Mahnaazz 13133 ارسال شده در 2 شهریور، 2016 سلام دوست برقیااااااااااااااااااخووووبین؟:girlhi: سلاااام پریساجونی خانووووووووم خوش اومدی صفا اوردی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 25 شهریور، 2016 سلام بر همه مامان برقیا بابا برقیا امیدوارم که همیشه شاد باشیم و با نشاط نماز و روزه هاتون هم قبول حق انشاءالله باشه یا حق 3
sun-shine 7672 ارسال شده در 3 مهر، 2016 سلام برو بچه های برقی مرقی راستش من اینجا غریبه ام ولی اومدم دعوتتون کنم که افتخار بدین و توی این تاپیک مشارکت کنین [h=1]آموزش تصویری زبان برنامه نویسی پایتون[/h] مرسی 3
Imaaan 17059 ارسال شده در 15 آبان، 2016 [h=1]فراخوان ارسال مطلب برای شماره دوازدهم مجله تخصصی کهربا (مهندسی برق و کامپیوتر)[/h] 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 16 آبان، 2016 سلام بر همگی.... سلام بر همه مامان برقیا بابا برقیا امیدوارم که همیشه شاد باشیم و با نشاط نماز و روزه هاتون هم قبول حق انشاءالله باشه یا حق سلام سلام برو بچه های برقی مرقی راستش من اینجا غریبه ام ولی اومدم دعوتتون کنم که افتخار بدین و توی این تاپیک مشارکت کنین آموزش تصویری زبان برنامه نویسی پایتون مرسی سلاااااااااااام و درود بر همگی در ابتدای بحث جا داره که بپرسم " تابستان خود را چگونه میگذرانید" شروع میکنم 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 7 بهمن، 2016 درود امروز رفتیم نمایشگاه بین المللی صنعت برق گفتم یاداوری کنم از دست ندین فردا اخرین روزشه....
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 28 بهمن، 2016 به به چقدر شلوغه اهاییییییییییییییییییییی کوجایدددددددددددددد 1
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 30 بهمن، 2016 سلام من یه مکم میخواستم اگه کسی تونست کمکم بکنه ممنون میشم. یه پاورپوینت در مورد نیروگاه های زمین گرمایی میخواستم 2
roksana6 119 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 سلام دوستان ... من جدیدالورودم ...خوشحالم از اینکه اینجام و با شمام :hapydancsmil: 4
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 سلام دوستان ... من جدیدالورودم ...خوشحالم از اینکه اینجام و با شمام :hapydancsmil: درود خوش اومدین 4
ارسال های توصیه شده