Mahnaazz 13133 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 غمگین نیستمممنون فصل امتحانات است دیگر اخ اخ.........امتحانارو نگو ک دلم خووووووووووووووونه مهندس...... من غمگين نيستم كهمدلم اين شكليه خو این مدله غمگینیییییییییه دیگه.... 1
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 خو هرچي زور ميزنم مدل ديگه بشم نميشه.... صورتم حالت گرفته 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 این ترم چ امتحاناتی داری.................ک انقدر ناراحتی.................بگو تا برات بگم چ امتحاناتی دارم........خدارم شکرکنی....... خو هرچي زور ميزنم مدل ديگه بشم نميشه.... صورتم حالت گرفته مهندس......گرفتی مارو........ 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 درس و کار و زندگی و .... این ترم چ امتحانایی داری خو..... خوش بحالت سرکاری...... زندگی ام ک.......زندگیه دیگه.......:icon_razz: و............. 1
m.maasumi 135 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 مدار مجتمع ... شبکه ...:icon_pf (34): پاره وقت احتمال داره بندازنم بیرون خونه آشوبه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیخیال بابا حوصله داریم نشستیم غصه بخوریم خوش باشیم:hapydancsmil: 1
m.maasumi 135 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 از امتحانا گفتيد دلم دانشگاه خواست میشه شما یک ترم بجای من برید 2
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 میشه شما یک ترم بجای من برید باور كن خيلييي خوبه... حالا موقع امتحانا يكم اذيت ميشه آدم ولي دوران دانشگاه خيلييييي خوووبه 2
m.maasumi 135 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 باور كن خيلييي خوبه...حالا موقع امتحانا يكم اذيت ميشه آدم ولي دوران دانشگاه خيلييييي خوووبه درسته فوق العادست من بین لیسانس و ارشدم فاصله افتاد خیلی دلتنگ دوران دانشگاه شدم 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 مدار مجتمع ... شبکه ...:icon_pf (34):پاره وقت احتمال داره بندازنم بیرون خونه آشوبه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیخیال بابا حوصله داریم نشستیم غصه بخوریم خوش باشیم:hapydancsmil: من این ترم: ماکروویو2.......مخابرات نوری پیشرفته.....طراحی مدارات فرکانس بالا.........الکترومغناطیس مهندسی پیشرفته.......دارم..........تازه 5شنبه ایی سمینار درس مخابرات نوری رو دادم.....ماکرو2 باید مقاله بدیم.....طراحی پروژه داده ک در حد نمیگنجه.......الکترومغناطیس پیشرفته ام ک خودش یه تنه برا افتادنت تا چندترم کافیه............ کارمم ک دارم رو پروژه کار میکنم.....نتونستم ببرمش جلو از بس درسا سنگیه...... اماااااااااااااا بازم..........شادی میکنم..........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مهندس اریو کووووووووو.............:icon_razz: 2
m.maasumi 135 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 من این ترم: ماکروویو2.......مخابرات نوری پیشرفته.....طراحی مدارات فرکانس بالا.........الکترومغناطیس مهندسی پیشرفته.......دارم..........تازه 5شنبه ایی سمینار درس مخابرات نوری رو دادم.....ماکرو2 باید مقاله بدیم.....طراحی پروژه داده ک در حد نمیگنجه.......الکترومغناطیس پیشرفته ام ک خودش یه تنه برا افتادنت تا چندترم کافیه............ کارمم ک دارم رو پروژه کار میکنم.....نتونستم ببرمش جلو از بس درسا سنگیه...... اماااااااااااااا بازم..........شادی میکنم..........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مهندس اریو کووووووووو.............:icon_razz: خوبی؟ حالا که دارم فکر میکنم شونه هام سبک شد چیزی ندارم آره بابا ناراحت باشی درست میشه؟ اتفاقا موج منفی داره خوش باش 2
nastaran1r 263 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 فک کنم همینطوری پیش برید صفحه این پاتوق به 1000 برسه آوورین 2
m.maasumi 135 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 با اجازه دوستانفعلا خیییلیییی خوشحال شدم امیدوارم بتونم تندتند بیام سر بزنم:hapydancsmil: 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 من این ترم: ماکروویو2.......مخابرات نوری پیشرفته.....طراحی مدارات فرکانس بالا.........الکترومغناطیس مهندسی پیشرفته.......دارم..........تازه 5شنبه ایی سمینار درس مخابرات نوری رو دادم.....ماکرو2 باید مقاله بدیم.....طراحی پروژه داده ک در حد نمیگنجه.......الکترومغناطیس پیشرفته ام ک خودش یه تنه برا افتادنت تا چندترم کافیه............ کارمم ک دارم رو پروژه کار میکنم.....نتونستم ببرمش جلو از بس درسا سنگیه...... اماااااااااااااا بازم..........شادی میکنم..........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مهندس اریو کووووووووو.............:icon_razz: خوبی؟حالا که دارم فکر میکنم شونه هام سبک شد چیزی ندارم آره بابا ناراحت باشی درست میشه؟ اتفاقا موج منفی داره خوش باش اره مهندس.....اینجوریاست داستان ما........این ترم له شدم.............تازه ادامه داره......... اخ حرف موج شد.......من عاشق امواجمممممممممم............:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 فک کنم همینطوری پیش برید صفحه این پاتوق به 1000 برسه آوورین .......بگو ماشالا....... سلاممممممم مهندسسسسسسسسس.........احوال شماااااااااااا........ 1
ارسال های توصیه شده