adel_salehi2000 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ اشکال ندار وقتی بزرگ شدی یادت میره:ws3: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ من حالم بده مریض شدم اخی چرااااا سرما خوردی خوب زیر کولر خواب اما من حالم خوبه از بیکاری حالم بده من کار موخااااااااااااااااااام :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ اشکال ندار وقتی بزرگ شدی یادت میره:ws3: هی وای من مهمون اومد :icon_pf (34): صندلی رو اماده کنید برق بهش وصل کنیم 3 لینک به دیدگاه
adel_salehi2000 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ هی وای من مهمون اومد :icon_pf (34): صندلی رو اماده کنید برق بهش وصل کنیم حالا نمیشه بیخیاله برق بشین:ws44: سمان جونی خوب میشی عسیسم ایشالا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ حالا نمیشه بیخیاله برق بشین:ws44: به به باد امد وبوی انبر امد کجایی جیگر دو ساعته منتظرت ام صندلی رو بیارید مهمون نوازی 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ صندلی رو اوردم کیو روش بشونیم امید؟ 1 لینک به دیدگاه
adel_salehi2000 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ حالا نمیشه اینبار بیخیال من بشین........... من هنوز هزارتا امید دارم میخوام زندگی کنم........ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ حالا نمیشه اینبار بیخیال من بشین...........من هنوز هزارتا امید دارم میخوام زندگی کنم........ تو رو هزار امید است که هر هزار تای ان هم منم پس می خوام امیدت رو به باد بدم :w410: 2 لینک به دیدگاه
adel_salehi2000 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ چغد شما خطلناکین!!!!!!!!!!!!! زبونم بند اومده... حداقل شیرینی ،آب میوه مهمونوازی با برق ندیدیم بخدا .......................... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ چغد شما خطلناکین!!!!!!!!!!!!!زبونم بند اومده... حداقل شیرینی ،آب میوه مهمونوازی با برق ندیدیم بخدا .......................... ما شیرین ترین چیزی که داریم شوکر برقیه (نقش شکلات داره) بعد اون دکل برق (نقش نون خامه ای ) خوب کدوم رو می خوای شکلات یا نون خامه ای 2 لینک به دیدگاه
adel_salehi2000 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ حتماً اشتباهی اومدم بخدا آدرس رو اشتباهی دادن:ws52: شکلات بهتره ولی نوموخوام من رفتم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ حتماً اشتباهی اومدم بخدا آدرس رو اشتباهی دادن:ws52: شکلات بهتره ولی نوموخوام من رفتم :guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2: :aghosh::aghosh::aghosh: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ خوبم؟تو خوبی تینایی؟ هنوز زندم:دی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده