pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ یه راهنمایی بهت میکنمببین مدار منطقی یه جوریه که جدولا رو حفظ باشی تقریبا نصف راهو رفتی جدولا رو صبش زود پاشو یه چار پنج بار بنویس از روش بعدم رفتی سر جلسه اصلا سوالا رو نگاه نکن پشت صفحه آخر جدولا رو اول بنویس اینجوری حداقل دیگه استرس نداری با راهنمایی های تو ادم مستقیم تو دیواره 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ اره برا امتحان میان ترمش همین کارو کردم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ امورز پروزه ام رو تحویل دادم هنوز داغی رایت سی دیم خنک نشده بود نمره رو گرفتم یه 19/5 تپل 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ یه 19/5 تپل آفرین چه نمره ی قشنگی منم می خوام :w821: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ آفرین چه نمره ی قشنگی منم می خوام :w821: این نمره ها رو فقط تو ترم اخر خیرات می کنن ترم های دیگه باید خودتو بکشی تا بگیری 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ لپ لپم درست شد االان با لپي اومدم:4chsmu1: ميخوام بفروشمش يكي ديگه بخرم فهلا يه مشتري داره 450:icon_pf (34): داداشم ميگه كمه بايد 600 بفروشيم:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ لپ لپم درست شد االان با لپي اومدم:4chsmu1: ميخوام بفروشمش يكي ديگه بخرم فهلا يه مشتري داره 450:icon_pf (34): داداشم ميگه كمه بايد 600 بفروشيم:4chsmu1: 50 من می خرم 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ واي چقدر دلم برا لپي تنگ شده بود از ظهر مث نديد بديدا بهش نگاه ميكنم 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ امورز پروزه ام رو تحویل دادم هنوز داغی رایت سی دیم خنک نشده بود نمره رو گرفتم یه 19/5 تپل بابا بی خیاااااال :jawdrop: ما که این ترم فقط دنبال اینیم پاس کنیم :icon_pf (34): ی استادی هم که دلمون بهش خوش بود .. به ما نارو زد ی استاد دیگه هم میگه بهم تحقیق میل کنین ( حالا من بعد امتحان میل کردم ) امروز بچه ها میگن خودش گفت بعد امتحان قبول نمی کنه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ سلام بشینیم دسته جمعی برا هم دعا کنیم 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ سلام بشینیم دسته جمعی برا هم دعا کنیم سلام چطوری :ws2: آره واقعا ... :ws21: این ترم مشروط نشم ینی در رفتم :icon_pf (34): بچه میگن بابا بی خیاااال .. تو دیگه مارو ... میگم دلتون خوشه هااا ... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ ای خداااااااااااااااااا تفصیر برداشته بهم 15 داده من به کجا پناه ببرم خدا نسلشو منقرض کنه 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ همچين گفتي تفسير رو فوتي بيا يادت بدم گفتم 20 ميشي چرا انقدر تفسير سخته:icon_pf (34): از الان فكر تخلب وبژه هستم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ نه بابا مرتیکه 3 نمره کلاسی گزاشته بود نداده بهم ببنمش من می دونم و اون 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ نه بابا مرتیکه 3 نمره کلاسی گزاشته بود نداده بهم ببنمش من می دونم و اون مثلا چيكارش ميكني؟:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ شلوارشووووووووووووووووووووووو...................... :banel_smiley_52: خاکی می کنم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ نميتونم آيه حفس كنم آماده ميشيم برا نوشتن تخلب:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ اماده شو کار خوبه خدا خیرت بده لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها سمان چند وقته پیداش نست کوش؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده