان اورد زد تو کاسه کوزه بچه هاااااااااااااااااااااااااااااا معلوم بچه هاتون خیلی زرنگن... چون نمیدونم چجوری ولی عکس انداخته بودن... دقیقا همون سوالا اومده بود... راسش نمیدونم چه استادی بود...خلاصه بچه بوق کیف شده بودن... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ معلوم بچه هاتون خیلی زرنگن... چون نمیدونم چجوری ولی عکس انداخته بودن... دقیقا همون سوالا اومده بود... راسش نمیدونم چه استادی بود...خلاصه بچه بوق کیف شده بودن... مطمئن باش برا نیکوکار نیست نیکوکار زرنگ تر از این حرفاست :icon_pf (34): فردا بباهاش امتحان دارم چقد سختهههه خدایش یه کلمه هم نمی فهممم چی میگه کتاب کلا مخم تو فضاست :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ بچه ها هر اموزشي بود لطفا به منم خبر بديد 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ بچه ها هر اموزشي بود لطفا به منم خبر بديد حتما . آموزش ها که شروع بشه برای همه کاربرای برقی اطلاع رسانی میکنم. بچه نظرتون چیه یه تاپیک بزنیم و همه کاربران برقی رو دعوت کنیم (البته اگه بیان )و نظر سنجی بذاریم برای آموزش ها . ؟ بچه ها تا حالا خیلی آموزش ها شروع شده . مهم ادامش هست . هر کدومتون میخواین شروع کنین یه برنامه و دور نما از کارتون برا خودتون داشته باشین . زمان بندی و طرح اولیه داشته باشین که موفق باشیم تو این آموزش ها . هر آموزشی هم بذارین من اولین شاگردم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ من کلا امشب هنگم نظری ندارم ماشالله انقد بازه بالا رفته یه ساعت و نیمه یه دو معادله دو مجهولی رو یه ساعته دارم روش فکر میکنم نمی دونم چطور حلش کنم الان دیدم گوشیم زنگ زده دوستم میگه امیدددددددد صفحه 215 رو بیار این معادله (دو معادله دو مجهول) چطور حل میشه کلا هنگ انددد کلاس :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ من امروز آخرین امتحان دوران کارشناسی رو دادم راحت شدم . البته پروژه و کارآموزی مونده ولی دیگه درس تمومید . 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ بچه ها . در مورد این اخبار تحصیلات تکمیلی پیشنهاد میدین؟ مثلا یه تاپیک بزنیم با همون عنوان یا تک تک بذاریم؟ مثلا اعلام نتایج و زمان امتحان و خبرهای مرتبط ؟ به قول سکرت الان که جدا جدا میزنیم خیلی شلوغ میشه و بعد از یه مدت هم کلا بی مصرف میشن دیگه /؟ یا اینکه حذفشون کنم اونایی که تاریخشون گذشته ؟ نظر ؟پیشنهاد ؟ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ بچه ها . در مورد این اخبار تحصیلات تکمیلی پیشنهاد میدین؟مثلا یه تاپیک بزنیم با همون عنوان یا تک تک بذاریم؟ مثلا اعلام نتایج و زمان امتحان و خبرهای مرتبط ؟ به قول سکرت الان که جدا جدا میزنیم خیلی شلوغ میشه و بعد از یه مدت هم کلا بی مصرف میشن دیگه /؟ یا اینکه حذفشون کنم اونایی که تاریخشون گذشته ؟ نظر ؟پیشنهاد ؟ من همچنان نظری ندارم :hapydancsmil: نوار مغزیم خط صافهههههههههههههههههههههههه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ من همچنان نظری ندارم :hapydancsmil: نوار مغزیم خط صافهههههههههههههههههههههههه :hapydancsmil: خوب حالا بعد امتحانت نظرتو بگو 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ خوب حالا بعد امتحانت نظرتو بگو خو تو الان پست دادی بع د امتحانام که پست ندادی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ خدا نسل هر چی نیوگاه بیوماسه از رو زمین بکنه یکی از مزخرفت ترین نیوگاه های انرژی نو هستش چقدددددد چرت و پرت داره کچلم کرد منم بیخیالش شدم لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ من مرده ی این همه همکاری هستم به خدا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده