Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوست برقیااااااااااااااااااخووووبین؟:girlhi: سلاااام پریساجونی خانووووووووم خوش اومدی صفا اوردی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام بر همه مامان برقیا بابا برقیا امیدوارم که همیشه شاد باشیم و با نشاط نماز و روزه هاتون هم قبول حق انشاءالله باشه یا حق 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ سلام برو بچه های برقی مرقی راستش من اینجا غریبه ام ولی اومدم دعوتتون کنم که افتخار بدین و توی این تاپیک مشارکت کنین [h=1]آموزش تصویری زبان برنامه نویسی پایتون[/h] مرسی 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ [h=1]فراخوان ارسال مطلب برای شماره دوازدهم مجله تخصصی کهربا (مهندسی برق و کامپیوتر)[/h] 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سلام بر همگی.... سلام بر همه مامان برقیا بابا برقیا امیدوارم که همیشه شاد باشیم و با نشاط نماز و روزه هاتون هم قبول حق انشاءالله باشه یا حق سلام سلام برو بچه های برقی مرقی راستش من اینجا غریبه ام ولی اومدم دعوتتون کنم که افتخار بدین و توی این تاپیک مشارکت کنین آموزش تصویری زبان برنامه نویسی پایتون مرسی سلاااااااااااام و درود بر همگی در ابتدای بحث جا داره که بپرسم " تابستان خود را چگونه میگذرانید" شروع میکنم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ مسابقه تشخیص هویت شماره"صد و یک" 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ مسابقه تشخیص هویت شماره"صد و یک" 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ چقدر شلوغه اینجا سلام به بابا برقیها و مامان برقیه 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ درود امروز رفتیم نمایشگاه بین المللی صنعت برق گفتم یاداوری کنم از دست ندین فردا اخرین روزشه.... لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ به به چقدر شلوغه اهاییییییییییییییییییییی کوجایدددددددددددددد 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ سلام من یه مکم میخواستم اگه کسی تونست کمکم بکنه ممنون میشم. یه پاورپوینت در مورد نیروگاه های زمین گرمایی میخواستم 2 لینک به دیدگاه
roksana6 119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سلام دوستان ... من جدیدالورودم ...خوشحالم از اینکه اینجام و با شمام :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سلام دوستان ... من جدیدالورودم ...خوشحالم از اینکه اینجام و با شمام :hapydancsmil: درود خوش اومدین 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده