Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ منم یک بهمنی هستم ادیسونم که از خودمونه سلاااااام فرزانه جون....:hapydancsmil: احوالت... ادیسون چطوره...؟..... 1 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ سلاااااام فرزانه جون....:hapydancsmil:احوالت... ادیسون چطوره...؟..... سلام عزیزم قربونت برم مرسی تو خوبی؟ ادیسونم خوبه داره برق بازی میکنه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ سلام عزیزم قربونت برم مرسی تو خوبی؟ ادیسونم خوبه داره برق بازی میکنه منم خوبم....فرزانه جونیییییی....مرسی افرین بهش....افرین 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ سلام مریم جون چه رشته هایی قبول شدین؟؟؟؟:hapydancsmil: راستی مریم جوووونم تبریک ویژه خیلی ویژه عزیزم امیدوارم همیشه موفق باشی دوست خوبم:hapydancsmil: ممنوووووون الناجوووونم الک رجایی تهران؛ مخابرات علوم تحقیقات شما هم موفق باشی عزیزم آخه ی سری چیزارو الک رو ترجیح میدم ی سری چیزارو مخابرات گیر کردیم کاش آزاد قبول نمیشدم:icon_pf (34): ممنووونم... نوشته بود آذر ماه عرضه شد نمیدونم چرا حس کردم آذر ماه گذشته تبریییک ... چه رشته هایی قبول شدید؟؟ خخخخ چه تند تند پیش میرید من تو تابستون موندم کلاسا هم شروع شده نرفتم تابستونه دیگه الک رجایی تهران؛ مخابرات علوم تحقیقات ممنووووون مهندس 2 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ سلام مریم جونم چه خوب ایشالاکه همیشه خوش خبرباشی دوستم خیلی خوبه که لازم شدبازم بهت تبریک بگم دوست جوووونیی:Laie_28::2rqfst4::w14: 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ ممنوووووون الناجوووونم الک رجایی تهران؛ مخابرات علوم تحقیقات شما هم موفق باشی عزیزم آخه ی سری چیزارو الک رو ترجیح میدم ی سری چیزارو مخابرات گیر کردیم کاش آزاد قبول نمیشدم:icon_pf (34): خخخخ چه تند تند پیش میرید من تو تابستون موندم کلاسا هم شروع شده نرفتم تابستونه دیگه الک رجایی تهران؛ مخابرات علوم تحقیقات ممنووووون مهندس ولی آخرش مخابرات یه چیز دیگست ها ... بسکه تند تند پیش میره دیگه حسابش از دستم در رفته ... به قول شاعر : ازصدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمر گران میگذرد 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ بچه ها تو تاپیک یک نیروگاه همیشگی :دی شرکت کنید..... چند بارم گفتم.... حداقل بیاید بخونید پستارو چیزی یاد بگیرید......:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
mohammad hossain 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سلام به همه ..... از دوستان کسی هست که اهل کرمان باشه یا محل کارش کرمان باشه؟ ممنون میشم جواب بدین..... 2 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ مریم خانم بالاخره چیکارکردن تصمیمشون چی شدکدام رشته؟؟؟؟؟؟:flowerysmile: لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/thread150829.html#post1573605 ایول به ایرانی و تمدن ایرانی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ این چ وضع پاتوقه........ کجایید بچه ها...ایا.......................... 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ ما که مهندس برق نیستیم و به قولی چیزی بارمون نیست اما مهندسان برق را دوست میداریم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: باشد که همگی همچین فله ای رستگار شویم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ ما که مهندس برق نیستیم و به قولی چیزی بارمون نیست اما مهندسان برق را دوست میداریم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: باشد که همگی همچین فله ای رستگار شویم شما استاده مایید.......نفرمایید...... :icon_gol: خوش اومدید ب پاتوق ما........روشن کردید محفل ما...............شعر نو گفتم برا ورودتون......:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ این چ وضع پاتوقه........ کجایید بچه ها...ایا.......................... حاضر ما که مهندس برق نیستیم و به قولی چیزی بارمون نیست اما مهندسان برق را دوست میداریم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: باشد که همگی همچین فله ای رستگار شویم سلام. خوش اومدید محفل برقی ما رو روشن کردید شما استاده مایید.......نفرمایید......:icon_gol: خوش اومدید ب پاتوق ما........روشن کردید محفل ما...............شعر نو گفتم برا ورودتون......:hapydancsmil: ماشالله مهناز بانو هم مهندسن.. هم اشپز نمونه... هم شاعره 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ حاضر سلام. خوش اومدید محفل برقی ما رو روشن کردید ماشالله مهناز بانو هم مهندسن.. هم اشپز نمونه... هم شاعره چ عجب حاضری شما..... تازه کارای تابلوم هم هست تو انجمن.................#22 #31 #34 ........ 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ چ عجب حاضری شما.....تازه کارای تابلوم هم هست تو انجمن.................#22 #31 #34 ........ احسنت ................... بسیار زیبا برجسته بود ؟؟ با چی کار کردید ؟ یه استاد پیری داشتیم مخ ماشین الکتریکی بود. به نام محمدتقی نبوی رضوی. در یکی از دانشگاه های تهران هم استاد بود شاید اسمشو شنیده باشید.. میگفت مهندس برق باسلیقست... هرکی بی سلیقه باشه مهندس برق نمیتونه باشه! ماشالله یک خ نستعلیقی داشت.... با چهار رنگ خودکار مینوشت. چهار رنگ ماژیک داشت و یک نخ کاموا بلند!! چرا؟؟ وقتی میخواست روتور و ... بکشه مثل پرگار از کاموا استفاده میکرد که مبادا دایرش کج بشه!!!! تابلو نقاشی میکشید ماشالله :ws3: 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ شما استاده مایید.......نفرمایید......:icon_gol: خوش اومدید ب پاتوق ما........روشن کردید محفل ما...............شعر نو گفتم برا ورودتون......:hapydancsmil: آورین آورین :icon_gol: دوست ما هم هنرمنده و هم یک مهندس باهوش حاضر سلام. خوش اومدید محفل برقی ما رو روشن کردید مخلصیم استاد سلامت باشی ماشالله مهناز بانو هم مهندسن.. هم اشپز نمونه... هم شاعره :icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده