seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلاممم خوبی شما دیشب گفتین plc _logo بلدین میتونین ی تاپیک logo بزنین بعد اونجا اموزش رو بزارین ؟ چرا که نه :hapydancsmil: در اولین فرصت این کارو میکنم البته تو قسمت آنالوگش مسلط نیستم،چون تا حالا کار نکردم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به کاربرهای زیر هر کدام10 امتیاز تعلق گرفت به خاطر استفاده از مطالبشون توی روزنامه دیواری.........setayesh_sokoot آریوبرزن ماتینا samaneh66 :w58::w58::w58: ده امتیاز بعد چطور این ده امتیاز رو میدید چک مدت دار حتما میدید بعد میگن چرا تالار برق خوابیده :icon_pf (34): کاربر های تالار برق برن یه گاه نوشته بنویسند یا تو یه بحث غیر برقی نظر بدن حداقل پستشون 20 تا تشکر میخوره یا مسابقات طراح برتر هفته شرکت کنن راحت 100 امتیاز بدست میارن بعد فعالیت تو تالار تخصصی 10 امتیاز چه باحال :icon_pf (34): اگر ردیف بودجه امتیاز نیاز دارید میخواین من بدم حداقل امتیاز جایزه ها به 50 برسن کاربر تماییل پیدا کنه فعالیت کنه :icon_pf (34): درسته خیلی هاااااااا برا امتیاز فعالیت نمی کنند اما باز خیلی ها هم به خاطر امتیازززز میان اریو جان اگر مدیر های بالا گفتن چرا تالار خوابیده خودت برو این پست منو به ممد ادمین نشون بده خودشون حساب کار دستشون میاد 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :w58::w58::w58: ده امتیاز بعد چطور این ده امتیاز رو میدید چک مدت دار حتما میدید بعد میگن چرا تالار برق خوابیده :icon_pf (34): کاربر های تالار برق برن یه گاه نوشته بنویسند یا تو یه بحث غیر برقی نظر بدن حداقل پستشون 20 تا تشکر میخوره یا مسابقات طراح برتر هفته شرکت کنن راحت 100 امتیاز بدست میارن بعد فعالیت تو تالار تخصصی 10 امتیاز چه باحال :icon_pf (34): اگر ردیف بودجه امتیاز نیاز دارید میخواین من بدم حداقل امتیاز جایزه ها به 50 برسن کاربر تماییل پیدا کنه فعالیت کنه :icon_pf (34): درسته خیلی هاااااااا برا امتیاز فعالیت نمی کنند اما باز خیلی ها هم به خاطر امتیازززز میان اریو جان اگر مدیر های بالا گفتن چرا تالار خوابیده خودت برو این پست منو به ممد ادمین نشون بده خودشون حساب کار دستشون میاد راستی مگه امتیاز به چه درد میخوره که بخوایم به خاطر امتیاز کاری کنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ببین امید جان 10 امتیاز به خاطر اینه که کاربر یه تاپیک رو یه روزی از یه کجا کپی کرده گذاشته . ما حالا میایم اون مطلب رو تو روزنامه دیواری میزاریم . روزنامه دیواری هم که هر هفته میاد بیرون مطالبش هم معمولا کپی هست ....... در ضمن این امتیاز نه به خاطر فعالیت کاربراس نه به خاطر کاربر برتر شدن اونا امتیازاش جداست این 10 امتیاز فقط به خاطر اینه که از مطالب تاپیکهایی که کاربرا قبلا گذاشتن استفاده شده و حتی ممکنه خود اون کاربر در جریان نباشه . این 10 امتیاز فقط به خاطر اینه که بگیم مطلبت توی روزنامه دیواری کپی شد ...... امتیاز و مدال برای فعالیت کاربرا اون چیز جداییه و امتیازاش هم ربطی به این نداره ...... اما به بقیه امتیاز ها هم توجه کن که برای کاربرها در نظر گرفته شده: امتیاات مربوط به مجله کهربا : ویراستاری هر شماره ----------------------------------------------------> 500 امتیاز ارائه مقاله شخصی ------------------------------------------------------> 300 امتیاز به ازای هر مقاله ارائه آموزش ---------------------------------------------------------------->300 امتیاز ترجمه مقالات جدید که ترجمه ای از آنها در اینترنت موجود نباشد -------> 300 امتیاز به ازای هر ترجمه جمع آوری مطالبی از اینترنت که جنبه نوآوری داشته باشد --------------> 150 امتیاز به ازای هر مطلب میزبانی هر بار گفتگوی هفته------------------------------> 200 امتیاز ایجاد کردن تاپیک های آموزش و پیگیری آن ---------------> اگر از جای دیگری گرفته شده باشه 1امتیاز طلایی و اگر نگارش خود کاربر باشه 3 امتیاز طلایی انتخاب شدن به عنوان کاربر برتر برق ---------------------------> مدال کاربر برتر چ یا 100 امتیازی که به shahramg عزیز به خاطر فعالیت ها و پاسخگویی خوبش توی تالار اعطا شده ...... ببین اگه بیایم به یه نفر که کلی وقت گذاشته 100 امتیاز بدیم به کسی هم که فقط یه مطلب کوتاه کپی کرده 100 امتیاز فکر نمیکنی عادلانه نیست؟امتیاز ها باید متناسب باشه . 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در ضمن کاربر برتر ماه هم مدال جدا داره ...... مسلما فعالیت دوستان دیده میشه ....... 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ راستی مگه امتیاز به چه درد میخوره که بخوایم به خاطر امتیاز کاری کنیم؟ مهدی جان امتیاز فقط یه جور تشکره همین ..... اگر نه نفس عملی که انجام میشه مهمه. اینکه دور هم بتونیم یه محیط علمی و دوستانه درست کنیم. اینکه بتونیم توی نت محیطی رو درست کنیم که بشه به جای وقت تلف کردن کاری بکنیم که هم به معلومات خودمون اضافه بشه هم به دیگران بتونیم کمکی بکنیم . ایناست که ارزش داره ..... و الا باورت میشه خود من تا حالا اصلا به امتیازام نگاه نکردم ببینم چندتاست...... ما فقط سعی میکنیم با دادن امتیاز قدر دانیی کرده باشیم از دوستانی که فعالیت میکنن.هر چند ارزش کار این عزیزان خیلی بالاتره...... البته امتیاز طلایی به یه درد میخوره اونم دسترسی به بخش طلاییه. (البته فقط امتیاز طلایی اینجوریه) 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مهدی جان امتیاز فقط یه جور تشکره همین ..... اگر نه نفس عملی که انجام میشه مهمه. اینکه دور هم بتونیم یه محیط علمی و دوستانه درست کنیم. اینکه بتونیم توی نت محیطی رو درست کنیم که بشه به جای وقت تلف کردن کاری بکنیم که هم به معلومات خودمون اضافه بشه هم به دیگران بتونیم کمکی بکنیم . ایناست که ارزش داره ..... و الا باورت میشه خود من تا حالا اصلا به امتیازام نگاه نکردم ببینم چندتاست...... ما فقط سعی میکنیم با دادن امتیاز قدر دانیی کرده باشیم از دوستانی که فعالیت میکنن.هر چند ارزش کار این عزیزان خیلی بالاتره...... البته امتیاز طلایی به یه درد میخوره اونم دسترسی به بخش طلاییه. (البته فقط امتیاز طلایی اینجوریه) درستشم همینه خودم به شخصه از وقتی که اینجا عضو شدم خیلی چیزا یاد گرفتم. راستش من اصلا نمیدونستم امتیازیم در کار هست،تا دو روز پیش که پیمان جون گفت 10 امتیاز جایزه رو واریز کردیم.تازه فهمیدم که امتیازم میدن. ولی حق با شماست با این کار از کاربرا یه جوری قدر دانی میشه... ممنون... 3 لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان عزیزی که از مدار 1 خاطره دارن، از الکترونیک ماجرا دارن و از شب های امتحان درساش واهمه!!!!! (چی گفتم شعر بود یا دیکلمه نمیدونم!!!!) خلاصه که ارادتمندیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان عزیزی که از مدار 1 خاطره دارن، از الکترونیک ماجرا دارن و از شب های امتحان درساش واهمه!!!!! (چی گفتم شعر بود یا دیکلمه نمیدونم!!!!) خلاصه که ارادتمندیم :vahidrk: اینو زدم که اسم خاطره الکترونیک رو جلو یه قدرتی نیاری چقد بدم میاد از الکترونیک سلام به رو ماهت ما هم ارادت مند ایم دوبل 2 لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :vahidrk: اینو زدم که اسم خاطره الکترونیک رو جلو یه قدرتی نیاری چقد بدم میاد از الکترونیک سلام به رو ماهت ما هم ارادت مند ایم دوبل عشق من........جاروبک کار من............کموتاسیون درد من..............آسنکرون (با تحریک dc) خاطره دارم با............ماشین القایی نرود از ذهنم..............خط انتقال 33 کیلو ولت خوب شد حالا؟؟؟؟؟؟ (نمیدونم چه حسابیه همیشه این قدرتی ها به گرایش های دیگه زور میگفتن ) حالاهم همینجوره!!!....ما مخلصیم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عشق من........جاروبک کار من............کموتاسیون درد من..............آسنکرون (با تحریک dc) خاطره دارم با............ماشین القایی نرود از ذهنم..............خط انتقال 33 کیلو ولت خوب شد حالا؟؟؟؟؟؟ (نمیدونم چه حسابیه همیشه این قدرتی ها به گرایش های دیگه زور میگفتن ) حالاهم همینجوره!!!....ما مخلصیم ماشینم زیاد حال نمیده اما اون خط انتقال رو عشقه شرکت تا بیکار میشم جیم میشم میرم اتاق پست خو خودت میگی قدرت قدرتی ها هم قدرتشون زیاد زور میگن دیگه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اریو جان درسته اما واقعا ده تا کمه خو این کاربر هم هر چند مطلب رو کپی پیس کرده هر چند برا خودش نیس هر چند ......... اما بازززز اون زمانی که این مطلب رو گذاشته بازم زحمت کشیده به نظرم حداقل 25 یا 30 امتیاز باید بدین بعدش هم امین نپو دیروز مطلب قشنگی گذاششته بود تلاش من هم فقط برا نشر رایگان علم درر اینترنت هستش شاید خیلی ها هم همچین نظری داشته باشن اما قدر دانی مناسب تر به نظرم زیبا تر باشه برا خودم نمیگما دارم سنگ بقیه رو به سینه میزنم خودت میدونی که من...... راستی به نظر اول المپیاد هم یه فلش 4 گیگ به عنوان هدیه دادن به احسان حدادی هم قول یه پلو پز دادن پس کاربر ها این ده امتیاز رو بچسبند که غنیمته 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان عزیزی که از مدار 1 خاطره دارن، از الکترونیک ماجرا دارن و از شب های امتحان درساش واهمه!!!!! (چی گفتم شعر بود یا دیکلمه نمیدونم!!!!) خلاصه که ارادتمندیم سلام مهندس..... از مدار 1 که چقدر خاطره دارم.........آخی یادش بخیر........... الکترونیک هم که واقعا باهاش ماجرایی داشتیم ........ یادش بخیر ........... 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امید جان چشم دیگه چه کنیم .فقط دیگه بیشتر چونه نزن جونی تو قیمت خریدشه......... بزار مطرحش کنم ببینم . یهو دیدی امتیازا زیاد شد واسه روزنامه دیواری....... به هر حال دلار گرون شده رو امتیازا تاثیر میزاره...... بعدش هم امین نپو دیروز مطلب قشنگی گذاششته بود کجا ؟ چرا من ندیدمش؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امید جان چشم دیگه چه کنیم .فقط دیگه بیشتر چونه نزن جونی تو قیمت خریدشه.........بزار مطرحش کنم ببینم . یهو دیدی امتیازا زیاد شد واسه روزنامه دیواری....... به هر حال دلار گرون شده رو امتیازا تاثیر میزاره...... کجا ؟ چرا من ندیدمش؟ افرین اگر قبول نکرد بگو روح انجمن رو میفرستم سراغت ا ا ا فکر کنم پاکش کرد ممد دیروز داشت حسابی دعوا میکرد 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ سلام من 5 شنبه باید ترجمه دیتا شیت ویرتکس رو به استادم بدم نمره ترمم در گرو اینه ولی نمی دونم باید چیکار کنم هر چی گشتم قدیمیا بودن کجای این سایت دیتا شیت ها رو گذاشته؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ تا اینجا اومدم بقیه اش رو نمی دونم چه کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ تا اینجا اومدم بقیه اش رو نمی دونم چه کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چرا رفتی تو قسمت product ؟ باید بری قسمت support این لینکارو ببین . دیتاشیت ورتکس 6 و 7 هست ............ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ ااا مرسی خب استادمون داشت به یکی از بچه ها می گفت برا همین منم رفتم اونجا خودشه مرسی پیرشی جوون 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ نتیجه ارشد اومده برقیا کجایین؟!!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده