wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ همیشه هم آسیب میدید........چون ویلیام برنامه هاشو خراب میکرد.... قابل شمارو نداره.........البته ب پای طرح شما ک نمیرسه.... صحبت هاتون رو قبول دارم....کاملا حرف اول رو میزنن ..تو همه چی.....و راه پیشرفت برای همه افراد بازه....درست برعکس اینجا ک فقط دیوار جلوی پیشرفت میکشن....زیاد دیدم افرادی رو ک رفتن اونجا و تو بازه زمانی مساوی و موازی پیشرفتن چندین برابری داشتن و افرادی ک موندن سوخت شدن یکی از هم دانشگاهی های استادم...درصورتی ک از لحاظ معلوماتی تو اون دوره از استادم پایین تر بودن...برای ادامه تحصیل رفتن امریکا....الان بعد از چندین سال ایشون استاد دانشگاه استنفورد شدن و طرحهایی کار کردن ک شرکت جنرال موتور امریکا طرحاشون رو میگیره الانم دیگه تدریس نمیکنن و برای خودشون شرکت زدن اونجا.... و استاد من ک نرفتن همچنان استاد دانشگاه اینجا هستن....اتفاقا چند ماه پیش ایران بودن....و رفتم دیدمشون...اصلا ذهنشون انقدر باز شده بود...منبودم....رو هوا بهت میگفتن ک طرحت ج میده یا ن...و چقدر متاسف بودن ک نیروی متخصص اینجا چقدر بی ارزش شدن و هیچ بهایی بهشون داده نمیشه.... هیییییییی 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ اینم یک بزق کار ماهر سلام داش مجید گل بااخلاق عاشق امضات شدم 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سلام داش مجید گل بااخلاق عاشق امضات شدم اقایی داش عادل لطف داری داداش 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ اقایی داش عادل لطف داری داداش چاکرم :hapydancsmil: مخلصم :hapydancsmil: نوکرم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ سلام من اخراجی به شماااااااااااااااااااااااااااااا:ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ سلام من اخراجی به شماااااااااااااااااااااااااااااا:ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: سلام امید خوبی داداش؟ کم پیدایی روح اعظم ... پیروز باشی 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/thread151528.html#post1578696 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ جای مهناز و سید مهدی خالیه چرا مگه نمیان صبح که سید بود 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ چرا مگه نمیان صبح که سید بود مثل قبل نمیان اینجا که... مهناز ک نیست... سید میاد و میره 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ مثل قبل نمیان اینجا که...مهناز ک نیست... سید میاد و میره حتما کار دارن مهاز هم حتما سخت مشغوله درسه 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ مثل قبل نمیان اینجا که...مهناز ک نیست... سید میاد و میره سلام علیکم بیایید کودتا کنیم :gnugghender: خب من میشم مدیر تالار برق شما هم بشو روابط عمومی مجید جان هم ارشادمون میکنه 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ب قانون اول! شرط عضویت در تالار برق نواندیشان : هرکس به سوالات زیر پاسخ دقیق و صحیح بدهد :vahidrk: الف . کدام یک خسته و خواب آلود به نظر میرسد؟ ب.آیا میتوانید دوقلو ها را تشخیص دهید؟ ج.چند زن در تصویر فوق وجود دارد؟ د.چند نفر خوشحالند ؟ ر.چند نفر ناراحت هستند ؟ 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سلام علیکمبیایید کودتا کنیم :gnugghender: خب من میشم مدیر تالار برق شما هم بشو روابط عمومی مجید جان هم ارشادمون میکنه :ws28::gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ب قانون اول! شرط عضویت در تالار برق نواندیشان : هرکس به سوالات زیر پاسخ دقیق و صحیح بدهد :vahidrk: الف . کدام یک خسته و خواب آلود به نظر میرسد؟ ب.آیا میتوانید دوقلو ها را تشخیص دهید؟ ج.چند زن در تصویر فوق وجود دارد؟ د.چند نفر خوشحالند ؟ ر.چند نفر ناراحت هستند ؟ هم شادن هم غمگین و زنند هم مرد جواب درسته :(50)::lol::smiley-gen165: 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ :ws28::gnugghender: :gnugghender: هم شادن هم غمگین و زنند هم مرد جواب درسته :(50)::lol::smiley-gen165: درود خسته و خواب الودها چی شدن؟؟ :(50): شما هر پاسخی بدی درسته. چون شما راشدی بقیه باید تحلیل مداری پاسخ بدن :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ عمو مجید به یاد ماه رمضون با سر اومدم سمت پروفت.. کرکره ها پایین بود هنگ کردم.. :icon_pf (34): بازش کن بامداد بخیر 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ عمو مجید به یاد ماه رمضون با سر اومدم سمت پروفت.. کرکره ها پایین بود هنگ کردم.. :icon_pf (34):بازش کن بامداد بخیر شرمنده داداش بازش کردم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ درود خسته و خواب الودها چی شدن؟؟ :(50): شما هر پاسخی بدی درسته. چون شما راشدی بقیه باید تحلیل مداری پاسخ بدن :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ درود من اخراجی به شماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:whistle: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده