m.maasumi 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ غمگین نیستم ممنون فصل امتحانات است دیگر 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ من غمگين نيستم كه مدلم اين شكليه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ غمگین نیستمممنون فصل امتحانات است دیگر اخ اخ.........امتحانارو نگو ک دلم خووووووووووووووونه مهندس...... من غمگين نيستم كهمدلم اين شكليه خو این مدله غمگینیییییییییه دیگه.... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ خو هرچي زور ميزنم مدل ديگه بشم نميشه.... صورتم حالت گرفته 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ این ترم چ امتحاناتی داری.................ک انقدر ناراحتی.................بگو تا برات بگم چ امتحاناتی دارم........خدارم شکرکنی....... خو هرچي زور ميزنم مدل ديگه بشم نميشه.... صورتم حالت گرفته مهندس......گرفتی مارو........ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ درس و کار و زندگی و .... این ترم چ امتحانایی داری خو..... خوش بحالت سرکاری...... زندگی ام ک.......زندگیه دیگه.......:icon_razz: و............. 1 لینک به دیدگاه
m.maasumi 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ مدار مجتمع ... شبکه ...:icon_pf (34): پاره وقت احتمال داره بندازنم بیرون خونه آشوبه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیخیال بابا حوصله داریم نشستیم غصه بخوریم خوش باشیم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ از امتحانا گفتيد دلم دانشگاه خواست 2 لینک به دیدگاه
m.maasumi 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ برم تا غذام زیادی طلایی نشده و.... 2 لینک به دیدگاه
m.maasumi 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ از امتحانا گفتيد دلم دانشگاه خواست میشه شما یک ترم بجای من برید 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ میشه شما یک ترم بجای من برید باور كن خيلييي خوبه... حالا موقع امتحانا يكم اذيت ميشه آدم ولي دوران دانشگاه خيلييييي خوووبه 2 لینک به دیدگاه
m.maasumi 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ باور كن خيلييي خوبه...حالا موقع امتحانا يكم اذيت ميشه آدم ولي دوران دانشگاه خيلييييي خوووبه درسته فوق العادست من بین لیسانس و ارشدم فاصله افتاد خیلی دلتنگ دوران دانشگاه شدم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ مدار مجتمع ... شبکه ...:icon_pf (34):پاره وقت احتمال داره بندازنم بیرون خونه آشوبه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیخیال بابا حوصله داریم نشستیم غصه بخوریم خوش باشیم:hapydancsmil: من این ترم: ماکروویو2.......مخابرات نوری پیشرفته.....طراحی مدارات فرکانس بالا.........الکترومغناطیس مهندسی پیشرفته.......دارم..........تازه 5شنبه ایی سمینار درس مخابرات نوری رو دادم.....ماکرو2 باید مقاله بدیم.....طراحی پروژه داده ک در حد نمیگنجه.......الکترومغناطیس پیشرفته ام ک خودش یه تنه برا افتادنت تا چندترم کافیه............ کارمم ک دارم رو پروژه کار میکنم.....نتونستم ببرمش جلو از بس درسا سنگیه...... اماااااااااااااا بازم..........شادی میکنم..........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مهندس اریو کووووووووو.............:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
m.maasumi 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ من این ترم: ماکروویو2.......مخابرات نوری پیشرفته.....طراحی مدارات فرکانس بالا.........الکترومغناطیس مهندسی پیشرفته.......دارم..........تازه 5شنبه ایی سمینار درس مخابرات نوری رو دادم.....ماکرو2 باید مقاله بدیم.....طراحی پروژه داده ک در حد نمیگنجه.......الکترومغناطیس پیشرفته ام ک خودش یه تنه برا افتادنت تا چندترم کافیه............ کارمم ک دارم رو پروژه کار میکنم.....نتونستم ببرمش جلو از بس درسا سنگیه...... اماااااااااااااا بازم..........شادی میکنم..........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مهندس اریو کووووووووو.............:icon_razz: خوبی؟ حالا که دارم فکر میکنم شونه هام سبک شد چیزی ندارم آره بابا ناراحت باشی درست میشه؟ اتفاقا موج منفی داره خوش باش 2 لینک به دیدگاه
nastaran1r 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ فک کنم همینطوری پیش برید صفحه این پاتوق به 1000 برسه آوورین 2 لینک به دیدگاه
m.maasumi 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ با اجازه دوستانفعلا خیییلیییی خوشحال شدم امیدوارم بتونم تندتند بیام سر بزنم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ من این ترم: ماکروویو2.......مخابرات نوری پیشرفته.....طراحی مدارات فرکانس بالا.........الکترومغناطیس مهندسی پیشرفته.......دارم..........تازه 5شنبه ایی سمینار درس مخابرات نوری رو دادم.....ماکرو2 باید مقاله بدیم.....طراحی پروژه داده ک در حد نمیگنجه.......الکترومغناطیس پیشرفته ام ک خودش یه تنه برا افتادنت تا چندترم کافیه............ کارمم ک دارم رو پروژه کار میکنم.....نتونستم ببرمش جلو از بس درسا سنگیه...... اماااااااااااااا بازم..........شادی میکنم..........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مهندس اریو کووووووووو.............:icon_razz: خوبی؟حالا که دارم فکر میکنم شونه هام سبک شد چیزی ندارم آره بابا ناراحت باشی درست میشه؟ اتفاقا موج منفی داره خوش باش اره مهندس.....اینجوریاست داستان ما........این ترم له شدم.............تازه ادامه داره......... اخ حرف موج شد.......من عاشق امواجمممممممممم............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ فک کنم همینطوری پیش برید صفحه این پاتوق به 1000 برسه آوورین .......بگو ماشالا....... سلاممممممم مهندسسسسسسسسس.........احوال شماااااااااااا........ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده