setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=24تو اینا چیزی که به کارت بیاد نبوده؟؟؟ :wubpink: مرررسی امین ژون به نظرمن کسی که داره لیسانس الکترونیک میگیره حداقل علمی که باید داشته باشه شناخت قطعات الکترونیکی ست :w74: لیسانسم رفت زیر سوال من تاحالا اسم این قطعه رو نشنیده بودم:icon_pf (34): 2 سال هم ترانسدیوسر تست میکردم با بردهای 2 رو، توش از این فطعه ها نداشت:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ گرایش زورببخشید قدرت شما با نیوتون فامیل نیستید که تو کار تبدیل انرژی هستییید فکر کنم قانون اول رو از شوما شاختن :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ بمیرم سیتی میگه لیسانسم رفت زیر سوال :w00: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ به آخرین خبری که دیروز به دستم رسید توجه کنین:4chsmu1: لپ لپم دیگه درست نمیشه مادر بردش سوخته آقاهه گفته اگه شد مادربردش رو عوض میکنه یا به جای لپ لپم یه لپ لپ دست دوم در حد نو میده:icon_pf (34): به داداشم گفتم کم نیار باید یه نو بجاش بده :gnugghender: 3وم تیر گارانتیمون تموم میشه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ به آخرین خبری که دیروز به دستم رسید توجه کنین:4chsmu1: لپ لپم دیگه درست نمیشه مادر بردش سوخته آقاهه گفته اگه شد مادربردش رو عوض میکنه یا به جای لپ لپم یه لپ لپ دست دوم در حد نو میده:icon_pf (34): به داداشم گفتم کم نیار باید یه نو بجاش بده :gnugghender: 3وم تیر گارانتیمون تموم میشه خوب کم نیارررررررررررررررررررررررررررررر برو تا گرمه بچسبون و لپ تاب نو بگیرررررررررررررررررر امان از دست ما ایرانی هاااااااااااااااااا :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ خوب کم نیارررررررررررررررررررررررررررررر برو تا گرمه بچسبون و لپ تاب نو بگیرررررررررررررررررر امان از دست ما ایرانی هاااااااااااااااااا :icon_pf (34): باهشه حواسم هست برم صندلی داغ پیمان رو پیدا کنم سوال بپرسم خوبه نمیام انجمن خبرا به دستم میرسه:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ تو خودت هم نیای روحت اینجاست :167: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ این word2010 عجب چیز خوفیه pdf رو هم توش پیس میکنم فونتش بهم نمیریزه با 2007 که از نت هرچی هم کپی میکردم اگه توش انگلیسی داشت فونتش بهم میریخت 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ این word2010 عجب چیز خوفیه pdf رو هم توش پیس میکنم فونتش بهم نمیریزه با 2007 که از نت هرچی هم کپی میکردم اگه توش انگلیسی داشت فونتش بهم میریخت :smiley (18): مجله هم با 2010 بسته میشه 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ یهنی همش با 2010س؟ :w127: فک میکردم برنامه ای چیزی نصبیدی هنوز درست ندیدم امکاناتش چیه:4chsmu1: ولی فهلا که کلی لذت بوردم این داداشم رو پی سیش نصب کرده بوده به من نمیگفت:vahidrk: بعد امتحانا سیستمشو میترکونم که دیگه برنامه از من مخفی نکنه:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ هيلدا جان برايت بهترينها را ارزو ميكنم و همه ما براي سلامتيت دعا ميكنيم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ یهنی همش با 2010س؟ :w127: فک میکردم برنامه ای چیزی نصبیدی هنوز درست ندیدم امکاناتش چیه:4chsmu1: ولی فهلا که کلی لذت بوردم این داداشم رو پی سیش نصب کرده بوده به من نمیگفت:vahidrk: بعد امتحانا سیستمشو میترکونم که دیگه برنامه از من مخفی نکنه:gnugghender: امکاناتش رو من میدونم لباس میشوره ظرف میشوره نون میگیره ماست میگیره کفش واکس میزنه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ امکاناتش رو من میدونملباس میشوره ظرف میشوره نون میگیره ماست میگیره کفش واکس میزنه احیانا قصد ازدواج نداره 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ احیانا قصد ازدواج نداره مگه من امونش دادم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ مگه من امونش دادم؟؟ یعنی رو هوا زدیش ناملد :w00: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی رو هوا زدیش ناملد :w00: یسک 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ حالا یکی بهم بگه چ جوری پی اف کنم 2007 خودش pdf میکرد 2010 نداره یا من نمیبینم؟ 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ حالا یکی بهم بگه چ جوری پی اف کنم 2007 خودش pdf میکرد 2010 نداره یا من نمیبینم؟ با پرینتر pdf کردم کمر درد گرفتم لپ لپمو میخوام راحت لم میدادم کارامو میکردم گزارش کار آموزیم بالاخره تموم شد 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ حالا یکی بهم بگه چ جوری پی اف کنم 2007 خودش pdf میکرد 2010 نداره یا من نمیبینم؟ از منوی file گزینه save as رو بزن اونجا از اون منوی کشوی فرمت رو pdf انتخاب کن 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااااام من اومدم دوستام گفتن استاد کپی جزوه امتحان می گیره من سست شدم تو درس خوندن 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده