رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام من مهندسی برق - الکترونیک خوندم تازه واردم اینجا زیاد نمیدونم چطوری میشه اینجا فعالیت کرد دروغ نگم خیلی کارا رو هم بلد نیستم اینجا انجام بدم:icon_redface: میشه بهم کمک کنین؟

سلام مریم خانوم (اگه اشتباه نکنم:icon_redface:)

خیلی خوش اومدی:w16::icon_gol:

اینجا متعلق به خودته:a030:

بگو به چه کاری علاقه داری انجام بدی که راهنماییت کنیم:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام من مهندسی برق - الکترونیک خوندم تازه واردم اینجا زیاد نمیدونم چطوری میشه اینجا فعالیت کرد دروغ نگم خیلی کارا رو هم بلد نیستم اینجا انجام بدم:icon_redface: میشه بهم کمک کنین؟

سلام :icon_gol:

خیلی خوش اومدین به جمع مهندسای برق نواندیش :a030:

بهتره برای شروع، اطلاعیه تالار برق رو مطالعه کنید تا دورنمایی از فعالیت های ممکن دستتون بیاد :w16:

http://www.noandishaan.com/forums/announcements7.html

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام مریم خانوم (اگه اشتباه نکنم:icon_redface:)

خیلی خوش اومدی:w16::icon_gol:

اینجا متعلق به خودته:a030:

بگو به چه کاری علاقه داری انجام بدی که راهنماییت کنیم:a030:

سلام درسته مریم هستم دوست من راستشو بخوای من تازه اینحا اومدم مثلا حتی الان نمیدونم این سپاس رو از کجا باید یزنم

دوست دارم تو کارهای آموزشی یا مقاله و نشریه کمک کنم اما خوب اصلا نمیدونم اینجا چطور میشخ فعالیت کرد اگه یادم بدی که کمک بزرگی بهم کردی

• Like 7
لینک به دیدگاه

مهنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاز

دیلم بلات تنگ چده اســـــــــــــــــــــت:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاز

دیلم بلات تنگ چده اســـــــــــــــــــــت:sigh:

ســـــــــــــلام عزیزم:flowerysmile:

منم دلم برات تنگ شده:aghosh:

دیگه نمیای وقتی هم میای من نیستم:hanghead:

حداقل پروفتو باز کن برات پیام بذاریم:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام بر همگی.....

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

به به .... سلام آریو جان :icon_gol:

خیلی خوشحال شدم دیدم اومدی :w16:

این تالار به اعضایی مثل شما خیلی نیاز داره :ws37:

امیدوارم بیشتر وقت کنی بیای انجمن و مارو راهنمایی کنی تا از پس این تالار بر بیایم :icon_gol::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
به به .... سلام آریو جان :icon_gol:

خیلی خوشحال شدم دیدم اومدی :w16:

این تالار به اعضایی مثل شما خیلی نیاز داره :ws37:

امیدوارم بیشتر وقت کنی بیای انجمن و مارو راهنمایی کنی تا از پس این تالار بر بیایم :icon_gol::icon_gol:

سلام بر مدیریت محترم تالار برق ....:icon_gol:

آقا خدا قوت ....

لطف داری عباس جان.....

امیدوارم موفق و پیروز باشی .....

این انجمن به نیروهای تازه نفس و با انرژی ای مثل شما به شدت احتیاج داره....

این تالار فراز و نشیب های زیادی داشته . خیلیا اینجا بودن که الان متاسفانه خیلی وقته نیومدن . با بچه ها خاطرات خوب زیادی داریم . گاهی سر موضوعی اختلاف نظر بود و نظرات متفاوت میشد و ... ولی هر چی بود و به هر شکل بود همه با هم دوست بودیم و در کنار هم . من شاهد بودم که دوستان چقدر زحمت کشیدن برای این تالار. همینجا جا داره از همشون تشکر کنم و براشون هرجا که هستن آرزوی موفقیت میکنم .حالا این مسئولیت به گردن تو افتاده و میدونم تو شروع کار احتمالا با مشکلات زیادی روبرو هستی امیدوارم به بهترین نحو از پسشون بر بیای...

من به خاطر شرایط کاریم دسترسی به اینترنت ممکنه بسته به مکان کارم کمی دشوار باشه ولی اون زمان هایی که خونم و دسترسی دارم خوشحال میشم بتونم در کنار دوستان چیزی یاد بگیرم و اگه کمکی از دستم بر بیاد انجام بدم ...:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

آقا خدا قوت ....

لطف داری عباس جان.....

این تالار فراز و نشیب های زیادی داشته . خیلیا اینجا بودن که الان متاسفانه خیلی وقته نیومدن . با بچه ها خاطرات خوب زیادی داریم . گاهی سر موضوعی اختلاف نظر بود و نظرات متفاوت میشد و ... ولی هر چی بود و به هر شکل بود همه با هم دوست بودیم و در کنار هم . من شاهد بودم که دوستان چقدر زحمت کشیدن برای این تالار. همینجا جا داره از همشون تشکر کنم و براشون هرجا که هستن آرزوی موفقیت میکنم .حالا این مسئولیت به گردن تو افتاده و میدونم تو شروع کار احتمالا با مشکلات زیادی روبرو هستی امیدوارم به بهترین نحو از پسشون بر بیای...

من به خاطر شرایط کاریم دسترسی به اینترنت ممکنه بسته به مکان کارم کمی دشوار باشه ولی اون زمان هایی که خونم و دسترسی دارم خوشحال میشم بتونم در کنار دوستان چیزی یاد بگیرم و اگه کمکی از دستم بر بیاد انجام بدم ...:a030:

تنها روح است که میماند

:ws3:

جیگرتو بخورم اریو و و ووو:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
تنها روح است که میماند

:ws3:

جیگرتو بخورم اریو و و ووو:ws3:

بچه ها میدونستید خبر انقراض دایناسورهارو برای اولین بار امید توی انجمن گذاشت ؟؟.......:ws3:

:4uboxsmiley:

• Like 7
لینک به دیدگاه

آقا خدا قوت ....

لطف داری عباس جان.....

:icon_gol:

ممنون آریو جان :a030:

درست میگی .. شروع کاره و یکمی سر در گمی داره hanghead.gif

سعی خودمو میکنم تا جاییکه بتونم وظایفمو درست انجام بدم ... :w16:

پس ایشالا از این به بعد بیشتر میبینیمت :a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه
بچه ها میدونستید خبر انقراض دایناسورهارو برای اولین بار امید توی انجمن گذاشت ؟؟.......:ws3:

:4uboxsmiley:

نمیدونم

بچه ها میدونستید:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
:icon_gol:

ممنون آریو جان :a030:

درست میگی .. شروع کاره و یکمی سر در گمی داره hanghead.gif

سعی خودمو میکنم تا جاییکه بتونم وظایفمو درست انجام بدم ... :w16:

پس ایشالا از این به بعد بیشتر میبینیمت :a030:

موفق باشی.....:a030:

ایشالاااا....:w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

داش مجید یه زمونی بود اینجا روزی 20-30 صفحه فقط میگفتیم و میخندیدیم ... اون زمون 5-6 نفر بودیم :ws37:

الان تالار خلوت شده اینجا فقط داره خاک میخوره TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...