کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ ... اصن تو هم با ما بیا تو دشت و بیابون ... چشاتم درویش نکن ... ههههههه ازتون عکس می گیرم اون وقت می تونم از ممد حق السکوت بگیرم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ هههههههازتون عکس می گیرم اون وقت می تونم از ممد حق السکوت بگیرم:gnugghender: ... فکر خوبیه 50 تو 50 من 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ ... فکر خوبیه 50 تو 50 من اینجا جایزه که بخونیم ممد نبودی ببینی پاتوق آزاد گشته خون کاربرایش حلال گشته! 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ اینجا جایزه که بخونیم ممد نبودی ببینی پاتوق آزاد گشته خون کاربرایش حلال گشته! ... خوشمان آمد ... اینو داشته باش : ممد ... ممد تیلیفن می زنم جواب نمی دی ....... بقیه ی شعر یادم نیست ... 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ ... خوشمان آمد ... اینو داشته باش : ممد ... ممد تیلیفن می زنم جواب نمی دی ....... بگو کلک واسم چه خوابی دیدی؟! ممد اینا رو ببینه فکر نکنم خوابای خوبی برامون ببینه!! بقیه ی شعر یادم نیست ... 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ تیکه بزرگه ی من یکی که گوشمه ... به خونم تشنه ست ... 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ تیکه بزرگه ی من یکی که گوشمه ... به خونم تشنه ست ... تو کار منو هم خراب کردی! منم به لیست سیاهش اضافه شدم! همینجور ادامه بدی از ممد ادمین تبدیل میشه به ممد دراکولا 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ تو کار منو هم خراب کردی! منم به لیست سیاهش اضافه شدم! همینجور ادامه بدی از ممد ادمین تبدیل میشه به ممد دراکولا ... از دست من که دیوووووووونه شده ... من نفر اول لیستم 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ من نفر اول لیستم چرا این شکلی شدی آخره حاله صدر لیست بودن من دیگه برم بخوابم از این آخرین شب بی اخطار لذت ببرم تو هم وصیتتو بکن 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ چرا این شکلی شدی آخره حاله صدر لیست بودن من دیگه برم بخوابم از این آخرین شب بی اخطار لذت ببرم تو هم وصیتتو بکن ... اوکی شبت گل گلی ... بریم با ممد.ای خوش بگذرونیم ...:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ سلام به کاربرای خوب برقی ..... خوبین همگی؟؟؟ درسا خوب پیش میره؟؟ لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ الان این قیافهه یعنی چی ؟؟؟ یعنی میخوای بگی درسا خوب پیش نمیره؟نبینم برقیای نواندیشان بگن درسا خوب پیش نمیره؟ راستی من نمیشناسمتون هنوز؟ ترم چندی؟ گرایشت چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ الان این قیافهه یعنی چی ؟؟؟یعنی میخوای بگی درسا خوب پیش نمیره؟نبینم برقیای نواندیشان بگن درسا خوب پیش نمیره؟ راستی من نمیشناسمتون هنوز؟ ترم چندی؟ گرایشت چیه؟ ای بابا مهندس......... کسی هست دیگه ماهرخ بانو،ملکه فلورانس انجمن را نشناسد؟ ایشون از خطه مهندسی برق نیستند 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ ای بابا مهندس......... کسی هست دیگه ماهرخ بانو،ملکه فلورانس انجمن را نشناسد؟ ایشون از خطه مهندسی برق نیستند نفوذیههههههه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ چه پاتوق سوت و کوری!! کجایید یاران برقی؟ بهچ پا خیزید لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ چه پاتوق سوت و کوری!! کجایید یاران برقی؟ بهچ پا خیزید فکر کنم همگی رفته باشن خواب زمستونی 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ من انقدر اینجا سر و صدا می کنم بلکه بیدار بشن! 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ من انقدر اینجا سر و صدا می کنم بلکه بیدار بشن! چه خبره صدات تا تالار مکانیک میادخواب بودیما 1 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ سلام دیدم نوشته پاتوق مهندسان برق گفتم بیام اظهار وجود کنم من گرایشم قدرته خوشحال میشم با بقیه اشنا بشم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده