pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ سمن جون اينجا چه خبر ؟؟:hapydancsmil:كي داره كي رو ميگيره ؟؟ سمن رفته گل بچینه من میگم قراره با سمن فامیل بشیم مهدی قراره بشه شوهر عمه سمن 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ به به مباركه ....خب حالا كه زحمت ميكشي ،عروس دومادم معرفي كن يه چي ميدونستي پس رو نميكردي 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ به به مباركه ....خب حالا كه زحمت ميكشي ،عروس دومادم معرفي كن :hapydancsmil: يه چي ميدونستي پس رو نميكردي عروس خانوم رو که سمن معرفی کرده گفته عمه گرامیشان قصد ازدواج دارن داماد هم مهدی پاور هستش که درس و مشق رو ول کرده و زده تو کار love ترکوندن 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ یادتون نره فقط یه کارت دعوتم واسه ما بفرستیدا... 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ مهدي پاور كه خيلي پسر گليه ...اخ جون عروسي ... حالا كي بيايم واسه جشن نميخواي به خودت يه تكوني پسر ايراني 2 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ یادتون نره فقط یه کارت دعوتم واسه ما بفرستیدا... پسر ايراني فك كنم با شما بود يادت نره بري كارتارو بگيري 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ پسر ايراني فك كنم با شما بود يادت نره بري كارتارو بگيري :5c6ipag2mnshmsf5ju3 به سمن جون بگید یادش نره... انتخاب کارت با اوناست... 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ انجمن که کلا خوابه تالار برق هم که دیگه بدتر از همه تالارهای فنی شده اوضاعشبه نظرم اموزش گروهی یکم به تالار جوون میده الان تابستونه و تقریبا همه بیشتر فرصت دارن میتونیم هر کدوم یه مبحث رو برای آموزش انتخاب کنیم و باهم پیش بریم و به مرحله عمل برسونیمش مثلا آموزش متلب توی سایت هست و تقریبا به درد همه برقی ها می خوره میشه مثلا 5 تا مسئله ساده برای نوشتن تو متلب بذاریم و هر کس یکی رو انتخاب کنه و انجام بدیم و با هم رفع اشکال کنیم و بعد دوباره 5 تا پیچیده تر و به همین ترتیب ... یا در کنار نرم افزار بریم سراغ معرفی شغل های برقی از مشاغل ساده تا تخصصی ترین مشاغل رو با هم بررسی کنیم اینجوری متوجه هم میشیم که تو کدوم حوزه استعداد و علاقه بیشتری داریم ارشد هم درکنارش فراموش نشود خلاصه نویسی کتب هم بد نیست مثلا هر کدوم تو هر زمینه ی برقی که مطالعه کردیم اون کتاب رو خلاصه کنیم و برای سایر کاربرا بذاریم تا استفاده کنیم کار زیاده و عزم کم فک نمیکنی داری بی انصافی میکنی ؟واقعا فک میکنی اوضاع تالار برق از بقیه بدتره ؟ به تالار هایی که مدیر ندارنو روز به روز آپ نمیشن نگاهی نمیندازی؟ فک نمیکنی کاربرای برقی در حق تالار کم لطفی میکنن ؟ با پیشنهاد هات موافقم . بیاین روشون بحث کنیم و چند تا آموزشی که از پسشون بر میایم و واقعا دنبالش رو میگیریم انتخاب کنیم . با متلب موافقم . مثال انتخاب کنیم انجام بدیم رفع اشکال کنیم 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ سلام دوستااااااان............ بالاخره ما هم دو باره اینترنت دار شدیم. امتحانا تموم شده؟ طرحایی که دادین خیلی خوبه فقط همکاری شما دوستان رو می طلبه .حالا که دیگه امتحاناتون تموم شده بیاین و با هم همکاری کنیم تا یه سرو سامون درستی به وضع تالار بدیم در مورد وضع تالار و قبول دارم بده ولی به قول سمن بی انصافی نکنین از همه بدتر هم نیست . الان روزنامه دیواری برق یه طرح خوب بود که تو هیچ تالاری اجرا نشده بود. ولی اگه با هم همکاری کنیم وضعش خیلی بهتر میشه ولی مهم همکاریه. خیلی انتقادای زیادی توی ذهنشون دارن و همینطور پیشنهادای زیادی ولی من یه گله دارم که چرا وقتی میگم خوب کمک کنید تا اینکارا رو بکنیم همه کنار میرن و میگن کار داریمو وقت نداریم و از مدیرا انتظار دارن همه اینکارا رو بکن به خدا ما ها هم مشکلات زیادی داریم .من الان خودم تقریبا ۱۵ساعتم رو در روز بیرونم. وقت زیادی ندارم ولی اگه همه ماها همین یه خورده وقتامون رو رو هم بزاریم خودش خیلی میشه . پس بیاید باهم شروع کنیم. 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ فک نمیکنی داری بی انصافی میکنی ؟واقعا فک میکنی اوضاع تالار برق از بقیه بدتره ؟به تالار هایی که مدیر ندارنو روز به روز آپ نمیشن نگاهی نمیندازی؟ فک نمیکنی کاربرای برقی در حق تالار کم لطفی میکنن ؟ با پیشنهاد هات موافقم . بیاین روشون بحث کنیم و چند تا آموزشی که از پسشون بر میایم و واقعا دنبالش رو میگیریم انتخاب کنیم . با متلب موافقم . مثال انتخاب کنیم انجام بدیم رفع اشکال کنیم منم با متلب موافقم...راستش تا حالا باهاش کار نکردم...ممنون میشم آموزششو برگزار کنید... خودمم بعد امتحان آموزش لوگو رو ادامه میدم... همینطور اگه بشه یه تاپیک هم در مورد طراحی مدار فرمان بزنیم که میتونه خیلی جالب باشه... 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ فک نمیکنی داری بی انصافی میکنی ؟واقعا فک میکنی اوضاع تالار برق از بقیه بدتره ؟به تالار هایی که مدیر ندارنو روز به روز آپ نمیشن نگاهی نمیندازی؟ فک نمیکنی کاربرای برقی در حق تالار کم لطفی میکنن ؟ کم لطفی نه کم کاری با پیشنهاد هات موافقم . بیاین روشون بحث کنیم و چند تا آموزشی که از پسشون بر میایم و واقعا دنبالش رو میگیریم انتخاب کنیم . با متلب موافقم . مثال انتخاب کنیم انجام بدیم رفع اشکال کنیم منظورم از بدتر بودن نسبت به قبله به نظرم فعالیت تالار برق خیلی افت داشته البته ایراد مدیریت نیست ایراد کم کاری کاربراشه به نظرم برای آموزش نظر سنجی بذاریم نرم افزار یا موضوعی که بیشترین رای رو آورد آموزش داده بشه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ به نظرم برای آموزش نظر سنجی بذاریم نرم افزار یا موضوعی که بیشترین رای رو آورد آموزش داده بشه باید دید کی چی بلده بعد نظر سنجی بزاریییییم یادش بخیر یه زمان که ترم های نی نی بودیم پرتئوس بلد بودیم الان هیچی بلد نیستم م م زدم تو کارررررررررررررررر ای پلان اما هنوز سی دیش هم نصب نکردم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ برو بچ اگر بتونید یه مقدار نقشه برقی (فرمان + قدرت) هر دستگاهییییییی رو جور کنید بزارید احمتال زیاد من بتونم کمک کنم تو نقشه خونی نا سلامتی کارمون همینه یه تاپیک میزنم کهربا رو هم راه نمیدم من نمی تونم نقشه ها رو بدم محرمانه اس نقشه هاااااااااااااااااا:icon_pf (34): پیگیر بشن چوب تو استینم میکننند بعدش هم فایلش خامش هم در اختیارمون نزاشتن فعلا 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ به نظر من یک تاپیک استارت بشه و هرکسی هر آموزشی رو که میتونه شروع کنه اونجا اعلام کنه و دوستان نظرشون رو در مورد نحوه ارائه اون اموزش بگن (چه مدت باشه, سوال و جوابش چطور باشه,ازمون داشته باشه و...) راستی به دوستان هم خاطر نشان میکنم که براساس این بند شرایط طلایی 5. زدن تاپیک های آموزشی به صورت کامل و فعال نگه داشتن آن بمدت حداقل سه ماه » 4 امتیازطلایی 4 امتیاز طلایی به ازای هر تاپیک میگیرن. کهربا جان شروع کن دیگه همینطور بقیه دوستان 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ ما برای رضای خدا این کار رو میکنیم نشر رایگان علم در نت این امتیاز هااااااااااااا به کسی وفا نکرده 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ ما برای رضای خدا این کار رو میکنیم نشر رایگان علم در نت این امتیاز هااااااااااااا به کسی وفا نکرده حالا شما برای رضای خدا شروع کنید امتیازاشم میدیم به دوستان 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ حالا شما برای رضای خدا شروع کنید امتیازاشم میدیم به دوستان دوستان امتیاز روح خوردن نداره هاااااااااااااااااااااااااااااااا اما بیشوخی اگر کسی نقشه های برقیییی داشت بهم بده ببینم میتون کاری کنم میتونم روش مانور بدم برای ی ی نقشه خوانی یا نه 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ فعلا این 4 تا مدار برای شروع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ فعلا این 4 تا مدار برای شروع جانم چه نقشه هایی ادم دلش اب میره با بستن این نقشه هاااااااااااااااا یه چند تا نکته هستش اولا چند تا قطعه معلوم نیستن چیه دوم من فعلا نحوه بستن و توضیح راجع به نحوه سیم بندی رو بلدم نحوه کارکرد سیستمم هنوز زیاد پیشرفت نکرده (به خاطر امتحانام زیاد مخم رو درگیر این مساله نکردم) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده