paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ هنوز آنقدر ضعيف نشده ام که خطرِ ريزشِ اين کـوه را جار بزنم اما تــــو حواليِ من که مي رسي احتياط کن 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ یه معمای راحت دیگه :: چطوری میشه ۵ تا نهالو با فاصله مساوی از هم کاشت ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ یه معمای راحت دیگه :: چطوری میشه ۵ تا نهالو با فاصله مساوی از هم کاشت ؟؟ مفهوم نیست یعنی چی؟ خوب میکاریم دیگه 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ منظورمو نگرفتی.۴ تا نهال رو با فاصله کاملا مساوی از هم دیگه.مثلا اگه به صورت مربعی بکاری فاصله اونایی که رو قطرا قرار دارن با فاصله اونایی که کنار هم قرار دارن یکی نمیشه منظورمو فهمیدی ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ نه نفهمیدم مقاله منو رد کن بیاد:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ یه معمای راحت دیگه :: چطوری میشه ۵ تا نهالو با فاصله مساوی از هم کاشت ؟؟ من فقط تا چهاتاشو بلدم 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ منظور منم همون ۴ تا بود.اشتباه تایپ کردم حالا بگو ببینم جوابت چیه ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ منظور منم همون ۴ تا بود.اشتباه تایپ کردم حالا بگو ببینم جوابت چیه ؟؟ از این به بعد دقت کن:vahidrk: روی یه هرم خاکی متساوی الاضلاع 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ مهناز افلاطون معروفه بابا باریکلا استاد, جیغ و دست و هورااااااااااااااااااااا :hapydancsmil: بازم ادامه میدی بگم ؟؟؟ اصن خودت بوگو 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ چه تعطیلاتی ؟؟؟ تحصیلی ؟ یا کلا تعطیلات ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ دفتر نقاشیه من تو شهل غم دم شدهههههههههههههههههههههههه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ دفتر نقاشیه من تو شهل غم دم شدهههههههههههههههههههههههه:hapydancsmil: چی ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده