رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

دقيقا همه از سختيش ميترسن ، ولي واقعا شيرينه...

به قول يكي از اساتيدمون كسي كه دكتراي موج ميخونه يا كچل ميشه يا :ws3:

ميدان و موج دنياي هستن واقعاااا. خيلي وقت بود ازش فاصله گرفته بودم ، آخه متاسفانه دنياي كار و صنعت كاري با علم نداره...

دستت درد نکنه دیگه مهندس .....:banel_smiley_4:

آخه تا علم نباشه صنعت شکل نمیگیره.......الان تمام ارتباطات آنتنی هستند و نوری ک البته اونم موج هست.....مگر کارهای سیستمی....

• Like 1
لینک به دیدگاه
دستت درد نکنه دیگه مهندس .....:banel_smiley_4:

آخه تا علم نباشه صنعت شکل نمیگیره.......الان تمام ارتباطات آنتنی هستند و نوری ک البته اونم موج هست.....مگر کارهای سیستمی....

:ws3:من كه نميگم استادمون ميگفت ...:ws3:

بله ولي چيزي كه در عمل توي صنعت ما اتفاق ميوفته مخصوصا توي ايران مثل آب يخيست بر تمام احساسات پاك زمان دانشجويي نسبت به علم ...

ابتداي ورودم به صنعت و كار خيلي گرم بودم ولي متاسفانه صنعت زياد از ما انتظار تفكر و علمي نگاه كردن نداره ، از مهندسي فقط قسمت فنش رو انتظار دارن...

كلا كار ميكنيم كه پول در بياريم توي صنعت و بازار كار نميشه دنبال علاقه بود ...

مثلا شما يه لينك وايرلس بخواي راه اندازه كني به هيچ عنوان كارت به طراحي آنتن نميخوره ، يه پك ميگيري نصب ميكني . طراحي ها جاي ديگه انجام شده ...:sigh:

ولي بازم ميدان رو دوست دارم . با اين تفاوت كه از كار كردن توي اين زمينه دل بريدم....

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws3:من كه نميگم استادمون ميگفت ...:ws3:

بله ولي چيزي كه در عمل توي صنعت ما اتفاق ميوفته مخصوصا توي ايران مثل آب يخيست بر تمام احساسات پاك زمان دانشجويي نسبت به علم ...

ابتداي ورودم به صنعت و كار خيلي گرم بودم ولي متاسفانه صنعت زياد از ما انتظار تفكر و علمي نگاه كردن نداره ، از مهندسي فقط قسمت فنش رو انتظار دارن...

كلا كار ميكنيم كه پول در بياريم توي صنعت و بازار كار نميشه دنبال علاقه بود ...

مثلا شما يه لينك وايرلس بخواي راه اندازه كني به هيچ عنوان كارت به طراحي آنتن نميخوره ، يه پك ميگيري نصب ميكني . طراحي ها جاي ديگه انجام شده ...:sigh:

ولي بازم ميدان رو دوست دارم . با اين تفاوت كه از كار كردن توي اين زمينه دل بريدم....

استادتون سیستمی بوده......:banel_smiley_4:

الان همکلاسیام توی بخش طراحی کار میکنن...البته همه سازمانی و نظامی اند....سطح بالای ارتباطات صنعتی اول توی سیستم های نظامی استارت میخوره و بعد مدتی عمومی میشه...

بله متاسفانه......اما پروژه ای ام میشه کارکرد ک کاملا علمیه........

• Like 2
لینک به دیدگاه
استادتون سیستمی بوده......:banel_smiley_4:

الان همکلاسیام توی بخش طراحی کار میکنن...البته همه سازمانی و نظامی اند....سطح بالای ارتباطات صنعتی اول توی سیستم های نظامی استارت میخوره و بعد مدتی عمومی میشه...

بله متاسفانه......اما پروژه ای ام میشه کارکرد ک کاملا علمیه........

نه اتفاقا خودش ميداني بود :ws3:

بله و متاسفانه همونطور كه اشاره كردي اگر قصد علمي كار كردن داشته باشيم ميره توي مراكز نظامي و ...

كه اونم اي باباااا دست به دلم نزار كه خونه :sigh:

البته بي انصافي نكنيم انگشت شمار هم هستن برخي جاها ولي اوناهم مشكلات خاص خودشون رو دارن...

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه اتفاقا خودش ميداني بود :ws3:

بله و متاسفانه همونطور كه اشاره كردي اگر قصد علمي كار كردن داشته باشيم ميره توي مراكز نظامي و ...

كه اونم اي باباااا دست به دلم نزار كه خونه :sigh:

البته بي انصافي نكنيم انگشت شمار هم هستن برخي جاها ولي اوناهم مشكلات خاص خودشون رو دارن...

بله مهندس....همینطوره.......:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام روزه جمعه برقیااااااااااااااااااااااااا بخیر..........:icon_gol:

تمام دوستان برقی و غیر برقی.........بفرمایید ناهار تا یخ نکرده از دهن نیوفتاده.......

t1dvi6rjqdduqpawi4q.jpg

• Like 8
لینک به دیدگاه

سلام.بعدازظهرتون میزون!!ریتم پالستون دقیق وسیگنالاتون همش مثبت!!!هوای اراک بقدری آلودس,بفکرتهویه افتادم!!یعنی درعرض سه ساعت بقدری غبارو دوده,خاک نرم,و ریزگرد جذب فیلتر شده,باالکل فقط پاک میشه!!!فیلترآلومینیوم با دبی مکندگی یک بر سه اتمسفر.موتور دمنده,مکنده رو باتعویض پولی ثانویه یک ونیم برابر افزایش دادم,ولی مشکل محفظه های فیلترآلومینیوم که سریع کیپ میشه

• Like 5
لینک به دیدگاه

تمام دوستان برقی و غیر برقی.........بفرمایید ناهار تا یخ نکرده از دهن نیوفتاده.......

t1dvi6rjqdduqpawi4q.jpg

:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

t1dvi6rjqdduqpawi4q.jpg

سلام

به به چه سفره رنگینی :w02:

دستت درد نکنه مهناز جان مرسی از دعوتت

فقط من قابله هم آوردم با اجازت برا شامم ببرم :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

t1dvi6rjqdduqpawi4q.jpg

اون دیس وسطی رو بده من :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

به به چه سفره رنگینی :w02:

دستت درد نکنه مهناز جان مرسی از دعوتت

فقط من قابله هم آوردم با اجازت برا شامم ببرم :ws3:

نوش جان خوش اومدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.................:hapydancsmil:

برا شام ام نگهتون میدارم........:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اون دیس وسطی رو بده من :banel_smiley_4:

باشه عمو مجله ............:hapydancsmil:

نوش جووووووووووووووونت.........................:hapydancsmil::hapydancsmil:

تموم شد بگو دوباره پر کنم بیارممممممممممممممممم................:w02:

لینک به دیدگاه
باشه عمو مجله ............:hapydancsmil:

نوش جووووووووووووووونت.........................:hapydancsmil::hapydancsmil:

تموم شد بگو دوباره پر کنم بیارممممممممممممممممم................:w02:

کار کی هست حالا این غذاهای خوشمزه

• Like 1
لینک به دیدگاه

لوگوی پایین سفره معرفه چی هست؟جمعه چنین سفره ای یعنی داشتن همسری خوب,باسلیقه,بامحبت,باصفا,و....ماکه مجردیم!!وعاشق دست پخت مادر.خصوصاآبگوشت جمعه ها

• Like 2
لینک به دیدگاه
کار کی هست حالا این غذاهای خوشمزه

خو خودم.....:ws3:

وقتی من دعوت میکنم.....کار کی میتونه باشه.....:banel_smiley_4:.......(صداشو در نیار از اینترنت گرفتم....:whistle:....سهمت محفوظه....:whistle:)

لینک به دیدگاه
خو خودم.....:ws3:

وقتی من دعوت میکنم.....کار کی میتونه باشه.....:banel_smiley_4:.......(صداشو در نیار از اینترنت گرفتم....:whistle:....سهمت محفوظه....:whistle:)

نمیگی دروغ میگی برق خشکت میکنه؟:w000:

باشه سهم من رو خشکه حساب کن:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...