Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ نتیجه ارشد اومده برقیا کجایین؟!!!! کاش منم برای ارشد میخوندم این مدت وقتمو برای گرفتن یه کار گذاشتم حالا که وقتشه نتیجه بگیرم بقیه سنگ میندازن 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ کاش منم برای ارشد میخوندم این مدت وقتمو برای گرفتن یه کار گذاشتم حالا که وقتشه نتیجه بگیرم بقیه سنگ میندازن این دقیقا اتفاقیه که برا من افتاد.... قشنگ چند ماه مونده به کنکور یه کار جور شد و درگیر گرفتن اون کار شدم روز بعد کنکور اون کار به کلی از دست رفت........ خدا ازشون نگذره که نه گذاشتن درسمو بخونم نه گذاشتن کار کنم...... 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ با اینکه زیاد به درسای قدرتی علاقه ندارم ماشین و بررسی هم ضریبش صفر بود واسمون اصلا هم نخوندم 40 درصد ماشین زدم 12 درصد بررسی ....... 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان... میخواستم ببینم کسی میدونه قیمت برق کشی ویلا تو آمل چقدره؟ 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان... میخواستم ببینم کسی میدونه قیمت برق کشی ویلا تو آمل چقدره؟ چیه میخوای پز بدی ویلا تو آمل داری؟ برق کشی ساختمون متراژیه برحسب متراژ و سیستم سیمکشی قیمت گذاری میشه و قیمت قطعات هم جدا محاسبه میشه میتونی از یه آملی بپرسی قیمت سیمکشی ساختمون متری چنده؟نه اینکه بگی سیمکشی ویلا 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان... میخواستم ببینم کسی میدونه قیمت برق کشی ویلا تو آمل چقدره؟ فکر نکنم فرقی داشته باشه برق ساخمان رو حدودا شعله ای حساب میکنند امل و تهران و مشهد و .......... نداره معمولا همه جا یه قیمته برو یه لوازم الکتریکی بپرس شعله ای چند میکشن با تلورانس 500 تومان میشه برا امل 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ چیه میخوای پز بدی ویلا تو آمل داری؟ برق کشی ساختمون متراژیه برحسب متراژ و سیستم سیمکشی قیمت گذاری میشه و قیمت قطعات هم جدا محاسبه میشه میتونی از یه آملی بپرسی قیمت سیمکشی ساختمون متری چنده؟نه اینکه بگی سیمکشی ویلا پس چرا تو دهات ما شعله ای حساب میکنند 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ پس چرا تو دهات ما شعله ای حساب میکنند شعله ای؟چطوری یعنی محاسبه میشه؟یه توضیح میدی؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ شعله ای؟چطوری یعنی محاسبه میشه؟یه توضیح میدی؟ یعنی هر کلید یا هر پریز یا هر لامپ یه شعله حساب میشه یادمه دو سه سال پیش شعله ای 2000 بود 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ چیه میخوای پز بدی ویلا تو آمل داری؟ برق کشی ساختمون متراژیه برحسب متراژ و سیستم سیمکشی قیمت گذاری میشه و قیمت قطعات هم جدا محاسبه میشه میتونی از یه آملی بپرسی قیمت سیمکشی ساختمون متری چنده؟نه اینکه بگی سیمکشی ویلا کاش ویلا داشتم... گفتم شاید قیمت ویلا با ساختمون فرق داشته باشه خلاصه اینکه به من گفتن قیمت بده،منم که تهرانم کسی رو نمیشناسم که بخوام ازش بپرسم بعدشم معمولا ساختمونای بزرگ مثل برج هارو متری کار نمیکنن.هر کی قیمت پایین تر یا بهتری رو داد کارو میدن به اون 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ فکر نکنم فرقی داشته باشه برق ساخمان رو حدودا شعله ای حساب میکنند امل و تهران و مشهد و .......... نداره معمولا همه جا یه قیمته برو یه لوازم الکتریکی بپرس شعله ای چند میکشن با تلورانس 500 تومان میشه برا امل فک نکنم الان کسی شعله ای کار کنه 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ یعنی هر کلید یا هر پریز یا هر لامپ یه شعله حساب میشه یادمه دو سه سال پیش شعله ای 2000 بود اینجوری فقط واسه ساختمونهای متراژپایین خوبه وگرنه برای متراژبالا اصلا به صرفه نیست فرض کن بین دوتا پریزیا کلید 30 متر سیم بخواد بعئ میصرفه 2000تومان بگیری؟خود سیمش فقط متری 2500تومانه اونم جنس معمولی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ اینجوری فقط واسه ساختمونهای متراژپایین خوبه وگرنه برای متراژبالا اصلا به صرفه نیستفرض کن بین دوتا پریزیا کلید 30 متر سیم بخواد بعئ میصرفه 2000تومان بگیری؟خود سیمش فقط متری 2500تومانه اونم جنس معمولی خو این هزینه دستمزده سیم با صاب خونه اس:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ اون زمان کلید و پریز هامون رو دونه ای 1900 خریدیم ما 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ کاش ویلا داشتم... گفتم شاید قیمت ویلا با ساختمون فرق داشته باشه خلاصه اینکه به من گفتن قیمت بده،منم که تهرانم کسی رو نمیشناسم که بخوام ازش بپرسم بعدشم معمولا ساختمونای بزرگ مثل برج هارو متری کار نمیکنن.هر کی قیمت پایین تر یا بهتری رو داد کارو میدن به اون خودت داری میگی ویلا،چیکار به برج داری؟ آره مجموعه ای رو معمولا کنترات ورمیدارن واز طریق مناقصه پیمانکاربرنده میشه اما این که میگی فقط یه ویلاست نهایتا دو طبقه ،بیشتره؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ فک نکنم الان کسی شعله ای کار کنه تا دو سال پیش که شعله ای بود 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ خودت داری میگی ویلا،چیکار به برج داری؟ آره مجموعه ای رو معمولا کنترات ورمیدارن واز طریق مناقصه پیمانکاربرنده میشه اما این که میگی فقط یه ویلاست نهایتا دو طبقه ،بیشتره؟ این ویلا حدودا 800 متر زیر بناشه گفت کنترات بدم بهت چند کار میکنی در ضمن این نمونه کار اگه از کارم خوشش بیاد کارای بزرگترم میده 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ این ویلا حدودا 800 متر زیر بناشه گفت کنترات بدم بهت چند کار میکنی در ضمن این نمونه کار اگه از کارم خوشش بیاد کارای بزرگترم میده حالا که فکرشو میکنم میبینم چقد من به سیم کشی ساختمان علاقه داریم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ حالا که فکرشو میکنم میبینم چقد من به سیم کشی ساختمان علاقه داریم برق کشی ساختمون اگه بزرگ باشه می ارزه وگرنه فایده نداره. یعنی اندازه ای که زحمت میکشی پول گیرت نمیاد... 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ من سه شنبه امتحان الک 3 دارم و یک کلمه تا امروز نخوندم چیکار کنم!!! اصلا نمی دونم الکترونیک سه چیه!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده