pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کجا بیای؟ پیش روحت برا تشخیص جنسیت 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پیش روحت برا تشخیص جنسیت من روح ندارم تازه بیای پسرای عمرانی رو رو سرت خراب میکنما 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مگه داشتین که حالا بخواد بره؟ نه فقـــــــــــــــــــط پســـــــــــــرای عمرانی دارن 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه فقـــــــــــــــــــط پســـــــــــــرای عمرانی دارن نه اتفاقا عمرانی جماعت چه دختر و چه پسر آبرودارن 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه اتفاقا عمرانی جماعت چه دختر و چه پسر آبرودارن هــــــــــــــــــــــه 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هــــــــــــــــــــــه هاهاها:vahidrk: لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فردا چرا هیشکی نمیاد نمایشگاه امید تنها موند که ... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فردا چرا هیشکی نمیاد نمایشگاه امید تنها موند که ... اینا بچه های بدی اند منو تنها گذاشتن ن ن ن 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینا بچه های بدی اند منو تنها گذاشتن ن ن ن غصه نخور خودم میام برقیا کجایید چرا هیچ کس نمیاد؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هرکی فردا میره ببینه این کتابُ دارن نشریه 110 ( مشخصات فنی عمومی وبرقی کارهای ساختمانی ) انتشارات سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام داشتم رد میشدم دیدم ورودیه اینجا نوشته پاتوق مهندسان برق منی که مهندس نیستم میتونم وارد شم؟ 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خب اگه داشت چیکار کنیم ؟! ب یکی گفتم برام بگیره گفت معلوم نیست برم یا نرم ! ازونجایی ام که این کتاب زیاد چاپ نمیشه احتمالش هست نمایشگاه بیارن این ک اگه هست و دوستم نرفت خودم ب ی شکلی تهیش کنم 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینُ یادم رفت بگم اینجا جوابشو بذارین 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلامداشتم رد میشدم دیدم ورودیه اینجا نوشته پاتوق مهندسان برق منی که مهندس نیستم میتونم وارد شم؟ پیشته بابا تو مهندس نباشی کی مهندس باشه 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پیشته بابا تو مهندس نباشی کی مهندس باشه من که مهندس نیستم ولی مهندسارو دوست دارم اینجا هم که پر مهندس،ما هم داریم از علم و تجربیاتشون استفاده میکنیم. خوبه دیگه 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من که مهندس نیستم ولی مهندسارو دوست دارم اینجا هم که پر مهندس،ما هم داریم از علم و تجربیاتشون استفاده میکنیم. خوبه دیگه سلاممم خوبی شما دیشب گفتین plc _logo بلدین میتونین ی تاپیک logo بزنین بعد اونجا اموزش رو بزارین ؟ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه ها کی الان نرم افزار متلب رو سیستمش داره؟3 تا سوال دارم برام حل کنه ؟ندارم من الان نرم افزارو 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه ها کی الان نرم افزار متلب رو سیستمش داره؟3 تا سوال دارم برام حل کنه ؟ندارم من الان نرم افزارو برا من نصبه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده