رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

خوشبختم....

ورحمته الله البرکاته برادر....

خوششون اومده فکر کنم..

واقعا.. بیا باهم داد بزنیم. انجمن رو بریزیم بهم. نه عارف میاد.. یه شوک میده انجمن میریزه بهم... بی خی..

این برقیها چرا یکی پس از دیگری خداحافظی میکنن یکی عادل یکی هم اشکان.. برق میگیرتشون یا نه؟

برقیا کلن همین شکلین....کارشون بگیر نگیر زیاد داره..... یه موقع میان چند ماه فعالیت توپ انجام میدن....یه موقع هم میذارن یهو میرن...

اشکان رو نمیشناسم اما عادل رو چرا....البته به اندازه یه هفته چون بعد از این که من اومدم تو سایت اونم گذاشت رفت!!!:ws28:

من موافقم که انجمن رو بریزیم به هم اما خود انجمن ناپایدار داخلی هست.... یه روز صبح پامیشی میای انجمن حس اصحاب کهف بهت دست میده!!!!:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
برقیا کلن همین شکلین....کارشون بگیر نگیر زیاد داره..... یه موقع میان چند ماه فعالیت توپ انجام میدن....یه موقع هم میذارن یهو میرن...

اشکان رو نمیشناسم اما عادل رو چرا....البته به اندازه یه هفته چون بعد از این که من اومدم تو سایت اونم گذاشت رفت!!!:ws28:

من موافقم که انجمن رو بریزیم به هم اما خود انجمن ناپایدار داخلی هست.... یه روز صبح پامیشی میای انجمن حس اصحاب کهف بهت دست میده!!!!:ws3:

:ws28::ws28::ws28:

فعالیتشون منو کشته این برقیا..

• Like 2
لینک به دیدگاه
به شماهم میبینم خانم برقی هستید..:ws37:.

اولا سلام..:w16:

دوما منظور:w02:

سوما یس:ws3:

منظورم اینه آق عارفین بزرگ مان:ws3:

سلام بانو:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
منظورم اینه آق عارفین بزرگ مان:ws3:

سلام بانو:ws3:

سهلام..

اقا عارف گل سرسبد این انجمن هستن و من به این دواخوی ارادت دارم.. درحد تیم ملی...

محمدعارف و اخوی بزرگ انجمنن ولی بزرگ من نیستن که دلیلش میدونی چیه چون من بزرگترم ازشون:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من خسته شدم فعلا دوستان خوشحال شدم.. خوش بگذره بهتون روز خوبی داشته باشید ایشالله ایرانتون میبره. غرق شادی میشید البته امیدوارم..

فعلنی...:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws28::ws28::ws28:

فعالیتشون منو کشته این برقیا..

اومدید تو این تاپیک به برقیا هم میگی غیر فعال؟؟؟؟؟؟:w000:

ماها خیلی هم فعالیم!!!!!:ws3:

الان دیدی تا شما اومدی ما هم اومدیم....البته منم تو ذهنم بود بیام ولی شما زود تر رسیدید....:whistle:

امیدوارم به شما هم خوش بگذره و روز خوبی داشته باشید..:icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اومدید تو این تاپیک به برقیا هم میگی غیر فعال؟؟؟؟؟؟:w000:

ماها خیلی هم فعالیم!!!!!:ws3:

الان دیدی تا شما اومدی ما هم اومدیم....البته منم تو ذهنم بود بیام ولی شما زود تر رسیدید....:whistle:

نه بابا ما جسارت نکردیم که.:icon_pf (34):.

اع جفت پامیاما... :ws3:(تیکه کلام منه):whistle:

مواظب باشید برق نگیرتتون نکات ایمنی رو رعایت کنید.:a030:.

به تالار(کشاورزی و پزشکی) ماهم سربزنید خوشحال میشیم..هماهنگ کنید..میاید.. وگرنه وسایل پذیرایی نداریما.. اینجا که یه پذیرایی هم نکردن.. واقعا که...:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام دوستان مهندس

من عضو جدید هستم وامیدوارم که منو درجمع خودتون پذیرا باشید.

درضمن دانشجوی سال سوم قدرت هستم.:icon_redface:

سلام دوست عزیز....

خیلی خیلی خوش اومدین....

امیدواریم که شما هم در تالار برق حضور فعال داشته باشید:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...