کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ چه خبره صدات تا تالار مکانیک میادخواب بودیما همون ... پس تو بودی که برقیا رو اغفال کردی ...:vahidrk: سلام دیدم نوشته پاتوق مهندسان برق گفتم بیام اظهار وجود کنم من گرایشم قدرته خوشحال میشم با بقیه اشنا بشم به به سلام خوش اومدی منم کهربا 2 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ همون ... پس تو بودی که برقیا رو اغفال کردی ...:vahidrk: به به سلام خوش اومدی منم کهربا مرسی و خوشبختم منم فعلا اعدادم تا وقتی که اسممو تغییر بدم چطور میشه اسم رو تغییر داد؟ 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ مرسی و خوشبختم منم فعلا اعدادم تا وقتی که اسممو تغییر بدم چطور میشه اسم رو تغییر داد؟ خوشبختم اعداد! یه تاپیکی بود به نام درخواست تغییر نام کاربری الان نمی دونم کجاست لینکشو بذارم مدیر کل که اینجاست از ایشون بپرس کجایی عارف خان بیا جواب یار جدید برقی مون رو بده 2 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ من الان جستجو رو میزنم شاید که پیدا کردم 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ همون ... پس تو بودی که برقیا رو اغفال کردی ...:vahidrk: به به سلام خوش اومدی منم کهربا به من چه خودشون اومدن اونجا اغفال شدن 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ ورود دوست secret:icon_gol: جدیدمون رو تبریک میگم امیدوارم که موفق باشن 2 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ سلام من میخوام سیستم های انرژی رو برای ارشد ازاد امتحان بدم کسی اینجا هست که این رشته رو بشناسه و بدونه فرق بین گرایش سیستم های انرژی و تکنولوژی انرژی چیه؟ ایا همین رو شرکت کنم خوبه یا برق؟ ورود دوست secret:icon_gol: جدیدمون رو تبریک میگم امیدوارم که موفق باشن خیلی ممنونم امیدوارم بتونم مفید باشم 1 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ چرا اینجا اینقدر ساکته خوب شد تا چهارشنبه تمدید شد بهتره از فروم های دیگه بپرسم شاید جواب دادن http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new%20smile/hanghead.gif لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ من میخوام سیستم های انرژی رو برای ارشد ازاد امتحان بدم کسی اینجا هست که این رشته رو بشناسه و بدونه فرق بین گرایش سیستم های انرژی و تکنولوژی انرژی چیه؟ ایا همین رو شرکت کنم خوبه یا برق؟ توضیحی از این رشته که در سایت دانشگاه شریف آورده شده رو براتون میارم: پیشینه ايجاد رشته مهندسي سيستم هاي انرژي در مقطع تحصيلات تکميلي در سال 1376 مطرح و ضرورت راه اندازي آن در شورای تحصيلات تکميلي و شوراي دانشگاه مورد تصويب و مجوز رسمي آن در سال 1378 از شوراي گسترش در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري دریافت شد. پذيرش دانشجو در دوره کارشناسي ارشد مهندسي سيستم هاي انرژي در دانشگاه صنعتي شريف از مهرماه سال 1378 آغاز شد. گروه سیستمهای انرژی از سال 1381 اقدام به جذب دانشجویان دکتری در چارچوب گرایش تبدیل انرژی در دانشکده مهندسی مکانیک نمود. در سال 1388 برنامه دوره دکتری مهندسی سیستمهای انرژی در دانشکده مهندسی انرژی تصویب و در حال حاضر برای اخذ مجوز اجرا، به وزارت علوم ارسال شده است. زمینه های فعالیت گروه مهندسی سیتمهای انرژی در حال حاضر در سه زمینه پژوهشی زیر فعالیت دارد: سیستمهای انرژی در اين زمینه پژوهشی، دانشجويان با فراگيري روش های شبيهسازي سيستمهاي ترکيبي (توليد، توزيع و مصرف انرژي) مانند سيستمهاي ترکيبي توليد حرارت و قدرت يا توليد همزمان و با هدف ارزيابي جایگاه حاملهاي انرژي، گامي تخصصي در جهت بررسي سيستمها از ديدگاه مهندسي انرژي بر مي دارند. علاوه بر این مشکلات بخش انرژي با ديدگاه سنجش فني و اقتصادي پروژهها، گام بعدي و تكميلي اين تحقيقات خواهد بود. همچنين در اين گرایش، به كمك قوانين اساسي علوم مكانيك، ترموديناميك و برق قدرت به عنوان مبناي مدلسازي اوليه جهت تراز انرژي سيستمها، جهت گيري فنآوريهاي فعلي را بسوي بهينه سازي و حداقل كردن مصرف انرژي ميبرد و همچنين ميتواند در مديريت كلان بخش انرژي، تصميمگيري نهاد و سازمانهاي مربوطه، ديدگاههاي تلفيقي برنامهريزي در صنايع و بخشهاي انرژي شامل وزارت نفت و وزارت نيرو كارآيي داشته باشد و مديريت برنامهريزي كشور را با در نظر گرفتن مسائل فني مرتبط با فرآيند انرژي یاری دهد. فناوری های انرژی در اين زمینه پژوهشی، روشهاي مختلف طراحي مفهومی و تفضیلی سيستمهاي تبدیل انرژی پیشرفته، سیستمهای تولید همزمان برق و حرارت و برودت و همچنین طراحی و امکانسنجی استفاده از انواع سیستمهای انرژی تجدید پذیر با کمک ابزارهاي تحليلي متفاوت نظير مدلهاي برنامهريزي ریاضی، مدل های دینامیک سیالات محاسباتی و انجام آزمایشات تجربی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. همچنین دانش آموختگان این گرایش می توانند با شناخت انواع فناوری های نوین انرژی و پتانسیلهای منابع انرژی تجدید پذیر در کشور علاوه بر توسعه دانش فنی در این زمینه، تدوین برنامه های گسترش استفاده از فناوری های نوین (نقشه راه یا سند های راه بردی) در کشور را نیز بر عهده گیرند. انرژی و محیط زیست در این زمینه پژوهشی، ارتباط متقابل انرژی و محیط زیست به کمک ابزار های تحلیلی نظیر معادلات دینامیک سیالات و انتقال جرم و حرارت با در نظر گرفتن تاثیر مسائل اقتصادی مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار خواهد گرفت. همچنین مدل پخش انواع آلاینده ها با استفاده از روشهای مختلف دینامیک سیالات محاسباتی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و دانشجویان می توانند با مطالعه و بررسی روشهای بازیافت انرژی از ضایعات و پسماند ها با توجه به مسائل زیست محیطی در حفظ و حراست از محیط زیست و کاهش آلودگیهای زیست محیطی نقش مهمی ایفا کنند. از آنجائيکه بخش عمده اي از آلودگي هاي زيست محيطي ناشي از احتراق سوختهاي فسيلي براي تامين انرژي مي باشد اصول و روشهای کاهش آلودگی های زیست محیطی و ارزیابی فنی - اقتصادی آنها از مهمترین مسائلی است که در زمینه مورد بررسی قرار می گیرد. قوانین و مقررات زیست محیطی، تجارت کربن، بهینه سازی مصرف آب و حفظ منابع آبی، تصفیه و استفاده از پسابهای صنعتی، سیاست گذاری ساختاری و در نهایت اعمال استاندارد های زیست محیطی نیز از جمله مواردی می باشند که در این گرایش در نظر گرفته می شود. از اونجایی که رشته جدیدی هست و نیاز بازار برق تقریبا اشباع شده به نظرم بهتر از برق قدرت هست. چرا اینجا اینقدر ساکته خوب شد تا چهارشنبه تمدید شد بهتره از فروم های دیگه بپرسم شاید جواب دادن http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new smile/hanghead.gif متاسفانه بیشتر مدیران این تالار الان مشغول آمادگی برای کنکور ارشد هست که 2 هفته دیگه برگزار میشه و بابت رسیدگی دیر به سوالات شما معذرت میخوام. 1 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ ممنون از راهنماییتون اما خیلی خوب شد که شرکت نکردم اصلا به ضریب ها دقت نکردم توی ارشد سراسری رشته سیستم های انرژی برای رشته های برق و مکانیک و شیمی کدهای جداگانه ای داره من دیروز وقتی دفترچه رو دیدم که درسهای امتحانی از برق و شیمیه فکر کردم هر کدوم برن سر جلسه درس خودشون رو جواب میدن اما الان میبینم همه ضریب دو دارن و بیشتر درسها هم از شیمیه و شاید فقط بررسی و کنترل رو نداشته باشن 5 لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ درود بر مهندسان و دانشجویان پرتوان رشته محترم مهندسی برق 5 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ سلام بالاخره امتحانات ارشد شروع شد و بعدش مطمعنن این تالار شلوغ میشه :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ سلام. کسی در رابطه با شبکه های هوشمند الکتریکی چیزی میدونه؟ 2 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ توضیحی از این رشته که در سایت دانشگاه شریف آورده شده رو براتون میارم:پیشینه ايجاد رشته مهندسي سيستم هاي انرژي در مقطع تحصيلات تکميلي در سال 1376 مطرح و ضرورت راه اندازي آن در شورای تحصيلات تکميلي و شوراي دانشگاه مورد تصويب و مجوز رسمي آن در سال 1378 از شوراي گسترش در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري دریافت شد. شما چرا پیجتون رو بستین باز کنین اگه حوصلمون سر رفت بیایم اسپم تو پیجتون اینجا که کسی سر نمیزنه 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ شما چرا پیجتون رو بستین باز کنین اگه حوصلمون سر رفت بیایم اسپم تو پیجتون اینجا که کسی سر نمیزنه 2 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ یه مدت پیش قول یه کار رو از یکی گرفته بودم و فکر کرده بودم فراموشش شده اما امروز بازم که دیدمش به من گفت برای تابستون منو میبره یه جای دیگه و اینکه الان باید جزوه های آموزشی که داده بخونم از ذوق این موضوع فردا و پس فردا رو مرخصی گرفتم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ سلام بر تمام کاربرای برقی................ بابا اینجا چرا اینقدر سوت و کوره ؟؟؟؟ کلی خاک گرفته دمه عیده بیاین خونه تکونی............ الو 1 2 3 امتحان میکنیم ......... بابا بیاین حداقلش یه خورده اسپم کنیم . دلم برا قدیما و اسپم کردنا تنگ شده......... خوب بیاین بگید از وضعیت درسا ..... این ترم چطور بوده؟ درسا ، پروژه ها ، کار آموزی و ... چطور پیش میره......... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ سلام بر تمام کاربرای برقی................ بابا اینجا چرا اینقدر سوت و کوره ؟؟؟؟ کلی خاک گرفته دمه عیده بیاین خونه تکونی............ الو 1 2 3 امتحان میکنیم ......... بابا بیاین حداقلش یه خورده اسپم کنیم . دلم برا قدیما و اسپم کردنا تنگ شده......... خوب بیاین بگید از وضعیت درسا ..... این ترم چطور بوده؟ درسا ، پروژه ها ، کار آموزی و ... چطور پیش میره......... مشغله -گرفتاری -زندگی ترم بسیار سختی یود برا من . همه درسا پروژه داشت . ما هم که فعال . همه رو گذاشتیم لحظه اخر دیگه خودت تصور کن . این ترم که ترم اخر هستم . پایان نامه -ارشد - کلی درس - کار آموزی هم هنوز نمیدونم برم یا بپیچونم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده