m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ ممنووووووووووووون:hapydancsmil: انصراف اصن تو کار ما نیست! بعله آقا روزبه اینجوریاس! 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سلاااااااام ....بسیاااار خوش آمدید.... نخیر ما همچنان ایستاده ایم .برقی ها از پای نخواهند نشست... رمز ما ایستادگیست ... تکبییییییییییییییییر 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سلاااااااام ....بسیاااار خوش آمدید.... نخیر ما همچنان ایستاده ایم .برقی ها از پای نخواهند نشست... رمز ما ایستادگیست ... ممنووووووووووووون:hapydancsmil: انصراف اصن تو کار ما نیست! بعله آقا روزبه اینجوریاس! تکبییییییییییییییییر اللاااااااااااااااااااااااااا ه و اکبررررررررررر اللااااااااااااااااااه و اکبر. مرگ بر امریکااااااااااااا خوب پس اگه هستین چرا رفتین قایم شدین یهو میریزین سر آدم. خوب حالا بگید ببینم تقویت کننده ولتاژ واسه برق ac یا dc ؟یاجفتش؟ 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اللاااااااااااااااااااااااااا ه و اکبررررررررررر اللااااااااااااااااااه و اکبر.مرگ بر امریکااااااااااااا خوب پس اگه هستین چرا رفتین قایم شدین یهو میریزین سر آدم. خوب حالا بگید ببینم تقویت کننده ولتاژ واسه برق ac یا dc ؟یاجفتش؟ این پلتیکمان بود ، میخواستیم دشمن رو قافلگیر کنیم ... تازه الان هممون ظاهر نشدیم AC 4 لینک به دیدگاه
kasra vanaki 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام وعرض ادب وخسته نباشیدمااومدیم 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام وعرض ادب وخسته نباشیدمااومدیم سلام بر شما... بسیار خوش امدید ... :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اللاااااااااااااااااااااااااا ه و اکبررررررررررر اللااااااااااااااااااه و اکبر.مرگ بر امریکااااااااااااا خوب پس اگه هستین چرا رفتین قایم شدین یهو میریزین سر آدم. خوب حالا بگید ببینم تقویت کننده ولتاژ واسه برق ac یا dc ؟یاجفتش؟ بعععععله این غافلگیری بود هنوز نصفیامون نیستن ac 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اللاااااااااااااااااااااااااا ه و اکبررررررررررر اللااااااااااااااااااه و اکبر.مرگ بر امریکااااااااااااا خوب پس اگه هستین چرا رفتین قایم شدین یهو میریزین سر آدم. خوب حالا بگید ببینم تقویت کننده ولتاژ واسه برق ac یا dc ؟یاجفتش؟ بعد از مدتی تونستم بیام اینجا نقل قول بگیرم.....سلام مهندس....خوش اومدی.....با تاخیر.... دوستان هم ک جواب سوال رو دادن.....مرسی از همگی.....:hapydancsmil: این پلتیکمان بود ، میخواستیم دشمن رو قافلگیر کنیم ... تازه الان هممون ظاهر نشدیم AC دشمن.... مهندس اریو.....روزبه از دوستای خوب غیربرقی مون هستن..........من نبودم هواشو داشته باش..... 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ بعد از مدتی تونستم بیام اینجا نقل قول بگیرم.....سلام مهندس....خوش اومدی.....با تاخیر....دوستان هم ک جواب سوال رو دادن.....مرسی از همگی.....:hapydancsmil: دشمن.... مهندس اریو.....روزبه از دوستای خوب غیربرقی مون هستن..........من نبودم هواشو داشته باش..... بله البته جناب روزبه اینجا خونه خودشونه و ما خوشحال میشیم اینجا ببینیمشون ... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/thread148374.html#post1554898 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سلام و نیمه شب بخیر روزه نماز همه تون قبول . خصوصا بر و بچز برقی .... بعد مدت ها موتور پاتوق برق راه افتاد ..... خیلی ذوق کردم .... :hapydancsmil: یه خسته نباشید و تیریک به روابط عمومی تالار برقمون میگم. :w63:ممنون مهنااااااز خانم.:w139: ( توضیح: گفتم مهناااااز که با مهناز خانم اشتباه نشن. ) یادش بخیر اوایل که اومده بودم با داش عباس:w155: و مهناز خانوم:girl_yes2: و داش کوروش خیلی پاتوق میومدیم. داش عباس متخصص بود. مهناز خانوم متخصص و پرانرژی و شوخ بود. یادم نمیره با شکلک ها داستان درست میکردن میگفتن حدس بزنید!!! ه ه ه ه .... یاااااااااااادش بخیر..... ( انگار الان ۶۰ سال گذشته !!! ) بابت نیومدنم شرمنده.. خیلی دوست دارم بیام ولی خیلی مشغله دارم. :icon_pf (34): همگی موفق باشید..... امضا: :babygirl: 7 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ بفرمایید سحری .... حلیم عبید زاکان قزوین ... یکبار برای همیشه ... حلیم عبید زاکان قزوین ... داغ بزنید از دهن نیفتاده :spiteful:.... 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سلام و نیمه شب بخیر روزه نماز همه تون قبول . خصوصا بر و بچز برقی .... بعد مدت ها موتور پاتوق برق راه افتاد ..... خیلی ذوق کردم .... :hapydancsmil: یه خسته نباشید و تیریک به روابط عمومی تالار برقمون میگم. :w63:ممنون مهنااااااز خانم.:w139:( توضیح: گفتم مهناااااز که با مهناز خانم اشتباه نشن. ) یادش بخیر اوایل که اومده بودم با داش عباس:w155: و مهناز خانوم:girl_yes2: و داش کوروش خیلی پاتوق میومدیم. داش عباس متخصص بود. مهناز خانوم متخصص و پرانرژی و شوخ بود. یادم نمیره با شکلک ها داستان درست میکردن میگفتن حدس بزنید!!! ه ه ه ه .... یاااااااااااادش بخیر..... ( انگار الان ۶۰ سال گذشته !!! ) بابت نیومدنم شرمنده.. خیلی دوست دارم بیام ولی خیلی مشغله دارم. :icon_pf (34): همگی موفق باشید..... امضا: :babygirl: یادش بخیر 8 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ یادش بخیر داداش نکن اوننطور.... :icon_pf (34): خوبیت نداره ........ :icon_pf (34): نبینم غمتو داش مجید .......... :icon_pf (34): :w821::w821::w821::w821::w821::w821: 6 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ به قول برخی !!! مداح ها ........ حالا که دلت شکسته... داره اشکت میاد .... بذار یه چی بگم اون دلت خون شه ................ از این مجلس سبک بری بیرون ............ بعد عمری مرد شدیم۰ روز مرد پیام دادن :w821: => جوراب: ج: جوانمردی و فتوت و: وارستگی ر: رحم و رحمت ا: انسانیت ب: بزرگی و عظمت این است آنالیز جوراب روز مرد! :w821::w821::w821::w821: 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ به قول برخی !!! مداح ها ........ حالا که دلت شکسته... داره اشکت میاد .... بذار یه چی بگم اون دلت خون شه ................ از این مجلس سبک بری بیرون ............ بعد عمری مرد شدیم۰ روز مرد پیام دادن :w821: => جوراب: ج: جوانمردی و فتوت و: وارستگی ر: رحم و رحمت ا: انسانیت ب: بزرگی و عظمت این است آنالیز جوراب روز مرد! :w821::w821::w821::w821: 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ داداش نکن اوننطور.... :icon_pf (34):خوبیت نداره ........ :icon_pf (34): نبینم غمتو داش مجید .......... :icon_pf (34): :w821::w821::w821::w821::w821::w821: یاد قدیما افتادم یادش بخیر :4564: 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سلام و نیمه شب بخیر روزه نماز همه تون قبول . خصوصا بر و بچز برقی .... بعد مدت ها موتور پاتوق برق راه افتاد ..... خیلی ذوق کردم .... :hapydancsmil: یه خسته نباشید و تیریک به روابط عمومی تالار برقمون میگم. :w63:ممنون مهنااااااز خانم.:w139:( توضیح: گفتم مهناااااز که با مهناز خانم اشتباه نشن. ) یادش بخیر اوایل که اومده بودم با داش عباس:w155: و مهناز خانوم:girl_yes2: و داش کوروش خیلی پاتوق میومدیم. داش عباس متخصص بود. مهناز خانوم متخصص و پرانرژی و شوخ بود. یادم نمیره با شکلک ها داستان درست میکردن میگفتن حدس بزنید!!! ه ه ه ه .... یاااااااااااادش بخیر..... ( انگار الان ۶۰ سال گذشته !!! ) بابت نیومدنم شرمنده.. خیلی دوست دارم بیام ولی خیلی مشغله دارم. :icon_pf (34): همگی موفق باشید..... امضا: :babygirl: نامردا اون روزا که من سرباز بودم از این داستانا داشتین و خوش میگذروندید؟؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده