am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ مرسی ممنون امین بابت لینک :icon_pf (44): :flowerysmile::flowerysmile: اوهووووووووووووووی امینبابا شوخی کردم :w821: هنوز لجبازی هاا عوض نشدی فقط در بیشتر مواقع خودت رو کنترل میکنی نیش عقرب نه از کین است.... اقتضای طبیعتش این است لجبازی نیست هرچه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک وقتی همکارای خودم برام احترام قائل نیستم وضع همین میشه 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ استاد ما هم هي كل ترم ميگفت همتون ميوفتين آخرش همه دخترا پاس شدن ولي بيشتر پسرا افتادن:4chsmu1: منم شذم 14:banel_smiley_4: هر وقت اسم سيگنال مياد ميگم خدا ازش نگذره :banel_smiley_52: خیلی استادای خل وضعی داره حالا باحالش اینه که اون یارو ایرانی که اسمش رو جلد اپنهایم هست استاد استاد ما بوده ببین دیگه چی میکشیم 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :flowerysmile::flowerysmile: لجبازی نیست هرچه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک وقتی همکارای خودم برام احترام قائل نیستم وضع همین میشه امين جون برقيا همشون دوست دارن بهت احترام ميزارن:wubpink: اين اميت هم جوونو خامه:4chsmu1: غلط اضافه كرد 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52: خیلی استادای خل وضعی دارهحالا باحالش اینه که اون یارو ایرانی که اسمش رو جلد اپنهایم هست استاد استاد ما بوده ببین دیگه چی میکشیم اوه چ زجري كشيدين:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ امين جون برقيا همشون دوست دارن بهت احترام ميزارن:wubpink: اين اميت هم جوونو خامه:4chsmu1: غلط اضافه كرد یه بار اشتباهه بیشترش عمده ---------- بحثشو تموم کنید 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ عیدتون مبارک بچه ها جا پيدا نكردي برا اسپم؟ عيد شوما هم مبارك:wubpink: حميد اسمايلر امين تنگه واشي شده 24رم، مياي؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اوه چ زجري كشيدين:icon_pf (34): :smiley (18): تا نوزدهم تعطیلم واسش میشینم دونه دونه تمریناشو حفظ میکنم راه دیگه نداره 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ جا پيدا نكردي برا اسپم؟ عيد شوما هم مبارك:wubpink: حميد اسمايلر امين تنگه واشي شده 24رم، مياي؟؟؟؟؟؟؟ عههههههه پس احتمالا بیام اگه تو همون روزا مشغول عملیات انتحاری برای ترم تابستون نباشم 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :smiley (18): تا نوزدهم تعطیلم واسشمیشینم دونه دونه تمریناشو حفظ میکنم راه دیگه نداره ما مجبور بوديم هم تمريناي اپنهايمو بخونيم هم تمريناي رهيافت محمد دياني خوبه همه فصلارو نرسيد درس بده 5 6 فصل رو گفت 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ ما مجبور بوديم هم تمريناي اپنهايمو بخونيم هم تمريناي رهيافت محمد دياني خوبه همه فصلارو نرسيد درس بده 5 6 فصل رو گفت غم آخرمون باشه 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلام بااجازه برقی های محترم. دیدم بحث درس ودانشگاه ست گفتم جای مانیست.فقط اومدم یه عرض ادب کنم.:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلامبااجازه برقی های محترم. دیدم بحث درس ودانشگاه ست گفتم جای مانیست.فقط اومدم یه عرض ادب کنم.:flowerysmile: بهترین دانشگاه خود شهره و بازار کار 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلامبااجازه برقی های محترم. دیدم بحث درس ودانشگاه ست گفتم جای مانیست.فقط اومدم یه عرض ادب کنم.:flowerysmile: به به سيلاااام:wubpink: بودي حالا بحث تعميراتي ميكنيم خوب آهان اين مشجل فلفل شكن من چيه؟ 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلام علیکم . و رحمت . ا...:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلاااام سلااام من اومدم مثل همیشه خوش اومدم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلاااام سلااام من اومدم مثل همیشه خوش اومدم خوش اومدی ولی دیر اومدی 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلاااام سلااام من اومدم مثل همیشه خوش اومدم ول كام تو پاتوق از شنبه كلاس زبانم شروع ميشه:icon_pf (34): يكشنبه هم امتحان دارم:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ ولی دیر اومدی دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه ممنون خوبید؟ منه بی نوا 11 و 12 و 13 تیر امتحان دارم :w821: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده