Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ درود بر همه دوستان برقی نوروز باستانی بر همگی خجسته باد:icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ دوستان عزیز عیدتون مبارک انشاالله سال خوبی داشته باشید و همیشه توی زندگی موفق و پیروز و سر بلند باشید 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به مهندسان برقی... سال خوبی اشته باشید.. ایشالله برق نگیرتتون صلوات...... 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به مهندسان برقی... سال خوبی اشته باشید.. ایشالله برق نگیرتتون صلوات...... :ws36: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ ارباب خودم سلامو علیکم ارباب خودم سرتو بالا کن ارباب خودم مردم ایران بچه ها وپیرهاو جوانان ارباب خودم چشمارو بازکن نوروز اومده اخمارو بازکن ارباب خودم پسته وبادوم مژده ای دارم برای مردوم ارباب خودم کشک وبادمجون همه چیزها میشه ارزون ارزون تخم مرغ وگوشت فط وفراوون روغن وبرنج ونفت وصابون ارباب خودم فلفل ریزه لباس بچه ها چه قدر تمیزه بازی در میارن توی کوچه جیباشون پراز نقل وکلوچه ارباب خودم خسته نباشی سالی راتو پشت سر گذاشتی یادمون نره آنچه گذشته ارباب خودم فندق وپسته مثل گلی بر سبزه نشسته قربونش برم کارش درسته دست از خوبیها هنوز نشسته ارباب خودم عیدت مبارک زیر سایه ی ایزد تبارک 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ حاجی فیروزه، سالی یه روزه، همه میدونن، منم میدونم، عید نوروزه. 4 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ ما از بزرگان انتظار عیدی داریم (محض اطلاع آقا مجید ) 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ ما از بزرگان انتظار عیدی داریم (محض اطلاع آقا مجید ) چشم عیدی چه قابلی داره شما تشریف بیارید منزل ما توی تالار برق عیدی هم در خدمتیم 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ به به آقا عادل گل آره یادش بخیر داداش کورش میمومد حقمو میگرفت از شماها:ws28: حالا چرا یادش بخیر الان دوباره یه داستان میگم اسفند پارسال تداعی بشه دست شما درد نکنه خب بیاین بگین اینجا چه خبره؟؟؟؟:hapydancsmil: ------------------------------------------------------------- سالی که گذشت.... --->M.Aخب. سال 92 بود. آقای محمد عارف رییس الروسا بودن .... > م ب آقا مجید بهره مند هم رو صندلی منتظر نشسته بودند .....> A.H داش عباس هم سبیل هاشو چرب میکرد که بشه مدیر تالار برق :دی ....> S.B آبجی سوده هم درس میخوند بزرگ شه . نینی تالار برقه ... ....> M.P ایشون رو به جا نیاوردم ------> K.H ایشون هم برادر بزرگتر ما آقا کوروش کبیر هستن. قبلا دست و پامونو قلم کردن :banel_smiley_52: ....> A ایشونم مشخصن دیگه ....> Mاوشونم مهناز خانوم گل ... در حال تحقیق و مطالعه بودن ... دوستان دیگه شانس آوردن که شکلکی براشون پیدا نکردم یکی بود یکی نبود.. .......تو تالار برق نواندیشان بودیم ... : داش عباس وارد شد حریف می طلبید در حد بوندس لیگا ... مطالعه و ترجمه و نحقیق میکرد ... شایدم درس میخوند بالاخره فارغ التحصیل شد. چرا خانومه شکلکش؟؟ . ارشد دانشگاه دولتی قبول شد ... :hapydancsmil: بر و بچز نواندیشان خصوصا برقی هاش جشن گرفتن ... رئیس الروسا با بقیه معاونون مشاوره نموده و داش عباس رو مدیر تالار برق کردندی ... ---->>داش عباس بر صندلی مدیریت جلوس نمودندی و چای خوردندی و مطالعه نمودندی و دندی و دندی .... رئیس اروسا شاد بود بسی بسیار ... -------------------- پایان قسمت اول : مجید آقای بهره مند وارد می شود.... اوشون هم می دوید دنبال حریف ... شایدم فارغ التحصیل شدند ایشون یا نه وارد نواندیشان شدند ایشون (من چند ماه نبودم نمیدونم چخبر بوده اینجا ) :w66: نواندیشانی های عزیز از ایشون استقبال کردند و خوش آمد گفتند ... مجید آقا سر از پا نمیشناخت .... رئیس الروسا و معاونون به این نتیجه رسیدند ایشون رو بر جلوس مدیریت تالار برق بنشونند... ---->> حالا داش مجید بر صندلی مدیریت جلوس نمودندی و چای خوردندی و مطالعه نمودندی و دندی و دندی .... رئیس الروسا لبخند ژکوند زدی بسی .... --------------------------- پایان قسمت دوم : حالا داستان سوده کوچولو نینی تالار برق ... رقص و شادی میکرد ؟؟ یه مدت از نواندیشان رفت درس خوند و درس و مطالعه کرد ... بله باز هم درس خوند ... باز هم شاد بود . رقص و شادی کرد ؟؟ فارغ التحصیل شد. یا شاید هم دانشگاه قبول شد ارشد ... خلاصه دست زد کف زد موفق بود .... ----------------- : ناشناخته ------------------------------ نفهمیدم کی بود چی کرد چی شد : داستان مهناز خانوم .... مهناز خانوم مطالعه میکرد ... رئیس الروسا بهشون پیشنهاد داد مدیر بشن ... ( حدس اینجانب ) با عرض پوزش و شرمندگی رد کردن ایشون ( حدس اینجانب ) گفتند عیب نداره بزرگ میشه یادش میره :دی گل اومد بهار اومد مهناز خانوم شاد بود... مهناز خانوم دنبال چیزی میگشت ... ؟؟؟ اتفاق بدی افتاد ؟؟؟؟ شکست علمی خورد ؟؟؟؟ ---------------------------------- : بلله ایشون داش کوروش هستن.... نوزاد بودن ایشون ؟؟؟ رقص بریک دوست داشتن ؟؟ آبجی مهناز رو یه نفر اذیت کرد؟؟؟ وای وای ... :vahidrk: داداش کوروش با اون طرف دعوا کرد. دست و پاشو قلم کرد .... :banel_smiley_52: همه باهم آشتی کردن ؟؟؟ مهناز خانوم شاد شد ... :scared9: اون طرف محو شد... مهناز خانوم غمگین بود داش کوروش باز اون طرف رو دعوا کرد... ... ناشناخته ---------------------------------- : انا عادل انا قادر انا صابر انا واصل انا شاغل انا غافل دست شما درد نکنه... من کلا رفته بودم تو افق پستونک می مکیدم ---------------------------------- خلاصه سال 92 با بزم و شادی و موفقیت تحصیلی و مشاوره و انتقال اطلاعات مهندسون برق گذشت ................ خب بیاین بگین سال 92 چه ماجراهایی داشت چطور بود ؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ چطور بود ؟؟؟؟؟؟ کوروش کبیر نه عربیه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ کوروش کبیر نه عربیه:vahidrk: شرمنده کوروش خان :love070: کوروش بزرگ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ شرمنده کوروش خان :love070:کوروش بزرگ آفرین 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ سلام برقیای قدیمی نیستن ؟آریو ، امین ، سمندون؟سمانه؟ 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ سلام برقیای قدیمی نیستن ؟آریو ، امین ، سمندون؟سمانه؟ سمندون گاهی سر میزنه ولی بقیه رو تا حالا ندیدم ... ما جدیدیم ولی روزی قدیمی میشیم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ چطور بود ؟؟؟؟؟؟ خـــــــیــــــــــلی خوب بود:ws28: یه جاهایی اشتباه حدس زدی ولی قابل قبول بود اونی هم که نشناختی آقا مهدی (مهدی پاور مستول قبلی گروه تالار برق بود) که امسال رفت سربازی (خدا پشت و پناهش) ولی نمره ت بیسته توی داستان خوندن 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ سمندون گاهی سر میزنه ولی بقیه رو تا حالا ندیدم ...ما جدیدیم ولی روزی قدیمی میشیم اااا حالا خودتونو معرفی کنید بشناسیم(شکلک خجالت) من وینام:دی 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ خـــــــیــــــــــلی خوب بود:ws28:یه جاهایی اشتباه حدس زدی ولی قابل قبول بود اونی هم که نشناختی آقا مهدی (مهدی پاور مستول قبلی گروه تالار برق بود) که امسال رفت سربازی (خدا پشت و پناهش) ولی نمره ت بیسته توی داستان خوندن ما اینیم دیگه ... :evilsmile: مهدی پاور الان شده مهدی حسینی ؟؟؟ کجاهاشو غلط حدس زدیم ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون واسه نمره بیست ... :hapydancsmil: نمره ی بیست تالار رو نمیخوام // آخرین هوش و حواسو نمیخوام من فقط فقط قاقا میخوام .... :babygirl: اااا حالا خودتونو معرفی کنید بشناسیم(شکلک خجالت) من وینام:دی سلام خوش اومدین به پاتوق دوستای برقی تو تاپیک معرفی کاربرای برق همه معرفی شدن عادل هستم. لیسانس برق-الکترونیک دانشگاه آزاد - البته 5 واحد معرفی به استاد دارم بیشتر از برق، عاشق نقاشی و هنر و موسیقی در جستجوی کار 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ ما اینیم دیگه ... :evilsmile: مهدی پاور الان شده مهدی حسینی ؟؟؟ کجاهاشو غلط حدس زدیم ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون واسه نمره بیست ... :hapydancsmil: نمره ی بیست تالار رو نمیخوام // آخرین هوش و حواسو نمیخوام من فقط فقط قاقا میخوام .... :babygirl: سلام خوش اومدین به پاتوق دوستای برقی تو تاپیک معرفی کاربرای برق همه معرفی شدن عادل هستم. لیسانس برق-الکترونیک دانشگاه آزاد - البته 5 واحد معرفی به استاد دارم بیشتر از برق، عاشق نقاشی و هنر و موسیقی در جستجوی کار 5 واحد یه درسه؟چند تا درس معرفی به استاد میده دانشگاه آزاد؟ بما یه درس میدن فقط سربازی رفتی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده