مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ سلاممممممممممممم کسی نیست 3 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ سلاممممممممممممم کسی نیست سلاااااام فکرمیکنم همینطورباشه ولی من هستمااااااا 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ سلاااام و صد سلاام و هزاران سلام 2 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ سلاااام و صد سلاام و هزاران سلام سلام مریم گلی کجایین پس خبری ازحضورگرامتون نیست!! 2 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ مهنازجووووووونیم نیست آخه چیکارکنیم 2 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ فکرکنم بامهندس آریوازهم خبردارن چون نیستن سه تایی شونم اخه دلتون میادماروتنهامیذارید 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ مهنازجووووووونیم نیست آخه چیکارکنیم من هستم الان....النا جون....خوبی...؟ 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ ﺑﺎ ﮐﺪﻭﻣﯿﮏ ﺍﺯ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﺸﻬﻮﺭ ﺗﻮ ﯾﻪ ﻣﺎﻩ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﺍﻭﻣﺪﯼ؟ ... . " ﻓﺮﻭﺭﺩﯾن ﺧﺴﺮﻭ ﺷﮑﯿﺒﺎﯾﯽ،ﻋﻠﯽ ﺩﺍﯾﯽ،ﻣﺤﻤﺪﺭﺿﺎ ﮔﻠﺰﺍﺭ،ﻓﺮﺩﯾﻦ،ﭼﺎﺭﻟﯽ ﭼﺎﭘﻠﯿﻦ،ﻣﺎﺭﻟﻮﻥ ﺑﺮﺍﻧﺪﻭ " ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ " ﺭﺿﺎ ﻋﻄﺎﺭﺍﻥ،ﺑﻬﻨﻮﺵ ﺑﺨﺘﯿﺎﺭﯼ،ﻓﺮﯾﺪﻭﻥ ﺯﻧﺪﯼ،ﻫﻤﺎﯾﻮﻥ ﺷﺠﺮﯾﺎﻥ،ﻫﯿﺘﻠﺮ،ﻧﺎﻧﺴﯽ ﻋﺠﺮﻡ " ﺧﺮﺩﺍﺩ " ﻋﺰﺕ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﻧﺘﻈﺎﻣﯽ،ﺍﻣﯿﻦ ﺣﯿﺎﯾﯽ،ﺭﺿﺎ ﮐﯿﺎﻧﯿﺎﻥ،ﺟﻮﺍﺩ ﺭﺿﻮﯾﺎﻥ،ﻋﺎﺑﺪﺯﺍﺩﻩ،ﻣﺮﻟﯿﻦ ﻣﻮﻧﺮﻭ " ﺗﯿﺮ " ﻫﺪﯾﻪ ﺗﻬﺮﺍﻧﯽ،ﺭﺿﺎ ﺷﻔﯿﻌﯽ ﺟﻢ،ﮔﻠﺸﯿﻔﺘﻪ ﻓﺮﻫﺎﻧﯽ،ﺍﻟﻨﺎﺯ ﺷﺎﮐﺮﺩﻭﺳﺖ،ﻧﯿﻮﺷﺎ ﺿﯿﻐﻤﯽ،ﮊﺍﻥ ﮐﻮﮐﺘﻮ " ﻣﺮﺩﺍﺩ " ﻋﻠﯽ ﺣﺎﺗﻤﯽ،ﺷﻘﺎﯾﻖ ﻓﺮﻫﺎﻧﯽ،ﺍﻣﯿﻦ ﺗﺎﺭﺥ،ﺩﺍﺭﯾﻮﺵ ﺍﺭﺟﻤﻨﺪ،ﺭﺿﺎ ﺻﺎﺩﻗﯽ،ﺍﻟﻔﺮﺩ ﻫﯿﭽﮑﺎﮎ ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ " ﺍﮐﺒﺮ ﻋﺒﺪﯼ،ﻧﯿﮑﯽ ﮐﺮﯾﻤﯽ،ﺟﻮﺍﺩ ﻧﮑﻮﻧﺎﻡ،ﺑﻨﯿﺎﻣﯿﻦ ﺑﻬﺎﺩﺭﯼ،ﺗﻬﻤﯿﻨﻪ ﻣﯿﻼﻧﯽ،ﺳﻮﻓﯿﺎ ﻟﻮﺭﻥ " ﻣﻬﺮ " ﺳﻬﺮﺍﺏ ﺳﭙﻬﺮﯼ،ﻣﻬﺘﺎﺏ ﮐﺮﺍﻣﺘﯽ،ﺑﺎﺭﺍﻥ ﮐﻮﺛﺮﯼ،ﻋﺎﺩﻝ ﻓﺮﺩﻭﺳﯽ ﭘﻮﺭ،ﻋﻠﯽ ﭘﺮﻭﯾﻦ،ﻓﺮﺩﺭﯾﺶ ﻧﯿﭽﻪ " ﺍﺑﺎﻥ " ﻧﯿﻤﺎ ﯾﻮﺷﯿﺞ،ﻋﻠﯽ ﮐﺮﯾﻤﯽ،ﺷﯿﻼ ﺧﺪﺍﺩﺍﺩ،ﻣﺮﯾﻢ ﺣﯿﺪﺭﺯﺍﺩﻩ،ﺍﺣﺴﺎﻥ ﺧﻮﺍﺟﻪ ﺍﻣﯿﺮﯼ،ﮔﺎﻧﺪﯼ " ﺍﺫﺭ" ﻧﺎﺻﺮ ﺣﺠﺎﺯﯼ،ﺑﻬﺎﺭﻩ ﺭﻫﻨﻤﺎ،ﻋﻠﯽ ﺻﺎﺩﻗﯽ،ﺩﺍﺭﯾﻮﺵ ﻣﻬﺮﺟﻮﯾﯽ،ﺩﺍﺭﯾﻮﺵ ﻓﺮﻫﻨﮓ،ﺑﺘﻬﻮﻭﻥ " ﺩﯼ" ﻓﺮﻭﻍ ﻓﺮﺧﺰﺍﺩ،ﺗﺮﺍﻧﻪ ﻋﻠﯿﺪﻭﺳﺘﯽ،ﺭﺍﻣﺒﺪﺝ ﻭﺍﻥ،ﺭﺿﺎ ﻓﺮﻭﺗﻦ،ﻧﺎﺻﺮﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻬﯽ،پاستور " ﺑﻬﻤﻦ " ﺻﺎﺩﻕ ﻫﺪﺍﯾﺖ،ﺷﻬﺎﺏ ﺣﺴﯿﻨﯽ،ﻋﻠﯽ ﻧﺼﯿﺮﯾﺎﻥ،ﻋﻠﯿﺮﺿﺎ ﺧﻤﺴﻪ،ﻣﺤﻤﻮﺩ ﻓﺮﺷﭽﯿﺎﻥ،ﺍﺩﯾﺴﻮﻥ،ﮔﺎﻟﯿﻠﻪ " ﺍﺳﻔﻨﺪ " ﭘﺮﻭﯾﻦ ﺍﻋﺘﺼﺎﻣﯽ،ﺍﻧﺪﺭﺍﻧﯽﮎ ﺗﯿﻤﻮﺭﯾﺎﻥ،رضاشاه اخوان ثالث 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ ﺑﺎ ﮐﺪﻭﻣﯿﮏ ﺍﺯ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﺸﻬﻮﺭ ﺗﻮ ﯾﻪ ﻣﺎﻩ ﺑﺪﻧﯿﺎﺍﻭﻣﺪﯼ؟ ... . " ﻓﺮﻭﺭﺩﯾن ﺧﺴﺮﻭ ﺷﮑﯿﺒﺎﯾﯽ،ﻋﻠﯽ ﺩﺍﯾﯽ،ﻣﺤﻤﺪﺭﺿﺎ ﮔﻠﺰﺍﺭ،ﻓﺮﺩﯾﻦ،ﭼﺎﺭﻟﯽ ﭼﺎﭘﻠﯿﻦ،ﻣﺎﺭﻟﻮﻥ ﺑﺮﺍﻧﺪﻭ " ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ " ﺭﺿﺎ ﻋﻄﺎﺭﺍﻥ،ﺑﻬﻨﻮﺵ ﺑﺨﺘﯿﺎﺭﯼ،ﻓﺮﯾﺪﻭﻥ ﺯﻧﺪﯼ،ﻫﻤﺎﯾﻮﻥ ﺷﺠﺮﯾﺎﻥ،ﻫﯿﺘﻠﺮ،ﻧﺎﻧﺴﯽ ﻋﺠﺮﻡ " ﺧﺮﺩﺍﺩ " ﻋﺰﺕ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﻧﺘﻈﺎﻣﯽ،ﺍﻣﯿﻦ ﺣﯿﺎﯾﯽ،ﺭﺿﺎ ﮐﯿﺎﻧﯿﺎﻥ،ﺟﻮﺍﺩ ﺭﺿﻮﯾﺎﻥ،ﻋﺎﺑﺪﺯﺍﺩﻩ،ﻣﺮﻟﯿﻦ ﻣﻮﻧﺮﻭ " ﺗﯿﺮ " ﻫﺪﯾﻪ ﺗﻬﺮﺍﻧﯽ،ﺭﺿﺎ ﺷﻔﯿﻌﯽ ﺟﻢ،ﮔﻠﺸﯿﻔﺘﻪ ﻓﺮﻫﺎﻧﯽ،ﺍﻟﻨﺎﺯ ﺷﺎﮐﺮﺩﻭﺳﺖ،ﻧﯿﻮﺷﺎ ﺿﯿﻐﻤﯽ،ﮊﺍﻥ ﮐﻮﮐﺘﻮ " ﻣﺮﺩﺍﺩ " ﻋﻠﯽ ﺣﺎﺗﻤﯽ،ﺷﻘﺎﯾﻖ ﻓﺮﻫﺎﻧﯽ،ﺍﻣﯿﻦ ﺗﺎﺭﺥ،ﺩﺍﺭﯾﻮﺵ ﺍﺭﺟﻤﻨﺪ،ﺭﺿﺎ ﺻﺎﺩﻗﯽ،ﺍﻟﻔﺮﺩ ﻫﯿﭽﮑﺎﮎ ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ " ﺍﮐﺒﺮ ﻋﺒﺪﯼ،ﻧﯿﮑﯽ ﮐﺮﯾﻤﯽ،ﺟﻮﺍﺩ ﻧﮑﻮﻧﺎﻡ،ﺑﻨﯿﺎﻣﯿﻦ ﺑﻬﺎﺩﺭﯼ،ﺗﻬﻤﯿﻨﻪ ﻣﯿﻼﻧﯽ،ﺳﻮﻓﯿﺎ ﻟﻮﺭﻥ " ﻣﻬﺮ " ﺳﻬﺮﺍﺏ ﺳﭙﻬﺮﯼ،ﻣﻬﺘﺎﺏ ﮐﺮﺍﻣﺘﯽ،ﺑﺎﺭﺍﻥ ﮐﻮﺛﺮﯼ،ﻋﺎﺩﻝ ﻓﺮﺩﻭﺳﯽ ﭘﻮﺭ،ﻋﻠﯽ ﭘﺮﻭﯾﻦ،ﻓﺮﺩﺭﯾﺶ ﻧﯿﭽﻪ " ﺍﺑﺎﻥ " ﻧﯿﻤﺎ ﯾﻮﺷﯿﺞ،ﻋﻠﯽ ﮐﺮﯾﻤﯽ،ﺷﯿﻼ ﺧﺪﺍﺩﺍﺩ،ﻣﺮﯾﻢ ﺣﯿﺪﺭﺯﺍﺩﻩ،ﺍﺣﺴﺎﻥ ﺧﻮﺍﺟﻪ ﺍﻣﯿﺮﯼ،ﮔﺎﻧﺪﯼ " ﺍﺫﺭ" ﻧﺎﺻﺮ ﺣﺠﺎﺯﯼ،ﺑﻬﺎﺭﻩ ﺭﻫﻨﻤﺎ،ﻋﻠﯽ ﺻﺎﺩﻗﯽ،ﺩﺍﺭﯾﻮﺵ ﻣﻬﺮﺟﻮﯾﯽ،ﺩﺍﺭﯾﻮﺵ ﻓﺮﻫﻨﮓ،ﺑﺘﻬﻮﻭﻥ " ﺩﯼ" ﻓﺮﻭﻍ ﻓﺮﺧﺰﺍﺩ،ﺗﺮﺍﻧﻪ ﻋﻠﯿﺪﻭﺳﺘﯽ،ﺭﺍﻣﺒﺪﺝ ﻭﺍﻥ،ﺭﺿﺎ ﻓﺮﻭﺗﻦ،ﻧﺎﺻﺮﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻬﯽ،پاستور " ﺑﻬﻤﻦ " ﺻﺎﺩﻕ ﻫﺪﺍﯾﺖ،ﺷﻬﺎﺏ ﺣﺴﯿﻨﯽ،ﻋﻠﯽ ﻧﺼﯿﺮﯾﺎﻥ،ﻋﻠﯿﺮﺿﺎ ﺧﻤﺴﻪ،ﻣﺤﻤﻮﺩ ﻓﺮﺷﭽﯿﺎﻥ،ﺍﺩﯾﺴﻮﻥ،ﮔﺎﻟﯿﻠﻪ " ﺍﺳﻔﻨﺪ " ﭘﺮﻭﯾﻦ ﺍﻋﺘﺼﺎﻣﯽ،ﺍﻧﺪﺭﺍﻧﯽﮎ ﺗﯿﻤﻮﺭﯾﺎﻥ،رضاشاه اخوان ثالث من بهمنی امممم.....:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ شهریور سوفیا لورن.... پدرم شهریوری اند...... 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ سوفیا لورن.... پدرم شهریوری اند...... چیه مگ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ پروفسور سمیعی: غذا ﭼﯽ ﺑﺨﻮﺭﯾﻢ؟؟؟؟؟ - ﺍﮔﺮ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﺍﻋﺼﺎﺏﺗﺎﻥ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺭﯾﺨﺘﻪ، ﻣﻮﺯ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . - ﺍﮔﺮ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﮐﻠﯿﻪ ﺗﺎﻥ ﺳﻨﮓ ﻧﺴﺎﺯﺩ، ﺯﺭﺩﺁﻟﻮﺩ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ. - ﺍﮔﺮ ﻓﺸﺎﺭ ﺧﻮﻥﺗﺎﻥ ﺑﺎﻻﺳﺖ، ﻛﺸﻤﺶ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ. - ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﺳﺮﻭﺻﺪﺍﯼ ﻣﻌﺪﻩ ﺭﻧﺞ ﻣﯽﺑﺮﯾﺪ، ﻣﺎﺳﺖ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . - ﺍﮔﺮ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺣﺪ ﺳﺮﻓﻪ ﻣﯽﻛﻨﯿﺪ، ﻋﺴﻞ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ. - ﺍﮔﺮ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺧﺴﺘﮕﯽ ﻣﯽﻛﻨﯿﺪ، ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪﺍﯼ ﻗﺮﻣﺰ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . - ﺍﮔﺮ ﻣﯽﺗﺮﺳﯿﺪ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﻣﻌﺪﻩ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ، ﻛﻠﻢ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . - ﺍﮔﺮ ﻣﺸﻜﻞ ﯾﺒﻮﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﺪ، ﺍﻧﺠﯿﺮ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . - ﺍﮔﺮ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﮔﻮﺍﺭﺷﯽ ﻫﺴﺘﯿﺪ، ﺭﯾﺤﺎﻥ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . - ﺍﮔﺮ ﺩﭼﺎﺭ ﺳﻮﺯﺵ ﻣﻌﺪﻩ ﻫﺴﺘﯿﺪ، ﭼﺎﯼ ﺑﺎﺑﻮﻧﻪ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ بهﺍﺷﺘﺮﺍﮎ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﺎﻥ ﮐﻪ ﺩﻭستشان ﺩﺍﺭﯾﺪ. ده ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺑﺰﺭﮒ ﻛﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺳﮑﺘﻪ ﻣﻐﺰﯼ ﻣﯿﺸﻮﺩ: ۱ - ﻧﺨﻮﺭﺩﻥ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ۲ - ﭘﺮﺧﻮﺭﯼ ۳ - ﺩﺧﺎﻧﯿﺎﺕ ۴ - ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺯﯾﺎﺩ ﻗﻨﺪ ﻭ ﺷﻜﺮ ۵ - ﺁﻟﻮﺩﮔﯽ ﻫﻮﺍ ۶ - ﻛﻤﺒﻮﺩ ﺧﻮﺍﺏ ۷ - ﭘﻮﺷﺎﻧﺪﻥ ﺳﺮ ﺑﻪ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺧﻮﺍﺏ ۸ - ﻛﺎﺭ ﻛﺸﯿﺪﻥ ﺍﺯ ﻣﻐﺰﺗﺎﻥ در ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ۹ - ﻛﺎﻫﺶ ﺍﻓﻜﺎﺭ ﻣﺜﺒﺖ ۱۰ - ﻛﻢ ﺣﺮﻓﯽ ﭘﺮﻭﻓﺴﻮﺭ ﻣﺠﯿﺪ ﺳﻤﯿﻌﯽ ﭘﺪﺭ ﻣﻐﺰ ﺩﻧیا 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ سلام بر دوستان برقی.... شامگاه همگی بخیر ... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ سلام بر دوستان برقی....شامگاه همگی بخیر ... سلام مهندس اریو.....عصرتون بخیر.... #4828 ..... 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ سلام مهندس اریو.....عصرتون بخیر.... #4828 ..... سلااام مهناز بانو... عصر شما نیز بخیر .... خوندمش پست پیشنهادی رو ... من اسفندی هستم با همون ( ﭘﺮﻭﯾﻦ ﺍﻋﺘﺼﺎﻣﯽ رضاشاه اخوان ثالث ) تازه آلبرت انیشتن و هوشنگ ابتهاج و شوپن و میکل آنژ و جان اشتاین بک و ویکتور هوگو و گورباچف هم هستن که نگفته بود تازه با یوری گارگارین تو یه روز به دنیا اومدم وای من چه آدم مهمی هستما ... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ سلااام مهناز بانو... عصر شما نیز بخیر .... خوندمش پست پیشنهادی رو ... من اسفندی هستم با همون ( ﭘﺮﻭﯾﻦ ﺍﻋﺘﺼﺎﻣﯽ رضاشاه اخوان ثالث ) تازه آلبرت انیشتن و هوشنگ ابتهاج و شوپن و میکل آنژ و جان اشتاین بک و ویکتور هوگو و گورباچف هم هستن که نگفته بود تازه با یوری گارگارین تو یه روز به دنیا اومدم وای من چه آدم مهمی هستما ... بسیار عالی...........بله همینطوره..... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده