رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ترم قبل با اینکه همه درسام تخصصی بود میشه گفت خوب بود :ws3: نسبت به ترم 2 راضی ترم :hapydancsmil:

این ترم هم ک همش آز دارم .. 6تا آز:icon_razz:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ها اره منم 6 تا از دارم . واسه همینا باید هر روز برم یونی.

زندگی دارییییییییم .

موضوع پروژت چی هست ؟

من از آزمایشگاه بدم میاد :icon_razz: چون هیچ وقت جواب نگرفتم .. آرزو ب دل موندم :sigh:

هنو مشخص نکردیم :ws3: تو اولین هفته بعد تعطیلات باید اعلام کنیم:icon_razz:

شما چطور؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
مشغله -گرفتاری -زندگی :ws3:

ترم بسیار سختی یود برا من .

همه درسا پروژه داشت . ما هم که فعال . همه رو گذاشتیم لحظه اخر دیگه خودت تصور کن .

این ترم که ترم اخر هستم .

پایان نامه -ارشد - کلی درس -

کار آموزی هم هنوز نمیدونم برم یا بپیچونم :whistle:

کا آموزی رو اگه نظر منو میخوای به هیچ عنوان از دستش نده .یعنی حتی اگه شده به خاطرش یه ترم اضافه تر هم بری می ارزه......

مفید ترین وتاحدی که گرفتم تو طول تحصیلم همین واحد کارآموزیم بود.به اندازه تمام لیسانسم چیز یاد گرفتم و کار عملی کردم .اگه میشد چندبار دیگه هم این درسو گرفت حتما اینکارو میکردم.....

من تازه بیشتر از بقیه کارآموزی رفتم 4 ماه روزی 8 ساعت میرفتم. کا آموزیم تو مخابرات بود فوق العاده خوب بود و مفید............

• Like 2
لینک به دیدگاه

آزمایشگاه به این خوبی دلتون میاد........

اتفاقا من عشقم آزمایشگاه بود .وای چه حس خوبی داره آدم حس محقق بودن بهش دست میده تو آزمایشگاه (البته حس کاذبه زیاد بهش توجه نکنید:ws3:)........

البته از این آزها که استاد یه مدار میده میگه ببندین خوشم نمیومد آزمایشگاه باید خودت طراحی کنی شبیه سازی کنی بعد بیای عملیش کنی کیفشو بکنی........

• Like 2
لینک به دیدگاه

آخه کار اموزی اگه آدم بتونه جایی بره که وفید باشه و چیزی بفهمه خوبه .

آزمایشگاه منم دوست دارم . البته نه همه آزمایشگاه ها رو .من شبیه سازی خیلیییی دوست دارم . همیشه هم تو نرم افزار ها و شبیه سازی ها خوب عمل میکنم . ولی طراحی مغزم یاری نمیده:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلااام بر دوووستان عزیز.

من مریمم. دانشجوی الکترونیک. خوشحالم از آشناییتون.

سلام بر مریم :ws3:

من هم سمندون هستم . سمن.سمنک.سسمنو.سمنگدان و .... صدام میکنن:ws3:

خوش اومدی دوست عزیز.

تر م چند هستی ؟و یه کم هم در مورد علاقه مندی های مرتبط و غیر مرتبط با برق بگو :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یادش بخیرsigh.gif

آزمایشگاه رو خیلی دوست داشتم...البته زمان ما هنوز اسیلوسکوپها دیجیتال نبود..با اسیلوسکوپهای آنالوگ کار میکردیم که باید دستی کالیبره میشدندicon_pf%20(34).gifخرابی پراب ،همواره دستمون رو تو حنا میگذاشت...مخصوصا سر جواب گرفتن از مدارات فرکانسی با دیودهای معمولی کلی قاط میزدیم:ws3:

اما خیلی حال میداد مخصوصا X-Y گرفتن از یه مدار با اسیلوسکوپhapydancsmil.gif

یادمه یه بار یه مدار طراحی کردم ،چشمک زن ، واسه عید اون سال با بردبورد گذاشتم توی طاقچه اتاقمhapydancsmil.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلااام بر دوووستان عزیز.من مریمم. دانشجوی الکترونیک. خوشحالم از آشناییتون.
درووووووووووود بر مریم بانووووووو:hapydancsmil:خیلی خوش اومدی به خانواده نواندیشان ایشالا لحظاتی خوب رو با شما درست کنیم :a030:من پیمان هستم پیمان بودم وپیمان هم خواهم ماند:ws3:تخصصم تعمیرات هست واگه سوالی در مورد تعمیرات داشتی درخدمت شما هستم ..ممکنه چیزی رو بپرسی بلد نباشم اما پیگیری میکنم حتما جواب خواهم داد:icon_gol:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
درووووووووووود بر مریم بانووووووو:hapydancsmil:خیلی خوش اومدی به خانواده نواندیشان ایشالا لحظاتی خوب رو با شما درست کنیم :a030:من پیمان هستم پیمان بودم وپیمان هم خواهم ماند:ws3:تخصصم تعمیرات هست واگه سوالی در مورد تعمیرات داشتی درخدمت شما هستم ..ممکنه چیزی رو بپرسی بلد نباشم اما پیگیری میکنم حتما جواب خواهم داد:icon_gol:

سلام مجدد! ممنون ، بروی چشم سوالی داشتم حتما مزاحمتون میشم:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام بر مریم :ws3:

من هم سمندون هستم . سمن.سمنک.سسمنو.سمنگدان و .... صدام میکنن:ws3:

خوش اومدی دوست عزیز.

تر م چند هستی ؟و یه کم هم در مورد علاقه مندی های مرتبط و غیر مرتبط با برق بگو :ws37:

سمندون جان خیلی ارادت داریم خدمتتون، ترم چهارم، هنر رو دوس دارم، بسیار شدید هم عاشق رشتمم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام

اول از همه به تمام کاربر های برقی سال نو رو تبریک میگم و امیدوارم سالی سرشار از موفقیت و شادی رو پیش رو داشته باشیم

دوم خوش آمد میگم به مریم خانم برای پیوستن به جمعمون.....

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

اول از همه به تمام کاربر های برقی سال نو رو تبریک میگم و امیدوارم سالی سرشار از موفقیت و شادی رو پیش رو داشته باشیم

دوم خوش آمد میگم به مریم خانم برای پیوستن به جمعمون.....

ما هم به شما خوشامد میگیم :ws3:

لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
شرکت برق بخاطر قطع برق عذر خواهی میکند

و دلیل قطع برق در ذیل آمده است:ws3:

download?mid=1_2833775_AL7HtEQAAEbtT46IKQvbUAJGrkQ&pid=2.9&fid=Inbox&inline=1&appid=YahooMailClassic

برقیا از کسی عذر نمیخوان:ws3: الکی شایعه پراکنی نکن

• Like 3
لینک به دیدگاه

اصلا حقتون بوده ....

قطع میکنیم تا قدرمون رو بدونید.....

ببینید اگه ما یک ساعت نباشیم نمیتونید زندگی کنید.....

تازه برید خداروشکر کنید موبایلاتون رو قع نکردیم.........:whistles:

این است اقتدار برقی......

:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...