Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ سلاااام دوست عزیز!خوش گذشت؟! همینجایم! سلااااااام رفیق عزیزتر !! جای همگی خالی خیلی خوب بود. خصوصا برگشت فیلم ترسناک بود چشم چشم رو نمیدید . مه و کولاک و تاریکی و ........ و تگرگ و رعد و بارون لای گردنه ها ...... 2 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ سلام سلام .............. :hapydancsmil:دلم تنگ شده بود ..... سفر طولانی و پربرف و بارونی بود ......... دوستای برقی کجان ؟؟؟؟ سلام حاجی خوبی خوش گذشت 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ سلام حاجی خوبی خوش گذشت سلام حاج اشکان :w139: ممنون . خوبیم شکر ایزد .... جای شما خالی ... قبلا هم سحبت نشده بودیم ، نه ؟؟ خوشوقتم از آشنایی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ http://www.noandishaan.com/forums/thread126362-3.html بچه ها اینجا رو نیگاه کنید 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ محض اطلاع خدمت دوستای برقی اطلاع از دریافت ایمیلهای جدید بدون اتصال به اینترنت 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ سیلاماینجا چه خبره سلااام برشوما! سلامتی! بروبچ مشغول تلاش فراوان!!! 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ چرا این تالار خوابیده ؟ دوستای برقی دوستای برق دوست دوستای علاقه مند به فعالیت برقی تشریف ندارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ چرا این تالار خوابیده ؟ دوستای برقی دوستای برق دوست دوستای علاقه مند به فعالیت برقی تشریف ندارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام علیکم برادر عادل گل احوالت چگونه س؟ دانشجویی؟ 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ سلام علیکم برادر عادل گل احوالت چگونه س؟ دانشجویی؟ سلام مهدی جان خوبیم شکر خدا خداروشکر شما هستی :hapydancsmil: معرفی به استادم بخاطر الکترونیک 3 :icon_pf (34): شما سربازی ؟ 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ من هم هستم امدم یک سری بزنم و برم 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ من هم هستم امدم یک سری بزنم و برم خوش اومدی داداش گل :hapydancsmil: آقا حدود دو ساعاته افتادم تو تاپیک و تالار برق دنبال کاربرای برقی میگردم میخوام دعوتشون کنم مهمونی برقی 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ خوش اومدی داداش گل :hapydancsmil:آقا حدود دو ساعاته افتادم تو تاپیک و تالار برق دنبال کاربرای برقی میگردم میخوام دعوتشون کنم مهمونی برقی کار خیلی خوبی میکنی داداشی ببینیم میشه تالار رو جون دوباره بدیم من به مهمونی پایم اصلا چهار پایم 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ کار خیلی خوبی میکنی داداشی ببینیم میشه تالار رو جون دوباره بدیم من به مهمونی پایم اصلا چهار پایم من هشت پایم لیستش آماده شد . مونده متن دعوت نامم میگم مهندس الان دعوت نامه برای انتخاب موضوع گفت و گوی هفته بنویسم ؟؟ بعد یه هفته موضوع رو انتخاب کنیم دسته جمعی بعد دعوتنامه دوم که بریم بحث کنیم ؟ راستی تو گشت و گذارم به جای باحالی رسیدم . کاربرای قدیم برقی چی بودن !!! چون حالت سوال جواب بود مثل بازی بود خوشم ا.مد. ینی هم علمی هم شادی :hapydancsmil: ====>> سوال کن جواب بده ...... 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ سلام مهدی جانخوبیم شکر خدا خداروشکر شما هستی :hapydancsmil: معرفی به استادم بخاطر الکترونیک 3 :icon_pf (34): شما سربازی ؟ مخلصیم داداش...ایشالا که تموم میشه... اهل کجایی؟؟کدوم دانشگاه؟؟ بله سربازم 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ مخلصیم داداش...ایشالا که تموم میشه... اهل کجایی؟؟کدوم دانشگاه؟؟ بله سربازم ایشالا ... نحس شده .... بار چهارمه برداشتم ... بچه قزوین دانشگاه آزاد قزوین ( روبوکاپش ترکونده ) ایشالا سربازی شما هم تموم شه کدوم شهر میری سربازی ؟ لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ من هشت پایم لیستش آماده شد . مونده متن دعوت نامم میگم مهندس الان دعوت نامه برای انتخاب موضوع گفت و گوی هفته بنویسم ؟؟ بعد یه هفته موضوع رو انتخاب کنیم دسته جمعی بعد دعوتنامه دوم که بریم بحث کنیم ؟ راستی تو گشت و گذارم به جای باحالی رسیدم . کاربرای قدیم برقی چی بودن !!! چون حالت سوال جواب بود مثل بازی بود خوشم ا.مد. ینی هم علمی هم شادی :hapydancsmil: ====>> سوال کن جواب بده ...... به نظرم اگه بشه با کاربرای برق هم همفکری کرد بشه یک موضوع رو به صورت هفتگی پیگیری کنیم و اونا مطلب بزارن و بحث رو ادامه بدیم خیلی خوب میشه ولی باز هرچی خودت صلاح میدونی داداشی 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ به نظرم اگه بشه با کاربرای برق هم همفکری کرد بشه یک موضوع رو به صورت هفتگی پیگیری کنیم و اونا مطلب بزارن و بحث رو ادامه بدیم خیلی خوب میشه ولی باز هرچی خودت صلاح میدونی داداشی دقیقا!! منم همینو گفتم واسه همین دعوت نامه ی اول رو میفرستم که بچه ها بیان تو یه تاپیک مربوط به انتخاب موضوع هفتگی بعد ببینیم چقد استقبال میشه و افراد رو بشناسیم. با کمک اونا و هم فکری موضوع رو انتخاب میکنیم و هفتگی پیش میریم. هز هفته یه موضوع 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ دقیقا!! منم همینو گفتم واسه همین دعوت نامه ی اول رو میفرستم که بچه ها بیان تو یه تاپیک مربوط به انتخاب موضوع هفتگی بعد ببینیم چقد استقبال میشه و افراد رو بشناسیم. با کمک اونا و هم فکری موضوع رو انتخاب میکنیم و هفتگی پیش میریم. هز هفته یه موضوع خیلی خوبه من کاملا موافقم داداشی توکل به خدا برو جلو ببینیم چی میشه داداشی 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ خیلی خوبه من کاملا موافقم داداشی توکل به خدا برو جلو ببینیم چی میشه داداشی شبت خوش آق مدیر لیست رو فرستادم برات آقا مهدی رفتی ؟؟ شب شما هم خوش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده