m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :ws28:ما فقط میپاسیم؟؟؟؟؟؟ ما هم فیزیک مغناطیس دارم میبینم که داره ازت میریزه مغناطیس ...دلت خوشهه...باشه شما رشته تون فیزیکه 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه ممنون خوبید؟ منه بی نوا 11 و 12 و 13 تیر امتحان دارم :w821: همراه اول مبپخ باشی واس من تقریبا تمومید فقط نوزدهم سیگنال دارم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ دارم میبینم که داره ازت میریزه مغناطیس ...دلت خوشهه...باشه شما رشته تون فیزیکه اینجا شکلک سبز نداره؟؟؟؟؟؟ فیزیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اه اه اوه 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اینجا شکلک سبز نداره؟؟؟؟؟؟فیزیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اه اه اوه من تو دانشگاه اولین رشته ام برق بود ولی چون امثال شما رو دیدم اینقد باسواد بار مییاد فیزیکو تو الویت دیدم.... بری بالا بیای زمین برق شاخه کوچکی از علم فیزیک است...و همانا علم نزد فیزیکدانان است و بس... 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ من تو دانشگاه اولین رشته ام برق بود ولی چون امثال شما رو دیدم اینقد باسواد بار مییاد فیزیکو تو الویت دیدم.... بری بالا بیای زمین برق شاخه کوچکی از علم فیزیک است...و همانا علم نزد فیزیکدانان است و بس... :smiley (18)::smiley (18)::smiley (18)::smiley (18): زرشکککککک مثلا برتریهای عایق کلوفن به روغنهای معدنی کجای فیزیکه؟؟؟؟؟ امین تور عقب افتاده پاشو بیا :ws3: شاید این تور بیایم شاید 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :smiley (18)::smiley (18)::smiley (18)::smiley (18):زرشکککککک مثلا برتریهای عایق کلوفن به روغنهای معدنی کجای فیزیکه؟؟؟؟؟ :ws3: شاید این تور بیایم شاید بیشتر از اینها داخل فیزیکه شما به همون روغن علل حساب بسنده کنید!!!! 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ بیشتر از اینها داخل فیزیکه شما به همون روغن علل حساب بسنده کنید!!!! خب بهم بگو عدد موهومی چیه؟؟؟؟؟؟ این که فیزیکتونو نقض میکنه جیگر 70% برق عدد مختلطه 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ خب بهم بگو عدد موهومی چیه؟؟؟؟؟؟این که فیزیکتونو نقض میکنه جیگر 70% برق عدد مختلطه اگه یه زمانی کارشناسی ارشد اونقد گلابی بشه که تو بری یاد میگیری که کل ارشدت توی کتاب ریاضی فیزیک ما هست!!! هنوز بچه تر از اونی که...... اینم عدد موهومی به این لینک برو امیدوارم کمکت کنه....http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D8%AF%D8%AF_%D9%85%D9%88%D9%87%D9%88%D9%85%DB%8C به منم نگو جیگر میگم به امید چشاتو دراره 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ اگه یه زمانی کارشناسی ارشد اونقد گلابی بشه که تو بری یاد میگیری که کل ارشدت توی کتاب ریاضی فیزیک ما هست!!! هنوز بچه تر از اونی که...... اینم عدد موهومی به این لینک برو امیدوارم کمکت کنه....http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D8%AF%D8%AF_%D9%85%D9%88%D9%87%D9%88%D9%85%DB%8C به منم نگو جیگر میگم به امید چشاتو دراره :ws28: خدایی کم آوردی اگه شما یه جمع و تفریقشو میخونین ما باهاش آپولو هوا میکنیم شاید 20 درصد برق فیزیک باشه ولی بازم زرشکککککک فک کن مثلا چیپس رو از سیب زمینی میسازن ولی کدومش جیگرتره؟؟؟؟؟؟ اون بیاد اینورا قلم پاشو میشکونم 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ :ws28:خدایی کم آوردی اگه شما یه جمع و تفریقشو میخونین ما باهاش آپولو هوا میکنیم شاید 20 درصد برق فیزیک باشه ولی بازم زرشکککککک فک کن مثلا چیپس رو از سیب زمینی میسازن ولی کدومش جیگرتره؟؟؟؟؟؟ اون بیاد اینورا قلم پاشو میشکونم نه بخدا اصلن برام مهم نیس که تو رو توجیح کنم چون من بخوام توضیح بدم برا تو سفسته ایجاد میشه و تو هم دچار مغلطه میشی این بحث ها کهنه اس برا من!!! شما همون سیب زمینید باشه قبول ما رو حرف شما حرف نمیزنمیم 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ نه بخدا اصلن برام مهم نیس که تو رو توجیح کنم چون من بخوام توضیح بدم برا تو سفسته ایجاد میشه و تو هم دچار مغلطه میشی این بحث ها کهنه اس برا من!!! شما همون سیب زمینید باشه قبول ما رو حرف شما حرف نمیزنمیم نگرفتی سیب زمینی فیزیک بود اون وسط 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ دوستان همینجا از حضور همگی در تالار برق خداحافظی میکنم امیدوارم همگی موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ دوستان همینجا از حضور همگی در تالار برق خداحافظی میکنمامیدوارم همگی موفق باشید بری بر نگردی... لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ الان وقت شوخیه؟؟ مگه چه خبره الان؟:ws52: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ همينجا تحسن ميكنيم تا امين برگرده 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ من پیشنهادمیکنم این تاپیک حذف شود.هر.........پامیشه میاداینجاهر......دلش میخوادمیگه ومیره.وقاهت هم حدی داره.خجالت بکشید.دردیزی بازه حیای گربه کجاست؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ من پیشنهادمیکنم این تاپیک حذف شود.هر.........پامیشه میاداینجاهر......دلش میخوادمیگه ومیره.وقاهت هم حدی داره.خجالت بکشید.دردیزی بازه حیای گربه کجاست؟ فکر کردی چه خبره؟ باشه. دیگه نمیام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده