آریوبرزن 13988 ارسال شده در 21 تیر، 2012 دنبال یه موضوع خوب مخابراتی هستم برای کنفرانس کسی پیشنهادی داره به من بگه؟ پیشنهاد که زیاد برات دارم ...... چقدر میخوای کار کنی؟میخوای سخت باشه یا آسون ؟ میخوای سیستمی باشه یا میدانی؟میخوای خاص باشه یا یه چیز عمومی؟ میونی gsm رو بری توضیح بدی آنتن های هوشمند ngn بینایی ماشین نپسندیدی اینارو بگو موضوعای دیگه هم هست ..... 4
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 تیر، 2012 برقیا از کسی عذر نمیخوان الکی شایعه پراکنی نکن آجی خوب چه وضعشه زندگی مل رو هم به هم بریزین اونوخ یه عذرخواهی کوچیک هم نکنید اصلا حقتون بوده ....قطع میکنیم تا قدرمون رو بدونید..... ببینید اگه ما یک ساعت نباشیم نمیتونید زندگی کنید..... تازه برید خداروشکر کنید موبایلاتون رو قع نکردیم......... این است اقتدار برقی...... آقا شما نباشید برق که هس خدا رحمتتتتتتتتتتت کنه ادیسون رو والا اگه از جونتون سیر شدید اینکارا روبکنید 2
کهربا 18089 ارسال شده در 23 تیر، 2012 پیشنهاد که زیاد برات دارم ......چقدر میخوای کار کنی؟میخوای سخت باشه یا آسون ؟ میخوای سیستمی باشه یا میدانی؟میخوای خاص باشه یا یه چیز عمومی؟ میونی gsm رو بری توضیح بدی آنتن های هوشمند ngn بینایی ماشین نپسندیدی اینارو بگو موضوعای دیگه هم هست ..... سلام ممنون مدیر جان اتفاقا پیشنهاد استادم هم gsm بود میرم این سه تای دیگه رو هم بهش می گم ببینم کدوم میشه اینا رو تو سایت خودمون داریم دیگه؟ 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 مرداد، 2012 درود بر تمام دوستان نزدیک به 11 ماه از دوری من از تالار برق میگذره بعد از اون ماجرا هایی که پیش اومد که باعث جدایی من از تالار شددددد نمی خوام زیاد وارد اون مسائل بشم که چی شد و چی گذشت در این مدت هم با این که تالار نمی اومدم اما هر کس هر کمی میخواست یا درخواستی در تالار میداد اگر در زمینه کاری من بود راهنمایی میکردم طی مذاکراتی که با دوست خوبم مهندس سجاد پور رحیمی داشتم قرار شد دوباره به تالار برگردم و فعالیت خودم رو شرو کنم سجاده دیگه نمیشه رو حرفش حرف زد :icon_pf (34): دوستان عزیز اگر در زمینه قدرت سوالی داشتن در خدمت هستیم امید وارم بتونم جواب گو باشم پ ن : اریوبزن جان اون قرار هایی هم که قبلا گذاشتیم هم لطفا فراموش نشه 1391/2/16 روح انجمن 4
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 5 مرداد، 2012 سلام ممنون مدیر جان اتفاقا پیشنهاد استادم هم gsm بود میرم این سه تای دیگه رو هم بهش می گم ببینم کدوم میشه اینا رو تو سایت خودمون داریم دیگه؟ خواهش میکنم وظیفه بود....... gsm که یه تاپیک کامل ازش خودم گذاشتم خیلی هم کامله بخون سوالی هم داشتی من در خدمتم....... در مورد بینایی ماشین هم خودم یه تاپیک خیلی وقت پیش زدم ولی زیاد کامل نیست کلی گفته ولی متن انگلیسی ازش زیاد دارم خواستی بگو برات بفرستم ..... آنتن هوشمند هم تو انجمن ازش مطلب هست....... 2
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 5 مرداد، 2012 درود بر تمام دوستان نزدیک به 11 ماه از دوری من از تالار برق میگذره بعد از اون ماجرا هایی که پیش اومد که باعث جدایی من از تالار شددددد نمی خوام زیاد وارد اون مسائل بشم که چی شد و چی گذشت در این مدت هم با این که تالار نمی اومدم اما هر کس هر کمی میخواست یا درخواستی در تالار میداد اگر در زمینه کاری من بود راهنمایی میکردم طی مذاکراتی که با دوست خوبم مهندس سجاد پور رحیمی داشتم قرار شد دوباره به تالار برگردم و فعالیت خودم رو شرو کنم سجاده دیگه نمیشه رو حرفش حرف زد :icon_pf (34): دوستان عزیز اگر در زمینه قدرت سوالی داشتن در خدمت هستیم امید وارم بتونم جواب گو باشم پ ن : اریوبزن جان اون قرار هایی هم که قبلا گذاشتیم هم لطفا فراموش نشه 1391/2/16 روح انجمن درود بر روح گرانقدر انجمن ......... باگشت افتخار آفرینت رو به خونه تبریک میگم. خیلی خوش برگشتی....... دست سجاد هم درد نکنه باعث شد ما این دوست قدیمی رو دوباره تو تالار برق ببینیم.......... پ.ن: اون قرارها هم یادمه ........... 1391/2/16 آریوبرزن 2
کهربا 18089 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 خواهش میکنم وظیفه بود....... gsm که یه تاپیک کامل ازش خودم گذاشتم خیلی هم کامله بخون سوالی هم داشتی من در خدمتم....... در مورد بینایی ماشین هم خودم یه تاپیک خیلی وقت پیش زدم ولی زیاد کامل نیست کلی گفته ولی متن انگلیسی ازش زیاد دارم خواستی بگو برات بفرستم ..... آنتن هوشمند هم تو انجمن ازش مطلب هست....... ممنون gsm شد... فردا مطالبم رو به استاد ارائه می دم کامل بود کنفرانس می دم کامل نبود مزاحمت میشم! 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 به به همیشهه وصال باشه میای از این ورا گذری دلو هر جا میخوای میبری 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 میای از این ورا گذری دلو هر جا میخوای میبری چیه نیام یعنی؟ اینه رسم مهمون نوازی نه اینه ؟ آره هرجا بخوام میبرم 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 مرداد، 2012 چیه نیام یعنی؟ اینه رسم مهمون نوازی نه اینه ؟ :icon_razz: آره هرجا بخوام میبرم بیا قدمت رو چشا ممد ادمین این مدت عمرانی ها پسر های خوبی بودن حالا میتونی یه قالمه بیاری اینجا بهت برق بدم ببری 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 مرداد، 2012 بیا قدمت رو چشا ممد ادمین این مدت عمرانی ها پسر های خوبی بودن حالا میتونی یه قالمه بیاری اینجا بهت برق بدم ببری از کیسه خلیفه میبخشی دیگه پسرای خوبی بودن پشت هر پسر خوب عمرانی یه دختر خوب هست بی زحمت پست کن 2
!Hooman 10133 ارسال شده در 8 مرداد، 2012 از کیسه خلیفه میبخشی دیگه پسرای خوبی بودن پشت هر پسر خوب عمرانی یه دختر خوب هست :hapydancsmil: بی زحمت پست کن این الان ینی چی 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 مرداد، 2012 این الان ینی چی یعنی اینقد از برقیا ناامید بشم؟ یعنی عامل موفقیت هر پسر عمرانی یه دختر عمرانی هست بلاااااااااا شک 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 مرداد، 2012 این الان ینی چی این یعنی خواست بگه من دختر ام تو دختری چرا من فکر میکردم پسری بزار روحم بیاد یه دید بزنتتت ببینم چه خبره پسلی یا دخمل 2
!Hooman 10133 ارسال شده در 8 مرداد، 2012 این یعنی خواست بگه من دختر ام تو دختری چرا من فکر میکردم پسری بزار روحم بیاد یه دید بزنتتت ببینم چه خبره پسلی یا دخمل آبرومون رفت یکی بیاد شفاف سازی کنه 3
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 مرداد، 2012 این یعنی خواست بگه من دختر ام تو دختری چرا من فکر میکردم پسری بزار روحم بیاد یه دید بزنتتت ببینم چه خبره پسلی یا دخمل چرا فک میکنی پسر نباشم؟ بشین سرجات دست از پا خطا کنی نکردیا آبرومون رفت :icon_pf (34):یکی بیاد شفاف سازی کنه مگه داشتین که حالا بخواد بره؟ 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 مرداد، 2012 چرا فک میکنی پسر نباشم؟بشین سرجات دست از پا خطا کنی نکردیا:vahidrk: مگه داشتین که حالا بخواد بره؟ باید یه سری بیام فایده ندارهه ه ه ه 1
ارسال های توصیه شده