pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ بابا قراره دو نیم میلیون شلغ رشد کنه بیاد بیرون از زمین نمی بینی جونه زده منتظر می مونم تا سبز بشه کومباین بیارم درو کنم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ بابا قراره دو نیم میلیون شلغ رشد کنه بیاد بیرون از زمین نمی بینی جونه زده منتظر می مونم تا سبز بشه کومباین بیارم درو کنم شلغم ها منظورتونه دیگه.... کار های مد نظر کارگری و ایناست..کار دولتی کجا بود... البته الان چند تا شرکت نفتی داره مهندس مکانیک میگره..من خودم 5 تا از دوستام سال گذشته فارغ التحصیل برق شدند...هنوز دنبال کارن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ اونا دنبار کار نمی گردن دنبال شوهر می گردن تو این دوره زمونه کار راحت گیر میاد شوهر گیر نمیاد احمدی می خواد دو نیم میلیون شوهر تولید کنه :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ اونا دنبار کار نمی گردن دنبال شوهر می گردن تو این دوره زمونه کار راحت گیر میاد شوهر گیر نمیاد احمدی می خواد دو نیم میلیون شوهر تولید کنه :jawdrop: :w00::167: حیف که نمیخوام تاپیکتون منحرف بشه و گرنه جوابتون رو میدادم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ مثل بعضی از مدیرا(البته شوخی کردما..ناراحت نشید) 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ ای خدا مردم ازز گردن کلفتی 3 ساعت دیگه فارغ التحصیل میشم 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ اونا دنبار کار نمی گردن دنبال شوهر می گردن تو این دوره زمونه کار راحت گیر میاد شوهر گیر نمیاد احمدی می خواد دو نیم میلیون شوهر تولید کنه :jawdrop: سفارشی هم شوهر تولید میکنه؟ مثل بعضی از مدیرا(البته شوخی کردما..ناراحت نشید) امین بیا ببین مریم اداتو در اورد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ سفارشی هم شوهر تولید میکنه؟ اره نماز خون دعا خون زد شراب و شنگولی و............. 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ اره نماز خون دعا خون زد شراب و شنگولی و............. دمت گرم یه سری چیزای دیگه هم هست ، خواستی بری پیشش بگو سفارشامو بدم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ ای خدا مردم ازز گردن کلفتی 3 ساعت دیگه فارغ التحصیل میشم گردن من دنیا رو گرفته جیگر من 1 سال ازش میگذره 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ اره نماز خون دعا خون زد شراب و شنگولی و............. ضد...:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ ضد .......... ؟؟؟؟:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ سلاااااااام ها ها ها پاس شدم :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ و آن روز که گروهی را با پاس کردن درس و گروهی را با فارغ التحصیلی خوشنود گردانیدیم... اسپمر بزرگ 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ حالا حالا حالا حالااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ اها اهاااااااااااااا اها اهااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ ای بابا ببین میزاری پشت کامی بمونیم همش ادم رو مجبور می کنن بیان وسط 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده