.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ چی ؟؟ دفتر نقاشیه من تو شهر غم گم شدهههههههههههههههههههههه:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ دفتر نقاشیه من تو شهر غم گم شدهههههههههههههههههههههه:hapydancsmil: داری عادت میکنی یه سوالو دو بار بپرسن ازتاااا 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ داری عادت میکنی یه سوالو دو بار بپرسن ازتاااا دعوا تلدی 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ نه بابا.فقط یه سوال ساده بود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ چه تعطیلاتی ؟؟؟ تحصیلی ؟ یا کلا تعطیلات ؟؟ كلا نه بابا دوباره از تهران ميريزن خونمون اعصاب ندارمتحصيلي 1 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ کی هل ت داد؟بگو حسابش رو برسم :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ یه معما ده تا جعبه سکه داریم که توی 9 تا از این جعبه ها سکه های 10 گرمی هستن و توی یکیش سکه های 9 گرمی داریم فقط با یه بار اندازه گیری چه جوری میتونیم جعبه سکه های 9 گرمی رو پیدا کنیم؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ این که خیلی سخته عاغا فقط یه بار وزن کنیم یعنی ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ این که خیلی سخته عاغا فقط یه بار وزن کنیم یعنی ؟؟ اینجا پاتوق مهندسای برق هااااااااا نه برگ چغندر که!!!!!! :hapydancsmil: مهندس برققققققققققق میخواستی ساده بذارم:vahidrk: یعنی هرچندتا دلت خواست سکه بردار ولی فقط یه بار میتونی از ترازو استفاده کنی و وزن بگیری 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ آهان یعنی از هر کدوم میتونم سکه بردارم و همه رو یجا وزن کنم ؟؟ خب به چه درد میخوره ؟ چن دیقه وقت بده فک کنم 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ آهان یعنی از هر کدوم میتونم سکه بردارم و همه رو یجا وزن کنم ؟؟ خب به چه درد میخوره ؟ چن دیقه وقت بده فک کنم بله از هرکدوم دلت بخواد هر تعداد بخوای میتونی برداری فک کن منتظریم 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ میشه این کارو کرد: جعبه هارو به ترتیب میچینیم.بعد به ترتیب از هرکدوم به تعداد شماره ظرف سکه برداریم.مثلا از اولی یه دونه از دومی دوتا و ... بعد میایم سکه هایی که جمع کردیمو وزن می کنیم.فک کنم اینجا بتونیم بفهمیم کدوم ظرف سکه سبک داشته. مثلا کل سکه ها رو 10 گرمی در نظر میگیریم.بعد میایم وزن سکه هایی رو که جمع کردیم از وزنی که کل سکه ها 10 گرم باشن کم می کنیم.خودمم تا اینجا دقیق نفهمیدم چی گفتم ولی اون عددی که بدست میاد احتمالا شماره ظرفی باشه که سکه های سبک داره. تو فهمیدی من چی گفتم ؟؟ خودم نفهمیدم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ عامو بکش کنار......................چی چی موگویی؟؟؟؟ جواب را من میدهم: از اولي يدونه از دومي دو دونه از سومي سه دونه از چهارمي چهار دونه . . . از دهمي ده دونه جمعا میشود 55 کیلو عامو.... بعد اون سکه های رو که برداشتیم وزن میکنیم عامو... اگه اختلافشون با 55 کیلو یه گرم بود میشه جعبه یک دو گرم بود میشه جعبه دو..... . . . . . عامو حله؟؟؟؟؟ ==================== قربون آواتالم بلم من 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ جریان چیه به مقدار بار الکتریکی که از رسانا عبور میکند جریان میگویند:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ به مقدار بار الکتریکی که از رسانا عبور میکند جریان میگویند:5c6ipag2mnshmsf5ju3 امپر چیه 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ امپر چیه واحد شدت جریان آمپر میباشد...... اهم/ولت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده