samaneh66 10265 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزيز من اين تايپيك رو زدم كه مهندساي برق عزيزمون بيشتر با هم آشنا بشند و هر هفته مبحثي رو انتخاب كنيم و گروهي تايپيك بزنيم 54 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ رعایت قوانین زیر لازم الاجرا میباشد در صورت تخلف در وهله اول تذکر و برای بار دوم اخطار داده میشود 1. درج هرگونه پست حاوی فقط شکلک و تصویر ممنوع 2. درج موضوعات غیر مرتبط با تالار (به عنوان نمونه پست فقط شعر یا گرفتن تولد) ممنوع 3. قوانین بالا ممکن دچار تغییرات شود، پس کاربران عزیز هر چند وقت صفحه اول تاپیک را مشاهده کنند :flowerysmile: 14 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررررررررررر 9 لینک به دیدگاه
baaset 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ doostan donbale ye projeye khyoob dar zamineye ghodrat migardam.kesi mitoone rahnamaeim kone 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ doostan donbale ye projeye khyoob dar zamineye ghodrat migardam.kesi mitoone rahnamaeim kone vaghean mamnoon سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدید به انجمن لطف کنید فارسی تایپ کنید در چه موردی باشه؟ 8 لینک به دیدگاه
Eng Mohi 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان عزیز من محمد هستم دانشجوی مهندس برق-الکترونیک امیدوارم بتونم در کنار شما، روز به روز در پیشرفت سایت موثر باشم با تشکر 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ خوب بور بچ بیان یه موضوعی چیزی راه بندازید من دارم میرم درس بخونم شب میام ببنم چی کار کردید 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان عزیزمن محمد هستم دانشجوی مهندس برق-الکترونیک امیدوارم بتونم در کنار شما، روز به روز در پیشرفت سایت موثر باشم با تشکر سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدین به انجمن خودتون امیدوارم از حضورتون استفاده کنیم :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان عزیزمن محمد هستم دانشجوی مهندس برق-الکترونیک امیدوارم بتونم در کنار شما، روز به روز در پیشرفت سایت موثر باشم با تشکر سلااام خوش اومدي:wubpink: بالاخره چشم ما يه الكترونيكي ديد 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ سلااامخوش اومدي:wubpink: بالاخره چشم ما يه الكترونيكي ديد در حال انقراضین 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ در حال انقراضین خودم هم ميخوام تغيير رشته بدم واسه ارشد ميرم كنترل 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ خودم هم ميخوام تغيير رشته بدم واسه ارشد ميرم كنترل پس الکترونیکیها گونه ای از جانداران بودند که در سال 1390 خورشیدی منقرض شدند 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ پس الکترونیکیها گونه ای از جانداران بودند که در سال 1390 خورشیدی منقرض شدند :vahidrk: قدرتيا چي هستن ؟ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ :vahidrk: قدرتيا چي هستن ؟ شاهان عالم:smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ شاهان عالم:smiley (18): اون سيگارت دودمانتونو نسوزونه شازده قدرتي:vahidrk: حتما تو شاهيو اميد هم وزيرته:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ اون سيگارت دودمانتونو نسوزونه شازده قدرتي:vahidrk: حتما تو شاهيو اميد هم وزيرته:4chsmu1: :smiley (18): اوهوم 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااام من اوومدم خوش اومدم از این به بعد اینجا باید اسپم کنیم؟! 3 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ سلااامخوش اومدي:wubpink: بالاخره چشم ما يه الكترونيكي ديد میدونستم خیلی ریزمو به چش نمیام:w74: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااام من اوومدم خوش اومدم از این به بعد اینجا باید اسپم کنیم؟! اوهوم اسپم برقي:4chsmu1: میدونستم خیلی ریزمو به چش نمیام:w74: امين خوب چشماتو باز كن تعداد الكترونيكيا زياد شد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده