Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ با اجازه دوستانفعلاخیییلیییی خوشحال شدم امیدوارم بتونم تندتند بیام سر بزنم:hapydancsmil: باشه مهندس........شب خوش...... لینک به دیدگاه
nastaran1r 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ .......بگو ماشالا....... سلاممممممم مهندسسسسسسسسس.........احوال شماااااااااااا........ سلام مهندس جان چطوری ؟!! آقا من نمیدونم هر موقع اینجا یه حرفی زدم همه اینطوری شدن :5c6ipag2mnshmsf5ju3از کجا میدونیماشالا رو تو دلم گفتم خو 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ سلام مهندس جان چطوری ؟!!آقا من نمیدونم هر موقع اینجا یه حرفی زدم همه اینطوری شدن :5c6ipag2mnshmsf5ju3از کجا میدونیماشالا رو تو دلم گفتم خو پس دم شماااااااااااااااااا گرم...........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خوووووووووووووووووبم........شرح حال ما رو ک خوندی بالا.........اونوقت میگی چرا میشم...... 1 لینک به دیدگاه
nastaran1r 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ پس دم شماااااااااااااااااا گرم...........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خوووووووووووووووووبم........شرح حال ما رو ک خوندی بالا.........اونوقت میگی چرا میشم...... ماکروویو2.......مخابرات نوری پیشرفته.....طراحی مدارات فرکانس بالا..........................................؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ ماکروویو2.......مخابرات نوری پیشرفته.....طراحی مدارات فرکانس بالا..........................................؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ......علامت سوال یعنی میخوای بدونی اینا چ درسایین......... 1 لینک به دیدگاه
nastaran1r 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ ......علامت سوال یعنی میخوای بدونی اینا چ درسایین......... نوشته بودی که با این که درسا سنگینه ولی خوشحالی خوبه دیگه پس چرا اینطوری؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ نوشته بودی که با این که درسا سنگینه ولی خوشحالی خوبه دیگه پس چرا اینطوری؟ این ک بخاطره شما بود :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
nastaran1r 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ این ک بخاطره شما بود :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: همیشه شاد باشی ایشالا 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ همیشه شاد باشی ایشالا شماهم همینطور.......دوست خوبم......بازم بیاید....... 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ یکی گفت مووووج؟؟؟ کو؟؟ کجاست مووووج؟؟ چه درس های زیبایی داری این ترررررم .... خو منم میخوااااااااام .... هی شمارا میبینم حسودیم میشه .... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ یکی گفت مووووج؟؟؟ کو؟؟ کجاست مووووج؟؟ چه درس های زیبایی داری این ترررررم .... خو منم میخوااااااااام .... هی شمارا میبینم حسودیم میشه .... :mrsbeasley:.......ایتجام اینجا مهندس........ خیلی دوسشون دارم...............اما مردافکنن...... حسوددددددددددددددد:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ همیشه شاد باشی ایشالا مهندس شما گرایشتون چیه ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ مهندس از شوخیای من ناراحت نشید......... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ مهندس از شوخیای من ناراحت نشید......... من؟؟ مگه شوخی کردی؟؟؟ خو من خیلی هم جدی حسودیم میشهههه... نه بابا این چه حرفیه ؟ تازه خوبه آدم احساس غربت نمیکنه .... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ من؟؟مگه شوخی کردی؟؟؟ خو من خیلی هم جدی حسودیم میشهههه... نه بابا این چه حرفیه ؟ تازه خوبه آدم احساس غربت نمیکنه .... بله شما....... بله شوخی با این.....:vahidrk: مرسی مهندسسسسسسسسسس:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ ما ک اون پایین ماییناییم......:shame: 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اشباهی شده بووووود .... تاپیکا قاطی شد 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ اشباهی شده بووووود ....تاپیکا قاطی شد 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ خو وقتی آدم شصت تا تاپیک رو با هم باز میکنه پیش میایه دیگه ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده