Mahnaazz 13133 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 با اجازه دوستانفعلاخیییلیییی خوشحال شدم امیدوارم بتونم تندتند بیام سر بزنم:hapydancsmil: باشه مهندس........شب خوش......
nastaran1r 263 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 .......بگو ماشالا....... سلاممممممم مهندسسسسسسسسس.........احوال شماااااااااااا........ سلام مهندس جان چطوری ؟!! آقا من نمیدونم هر موقع اینجا یه حرفی زدم همه اینطوری شدن :5c6ipag2mnshmsf5ju3از کجا میدونیماشالا رو تو دلم گفتم خو 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 سلام مهندس جان چطوری ؟!!آقا من نمیدونم هر موقع اینجا یه حرفی زدم همه اینطوری شدن :5c6ipag2mnshmsf5ju3از کجا میدونیماشالا رو تو دلم گفتم خو پس دم شماااااااااااااااااا گرم...........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خوووووووووووووووووبم........شرح حال ما رو ک خوندی بالا.........اونوقت میگی چرا میشم...... 1
nastaran1r 263 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 پس دم شماااااااااااااااااا گرم...........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خوووووووووووووووووبم........شرح حال ما رو ک خوندی بالا.........اونوقت میگی چرا میشم...... ماکروویو2.......مخابرات نوری پیشرفته.....طراحی مدارات فرکانس بالا..........................................؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 ماکروویو2.......مخابرات نوری پیشرفته.....طراحی مدارات فرکانس بالا..........................................؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ......علامت سوال یعنی میخوای بدونی اینا چ درسایین......... 1
nastaran1r 263 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 ......علامت سوال یعنی میخوای بدونی اینا چ درسایین......... نوشته بودی که با این که درسا سنگینه ولی خوشحالی خوبه دیگه پس چرا اینطوری؟ 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 نوشته بودی که با این که درسا سنگینه ولی خوشحالی خوبه دیگه پس چرا اینطوری؟ این ک بخاطره شما بود :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1
nastaran1r 263 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 این ک بخاطره شما بود :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: همیشه شاد باشی ایشالا 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 همیشه شاد باشی ایشالا شماهم همینطور.......دوست خوبم......بازم بیاید....... 2
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 یکی گفت مووووج؟؟؟ کو؟؟ کجاست مووووج؟؟ چه درس های زیبایی داری این ترررررم .... خو منم میخوااااااااام .... هی شمارا میبینم حسودیم میشه .... 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 یکی گفت مووووج؟؟؟ کو؟؟ کجاست مووووج؟؟ چه درس های زیبایی داری این ترررررم .... خو منم میخوااااااااام .... هی شمارا میبینم حسودیم میشه .... :mrsbeasley:.......ایتجام اینجا مهندس........ خیلی دوسشون دارم...............اما مردافکنن...... حسوددددددددددددددد:vahidrk: 1
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 مهندس از شوخیای من ناراحت نشید......... من؟؟ مگه شوخی کردی؟؟؟ خو من خیلی هم جدی حسودیم میشهههه... نه بابا این چه حرفیه ؟ تازه خوبه آدم احساس غربت نمیکنه .... 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 من؟؟مگه شوخی کردی؟؟؟ خو من خیلی هم جدی حسودیم میشهههه... نه بابا این چه حرفیه ؟ تازه خوبه آدم احساس غربت نمیکنه .... بله شما....... بله شوخی با این.....:vahidrk: مرسی مهندسسسسسسسسسس:hapydancsmil: 1
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 31 مرداد، 2015 خو وقتی آدم شصت تا تاپیک رو با هم باز میکنه پیش میایه دیگه ... 1
ارسال های توصیه شده