mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وای مهناز جان، ی کار میکنی برم نیاما!!خیلی بامعرفتی. همین که گفتی خیلی ارزش داشت. مطمئن باش بعد امتحانا جبران میکنم. تو کار ترجمه و چیزای دیگه رو کمکم حساب کن. ههههههه سبیلشو....خخخخخخخخ مهناز خانوم==>:flowerysmile: :dancegirl2::flowerysmile: اختیار داری حرف نبود که عملشم پیداش کنم میزارم گفتم با سیبیل بیام حرفمو جدی بگیری:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اختیار داری حرف نبود که عملشم پیداش کنم میزارم گفتم با سیبیل بیام حرفمو جدی بگیری:ws28: صددرصد!! هههه سبیل مصنوعیش از این دادایی بود... قشنگ جا افتاد!! 1 لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حدود یک هفته ست سایت کارآموزی ثبت نام کردم و چن تا شرکت هایی که معرفی کرده بود رو انتخاب کردم ولی هنوز جوابی نداده کسی میدونه چقد طول میکشه جواب بدن؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حدود یک هفته ست سایت کارآموزی ثبت نام کردم و چن تا شرکت هایی که معرفی کرده بود رو انتخاب کردم ولی هنوز جوابی نداده کسی میدونه چقد طول میکشه جواب بدن؟ قربون شکل ماهت شم تا آخرین روزی که هنوز این سایت ها بازه واسه ثبت نام.... طول میکشه بعد سایت بسته میشه بعد اونا تازه بررسی میکنن یه هفته که زمانی نیست... اما خوب اگه نگرومی تماس بگیر باهاشون... 3 لینک به دیدگاه
parisa.javan 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به همگی امیدوارم منو در جمعتون بپذیرید. 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به همگی امیدوارم منو در جمعتون بپذیرید. سلااااااااااااام پریسا بانو... قدمت روی چشمای من بسیار خوش اومدی گلم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به همگی امیدوارم منو در جمعتون بپذیرید. سلام خوش اومدی پریسا خانوم. بروبچز برق بامرامن. جمعشون گرمه... خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلااااااااااام پریسا جان خیییییییییلییییییی خوش اومدی:w66: 2 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سوااااااااااااااااااال!!! یه تیم تحقیقاتی به منظور انجام پروژه های برقی(بیشتر با جهت گیری برق کنترل و صنایع نفتی) باید به چه نرم افزار هایی مسلط باشن و تو چه موضوعاتی میشه کار کرد؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سوااااااااااااااااااال!!!یه تیم تحقیقاتی به منظور انجام پروژه های برقی(بیشتر با جهت گیری برق کنترل و صنایع نفتی) باید به چه نرم افزار هایی مسلط باشن و تو چه موضوعاتی میشه کار کرد؟؟؟؟ به آقا امیر میگم که بیاد جواب بده احتمالا بدونه 1 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها من یه مودم میخوام بسازم که بتونه با اترنت با کامپیوتر ارتباط برقرار کنه و هر کدی رو که با کامپیوتر براش میفرستیم نمایش بده ! کسی میتونه کمکم کنه عایا ؟ 3 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به آقا امیر میگم که بیاد جواب بده احتمالا بدونه من رو میگی؟؟؟؟؟ من خودم امیرم 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من رو میگی؟؟؟؟؟ من خودم امیرم نه منظورم این امیر amir_f661119 بود 3 لینک به دیدگاه
amir_f661119 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سوااااااااااااااااااال!!!یه تیم تحقیقاتی به منظور انجام پروژه های برقی(بیشتر با جهت گیری برق کنترل و صنایع نفتی) باید به چه نرم افزار هایی مسلط باشن و تو چه موضوعاتی میشه کار کرد؟؟؟؟ سلام دوستان..ببخشید سر کار بودم..کلا واسه گرایش کنترل اتوماسیون جزء لاینفک است.توی نفت اتوماسیون های زیمنس، آلن بردلی، و abb بیشتر استفاده میشه پس یادگیری پی ال سی های ززیمنس و البته مانیتورینگ wincc رو پیشنهاد میکنم.یه نرم افزار هم توی طراحی و کنترل سیستم های ترکیبی هیدرولیک پنوماتیک برقی است به نام automation studio که هم قابلیت طراحی و هم تست رو داره واقعا کاربردیه و ما توی طراحی یکی از چاه ها ی هیدرولیکـ برقی ازش استفاده میکنیم.خیلی از قابلیت هایی رو داره که EPlan ن داره..یه چیز دیگه هم واسه گرایش کنترل توی نفت زیاد میبینم و اونpid کنترلرها است 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آیا میدانید هر گاه شدت میدان بین ابر و زمین از 30 کیلو ولت بیشتر شود تخلیه الکتریکی بین ابر و زمین برقرار میگردد که به آن صاعقه میگیم.... که جریان صاعقه تا 220 کیلو آمپر هستش و تو ایران مقدار این جریان برابر 20 کیلو آمپر.... بنابراین اگه صاعقه ای به دکل بزنه مقدار ولتاژ دکل برابر 280 کیلو ولت خواهد شد... 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آیا میدانید هر گاه شدت میدان بین ابر و زمین از 30 کیلو ولت بیشتر شود تخلیه الکتریکی بین ابر و زمین برقرار میگردد که به آن صاعقه میگیم.... که جریان صاعقه تا 220 کیلو آمپر هستش و تو ایران مقدار این جریان برابر 20 کیلو آمپر.... بنابراین اگه صاعقه ای به دکل بزنه مقدار ولتاژ دکل برابر 280 کیلو ولت خواهد شد... آیا میدانی این چیست؟:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آیا میدانی این چیست؟:vahidrk: صاعقه س دیگه....که با خودش کلی جریان میاره و اینا....که برای طراحی عایقی مثل مقره باید مورد مطالعه قرار بگیره 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده