pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ خب پس اگر خبري بود سريع خبرم كن باشه فوری خبر میدم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ علیک من برم در بخونم بای 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خوب برو بخون به من نگاه نکن من اب از سرگ گزشته 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ چرا؟ من دارم نم نم کم کم یواش یواش گاماس گاماس می خونم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خوب گاماس گاماس هم می یوفتی 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ من رفتم تا درس بخونم یهو شیطون رفت تو جلدم :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خوب گاماس گاماس هم می یوفتی :3384s: نه خیر قبولی تو خون منه تو چرا درس نخوندی ترم آخری؟! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خوب من پیر شدم مخم دیگه نمیکشه سیلام رحمان چه وبلاگ خوشملی داری اما چرا انقدر دیر اپ می کنیش 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خوب من پیر شدم مخم دیگه نمیکشه سیلام رحمان چه وبلاگ خوشملی داری اما چرا انقدر دیر اپ می کنیش سلااااام :ws2::ws2: جدیدا تنبل شدم :icon_pf (34): .. 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ من رفتم بابا امید من رفتم خداحافظ رحمان شب شما هم بخیر 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خوب ورزش کن تنبلی رو بر طرف میکنه 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ من رفتم بابا امید من رفتم خداحافظ رحمان شب شما هم بخیر شب خوش :icon_pf (44): منم کم کم برم .. مثلا صب زود پاشم برم کتابخونه درس بخونم خونه ک نمیشه .. 5دقیقه درس 2ساعت نت خوب ورزش کن تنبلی رو بر طرف میکنه آره .. توفکرشم :ws2: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ باش خوبه منم برم لالا 8 امتحان دارم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها من صبح شارژر لب تابتم شارز میکردا الان زدمش تو برق لب تابمو شارز نمیکنه یعنی چیش خراب شده؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها من صبح شارژر لب تابتم شارز میکردا الان زدمش تو برق لب تابمو شارز نمیکنه یعنی چیش خراب شده؟ HP هست؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ HP هست؟ dell:ws44: اخه نه ضربه خورده نه سیمش قطع شده 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ dell:ws44: اخه نه ضربه خورده نه سیمش قطع شده شاید پریزه برق نداره..مثلا به پریز تلفن زده باشی یکبار بزار کاملا شارژ لپ تابت تموم بشه...بعد از نو شارژ کن باطری رو جابجا کن... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده