roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 تو قسمت برنامه نویسیش مشکل وجود داره مهندس؟ خواهش می کنم سیستم کنترلیش اگر مشکلی بود بگید همینجا بنویسید توضیح میدم دست شما درد نکنه. شما و مهناز آبروی پاتوق برقو خریدین من جای مدیر تالار بودم بهتون امتیاز میدادم سید کجایییییی؟؟؟؟؟؟بیا از اینا تقدیر کن 7
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 امتیاز بالاتر از اینکه با راهنماییشون به جند نفر کمک کردن من هم از دوستان تشکر میکنم راهنمایهاشون دقیقا مصداق این مثال هست که ماهیگیری یاد دادن با این راهنمایی کاری کردن که افراد خودشون سعی کنند مطلب رو متوجه بشن 7
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 من نمیدونم اصن باید چی کار کنم یکی میگه میکرو کنترلر میخواد دکی میگه میگه باید ای سی براش طراحی کنی منم که اطلاعاتم در مورد اینا مثه اطلاعات وزغ در مقابل ایستگاه فضایی میره مهندس مراجعه کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 مهندس مراجعه کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام ممنون از زحمات شما مهندس ایشالا جبران کنم براتون:hapydancsmil: 7
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 سلام ممنون از زحمات شما مهندس ایشالا جبران کنم براتون:hapydancsmil: خواهش میکنم مهندس......موفق باشید....... 4
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 چی شده یک چیز بگم پاتق احتیاج به نیرو محرک داره خوب نبودی سوخت بچه ها هم ته کشید 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 27 مرداد، 2015 چی شده یک چیز بگم پاتق احتیاج به نیرو محرک داره خوب نبودی سوخت بچه ها هم ته کشید خوب نبودم.......................حق با شماست.... 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 27 مرداد، 2015 دوستای برقییییییییییییییییییییییییی ه خودممممممممممممممم...........:hapydancsmil:........کجایید..........:hapydancsmil: 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 27 مرداد، 2015 امشب پاتوق خیلییییییییییییی خلوت بووووووووووووود......... نمی دانم چرا.......
mmce 683 ارسال شده در 27 مرداد، 2015 سلام.سحرگاه همتون باآرامش!دوستان درطراحی ربات ویا سیستم های هوشمندکه بصورت دستی یااتوماتیک پروگرام میشن,از چندین راهکارمیتونیم استفاده کنیم.بستگی ب نوع عملیات,قدرت وهزینه.از میکرو تاplcبراحتی میتونیم بهره ببریم خیلی ساده.از پروژهای دردست اقدام توضیحات بیشتری داده بشه,راهنمایی آسون تره.امیدوارم بتونم کمکی باشم,وبارعلمی رابالاببرم! 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 سلام.سحرگاه همتون باآرامش!دوستان درطراحی ربات ویا سیستم های هوشمندکه بصورت دستی یااتوماتیک پروگرام میشن,از چندین راهکارمیتونیم استفاده کنیم.بستگی ب نوع عملیات,قدرت وهزینه.از میکرو تاplcبراحتی میتونیم بهره ببریم خیلی ساده.از پروژهای دردست اقدام توضیحات بیشتری داده بشه,راهنمایی آسون تره.امیدوارم بتونم کمکی باشم,وبارعلمی رابالاببرم! ممنونیم مهندس بابت اعلام همکاریتون....:hapydancsmil:.....سپاس 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 سلام آریو عزیز.........:hapydancsmil:.......خوش اومدی........ 2
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 سلام آریو عزیز.........:hapydancsmil:.......خوش اومدی........ سلاااام دوست خوبم... ممنووونم:icon_gol: 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 سلاااام دوست خوبم...ممنووونم:icon_gol: چ خوب شد شماهم مخابراتی هستید..............:hapydancsmil: 1
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 چ خوب شد شماهم مخابراتی هستید..............:hapydancsmil: به افتخااااار هر چي مخابراتيييه.... من مخابراتي ميبينم اصلا احساس افتخار ميكنم مخصووووصا ميداني .... 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 به افتخااااار هر چي مخابراتيييه....من مخابراتي ميبينم اصلا احساس افتخار ميكنم مخصووووصا ميداني .... مهندس......میدان خیلی کمه متاسفانه...........مظلوم واقع شد...... 1
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 مهندس......میدان خیلی کمه متاسفانه...........مظلوم واقع شد...... بله متاسفانه .... و إقبال عمومي هم كمه نسبت بهش ... ولي اين هيچي از ارزش كم نميكنه ... من خودم علاقه ام بيشتر ميدان هست ، ... 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 بله متاسفانه ....و إقبال عمومي هم كمه نسبت بهش ... ولي اين هيچي از ارزش كم نميكنه ... من خودم علاقه ام بيشتر ميدان هست ، ... من ک عاشق میدان و موج و آنتنم.....:hapydancsmil:......بله البته بخاطره سخت بودنش هم هست ک تعداد کمی به سمتش میرن...............من ک یواش یواش دارم موجی میشم... 1
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 من ک عاشق میدان و موج و آنتنم.....:hapydancsmil:......بله البته بخاطره سخت بودنش هم هست ک تعداد کمی به سمتش میرن...............من ک یواش یواش دارم موجی میشم... دقيقا همه از سختيش ميترسن ، ولي واقعا شيرينه... به قول يكي از اساتيدمون كسي كه دكتراي موج ميخونه يا كچل ميشه يا ميدان و موج دنياي هستن واقعاااا. خيلي وقت بود ازش فاصله گرفته بودم ، آخه متاسفانه دنياي كار و صنعت كاري با علم نداره... 3
ارسال های توصیه شده