آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سلاااااااااااااااااممممممممم.......دوست مخابراتی عاشق میدان و مغناطیس......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:خوش اومدید مهندس اریو......بسیااااااااااار......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: جاتون فراوااااااااان خالی بود....:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مرسیییییی از این همه استقبال ....:w139: دوستان به جای ما... خوبید همگی آیا؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ مرسیییییی از این همه استقبال ....:w139:دوستان به جای ما... خوبید همگی آیا؟؟؟ خواهش میکنم.... سپاس.... همه خوب و عالی هستند..... چ خبر....کم پیدا بودید....خوبید خوشید سلامتید؟ 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ خواهش میکنم....سپاس.... همه خوب و عالی هستند..... چ خبر....کم پیدا بودید....خوبید خوشید سلامتید؟ خدا راشکر ... خودت خوبی مهندس؟؟؟ کم سعادت بودیم مهناز بانو .... یه موقعیت کاری خاصی پیش اومده بود که از فرصت استفاده نمودیم و رفتیم و این شد که ناچار شدم یک ماه بیشتر مدت مقرر بمونم و این شد که این مدت افتخار حضور در جمع دوستان رو نداشتم ... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ خدا راشکر ...خودت خوبی مهندس؟؟؟ کم سعادت بودیم مهناز بانو .... یه موقعیت کاری خاصی پیش اومده بود که از فرصت استفاده نمودیم و رفتیم و این شد که ناچار شدم یک ماه بیشتر مدت مقرر بمونم و این شد که این مدت افتخار حضور در جمع دوستان رو نداشتم ... ممنونم خوبم سپاس از شما.... بزرگوارید اریو عزیز.... بسیااااااااار هم عالییییی....پس ماموریت شغلی داشتید....حضورتون باعث دلگرمی تالار برق ه..... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ ممنونم خوبم سپاس از شما....بزرگوارید اریو عزیز.... بسیااااااااار هم عالییییی....پس ماموریت شغلی داشتید....حضورتون باعث دلگرمی تالار برق ه..... بله ماموریت شغلی بود... بسیااار متشکررررم لطف داری شماااا ...:w139: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ بله ماموریت شغلی بود...بسیااار متشکررررم لطف داری شماااا ...:w139: بزرگوارید....فراوان.... 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ بحثای پاتوث برق چرا اینطوریه؟ خوبین ؟ :wow: بــــــه بــــه ببین کی اینجاست خدای من کجاااااااایی تو دختر 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سمندوووووووووووووووووووووووون ؟؟؟؟؟؟:jawdrop: جدیییی؟؟؟ به به خیلی خرسند گشتیم از بازگشتت.... چطوری؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سلاااااااااام آریوی عزیز:icon_pf (44): من که تقریبامیشه گفت تازه اومدم اینجاولی واجب میدونم بعنوان کوچیکترعرض ادب کنم خدمت مهندس عزیزمون:icon_pf (34): به خونه ی خودت خوش اومدی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سلاااااااااام آریوی عزیز:icon_pf (44):من که تقریبامیشه گفت تازه اومدم اینجاولی واجب میدونم بعنوان کوچیکترعرض ادب کنم خدمت مهندس عزیزمون:icon_pf (34): به خونه ی خودت خوش اومدی:hapydancsmil: سلاااام بر شما دوست عزیز و مهربان ... بسیاااااااار متشکرم... نظر لطفتونه النا خانم . اینجوری میگید آدم این شکلی میشه ... شما هم به جمع نواندیشانی ها به شدت خوش آمدی مهندس ...:w139: 1 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ مرسی ازشمامهندس عزیز!!!!!! نواندیشانی هابه شدت به وجودعزیزانی مثل شماهانیازداریم نبودتون باعث رنجش روح وقلبمون میشه 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ :icon_redface: ما که دیگه خیلی وقته از میادین ( جمع میدان E و H ... ) خداحافظی کردیم ، دیگه پیر و فرسوده شده ایم دیگه این میراث گرانبها رو سپردیم دست جوون تر ها 2 لینک به دیدگاه
eelenaa 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ :icon_redface: ما که دیگه خیلی وقته از میادین ( جمع میدان E و H ... ) خداحافظی کردیم ، دیگه پیر و فرسوده شده ایم دیگه این میراث گرانبها رو سپردیم دست جوون تر ها ای بابامهندس جان شکست نفسی نفرمایید!!!!!! همچین میادینی وجودشمارامیطلبندکه جوانترهاازتجربیات عزیزانی مثل شمااستفاده کنند:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ ؟؟؟؟ چی شده مهندس اریو ..... 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ چی شده مهندس اریو ..... هیچی خو دیدم داری فکر میکنی اومدم کمکت ... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ هیچی خو دیدم داری فکر میکنی اومدم کمکت ... مرسی ..... خو دیدم هیچ کس نیست....ب فکر فرو رفتم..... 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ مرسی ..... خو دیدم هیچ کس نیست....ب فکر فرو رفتم..... من هستم ... بقیه کجایند ؟؟؟ چقدر سوت و کوره... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ من هستم ...بقیه کجایند ؟؟؟ چقدر سوت و کوره... بزرگواری.... نمیدانم....همی بس همه جارا تا عنکبوت فرا گرفته.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده