Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ 5 واحد یه درسه؟چند تا درس معرفی به استاد میده دانشگاه آزاد؟ بما یه درس میدن فقط سربازی رفتی خیر . درس های ما 3 و 2 و 1 واحدی هستن. دانشگاه آزاد تا 6 واحد معرفی به استاد میده شما دولتی هستی ؟؟؟ بنده پیرمردم ، معاف شدم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ خیر . درس های ما 3 و 2 و 1 واحدی هستن.دانشگاه آزاد تا 6 واحد معرفی به استاد میده شما دولتی هستی ؟؟؟ بنده پیرمردم ، معاف شدم اره دولتی بودم 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ اره دولتی بودم رشتتون چی بود ؟ 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ صنایع موفق باشین مرسی سر زدی محفل سرد برقی ها 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ صنایع سلام هنوز از دست من ناراحتید سال نوی شما مارک امیدوارم سال خوبی داشته باشید 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ موفق باشین مرسی سر زدی محفل سرد برقی ها اینجا قبلا شلوخ میکردیم بابا ..البت حرف سال 91 ایناس 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ اینجا قبلا شلوخ میکردیم بابا ..البت حرف سال 91 ایناس جدا ؟ خب الان هم تشریف بیارید دوستاتون هم بیاریدو قدمتون رو چشم... یکم شلوغ میکنیم یکم تبادل اطلاعات بین دو رشته 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ جدا ؟خب الان هم تشریف بیارید دوستاتون هم بیاریدو قدمتون رو چشم... یکم شلوغ میکنیم یکم تبادل اطلاعات بین دو رشته ما یه سه واحد برق گذروندیم یادمه از هر چی برق بود متنفر شده بودم یه آزم گذروندم که همه مدارا رو درسن بستم چوون گزارش کار نبریم داد 16 ..دیگه از برق خاطره خوبی ندارم...خیلی سخته ..وحشتناکه 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ ما یه سه واحد برق گذروندیم یادمه از هر چی برق بود متنفر شده بودم یه آزم گذروندم که همه مدارا رو درسن بستم چوون گزارش کار نبریم داد 16 ..دیگه از برق خاطره خوبی ندارم...خیلی سخته ..وحشتناکه آره واقعا برق رشته ی سختیه. واقعا ریاضیات و فرمول ها و طراحی های سخت. بنظرم الکترونیک از گرایش های دیگه سخت تره... کنترل رو بیشتر دوست داشتم. جذاب تر بود... منم سر همین الکترونیک گیر کردم، بار 4مه الکترونیک 3 رو برداشتم :icon_pf (34):. بخاطرش معرفی به استاد خوردم ... ولی اگه علاقه باشه رشته ی جذابیه صنایع چطوره؟ بازار کارش خوبه نه ؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ آره واقعا برق رشته ی سختیه. واقعا ریاضیات و فرمول ها و طراحی های سخت. بنظرم الکترونیک از گرایش های دیگه سخت تره... پاسخ با نقل قولکنترل رو بیشتر دوست داشتم. جذاب تر بود... منم سر همین الکترونیک گیر کردم، بار 4مه الکترونیک 3 رو برداشتم :icon_pf (34):. بخاطرش معرفی به استاد خوردم ... ولی اگه علاقه باشه رشته ی جذابیه صنایع چطوره؟ بازار کارش خوبه نه ؟ تهران صنایع رو خوب میگیرن ولی اگه سه سال سابقه داشته باشیحالا اون سه سالو از کجا بیاری خدا داندبرق ارشد ابزار دقیق خوب میگیرن که 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ ما اینیم دیگه ... :evilsmile: مهدی پاور الان شده مهدی حسینی ؟؟؟ بله ممنون واسه نمره بیست ... :hapydancsmil: نمره ی بیست تالار رو نمیخوام // آخرین هوش و حواسو نمیخوام من فقط فقط قاقا میخوام .... :babygirl: :ws28: کجاهاشو غلط حدس زدیم ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 رئیس الروسا لبخند ژکوند زدی بسی .... اینو خیــــــــــــــلی باحال گفتی:ws28: خب داستان اینو که نشناختی خودم برات تعریف میکنم : آقا مهدی استن آقا مهدی توی سال 92 فارغ التحصیل شد سر از پا نمیشناخت و خیلی خوشحال بود تا اینکه یه روز باباش اومد گفت پسرجون وقتشه مرررررد بشی (بیشتر از اینکه هستن منظورشون بوده) پاشو برو سربازی آقا مهدی هم دوان دوان رفتن الان هم در خدمت سربازی بسر میبرن و البته خوشحال هم هستن ------------------------------ برای داستان من هم خیلی خوب گفتی فقط اون آخرش دیگه اونقدر سرم شلوغ شده بود دیگه جون برام نمونده بود:imoksmiley: اون قسمت آخر کوروش خان هم رفتن سربازی قراره برن البته 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ ما اینیم دیگه ... :evilsmile: مهدی پاور الان شده مهدی حسینی ؟؟؟ بله :ws28: اینو خیــــــــــــــلی باحال گفتی:ws28: خب داستان اینو که نشناختی خودم برات تعریف میکنم : آقا مهدی استن آقا مهدی توی سال 92 فارغ التحصیل شد سر از پا نمیشناخت و خیلی خوشحال بود تا اینکه یه روز باباش اومد گفت پسرجون وقتشه مرررررد بشی (بیشتر از اینکه هستن منظورشون بوده) پاشو برو سربازی آقا مهدی هم دوان دوان رفتن الان هم در خدمت سربازی بسر میبرن و البته خوشحال هم هستن ------------------------------ برای داستان من هم خیلی خوب گفتی فقط اون آخرش دیگه اونقدر سرم شلوغ شده بود دیگه جون برام نمونده بود:imoksmiley: اون قسمت آخر کوروش خان هم رفتن سربازی قراره برن البته سلام مهناز خانوم گل الان داستان مهدی پاور و سید مهدی چیشد؟؟؟کی کدومِ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ ما اینیم دیگه ... :evilsmile: مهدی پاور الان شده مهدی حسینی ؟؟؟ سلام مهناز خانوم گل الان داستان مهدی پاور و سید مهدی چیشد؟؟؟کی کدومِ؟؟ آخ جون سید پیدا کردم اصلا یکی از کارای من اینه یه سید پیدا کنم هی بگمش سیدددددددددددددددددددددد یکی دیگه هم روز شماری عید سیداست که عیدی بگیرم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ آخ جون سید پیدا کردم اصلا یکی از کارای من اینه یه سید پیدا کنم هی بگمش سیدددددددددددددددددددددد یکی دیگه هم روز شماری عید سیداست که عیدی بگیرم:gnugghender: سید دوسداری؟ حتما خرجم میکنیشون 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ سید دوسداری؟ حتما خرجم میکنیشون اره دوس دارم خو وقتی تو تاکسی میشینی گاهی خرد نداری مجبوری از اون پول سیدا بدی آقا راننده الان سه تا 500 دارم:دیییی 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ اره دوس دارم خو وقتی تو تاکسی میشینی گاهی خرد نداری مجبوری از اون پول سیدا بدی آقا راننده الان سه تا 500 دارم:دیییی همین کارارو میکنی این شکلی شدی دیگه! (شوخی کردما ناراحت نشی،تیکه کلامَمِ...ببخشید) بر چه سالیه؟؟ منم یه 200 تومنی دارم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ همین کارارو میکنی این شکلی شدی دیگه! (شوخی کردما ناراحت نشی،تیکه کلامَمِ...ببخشید) بر چه سالیه؟؟ منم یه 200 تومنی دارم همین چند ماه قبل دیگهبقیش دادم بی ار تی و تاکسی:دی تو که خودت سسیدی 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ همین چند ماه قبل دیگهبقیش دادم بی ار تی و تاکسی:دی تو که خودت سسیدی از سالای قبل نداری ینی؟؟واقعا که:icon_razz:........ آره خب ولی اینو از یه سید خیلی بزرگوار گرفتم.....ینی یکی از دوستان لطف داشتان برام گرفتن 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ از سالای قبل نداری ینی؟؟واقعا که:icon_razz:........ آره خب ولی اینو از یه سید خیلی بزرگوار گرفتم.....ینی یکی از دوستان لطف داشتان برام گرفتن نه ندارم خو کجا میزاری 200 تومنی رو بدزدمش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده