saba mn 20993 ارسال شده در 3 فروردین، 2012 سلام به همه کسایی که هستن یا بعدا میان کلا همه....:hapydancsmil: منم تازه این تایپیکو دیدم.... کاردانیمو تموم کردم و منتظر ج ازمون کارشناسی هستم.... فعلا بیکارم و دارم توو انجمن میچرخم .... دیگه هان دانشگاه کاردانیم هم خرم اباد بود .... از اشنایی با حسابداران مملکت خوشوقتم.. 5
فرزانه غلامی 345 ارسال شده در 5 خرداد، 2013 سلام به همگی.خوشحالم که جامعه حسابدارن نواندیشان رو دیدم کارشناسی ناپیوسته ترم 3 تهران دانشجو 4
Managerr 1616 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 سلام به دوستان عزیز امیدوارم با حضور وفعالیت سازنده شما این تالار هم رونق بگیره منتظر نظرات وفعالیت های سازنده شما عزیزان هستیم 2
میلاد68 3471 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2013 سلام به دوستان عزیزامیدوارم با حضور وفعالیت سازنده شما این تالار هم رونق بگیره منتظر نظرات وفعالیت های سازنده شما عزیزان هستیم 3
فرزانه غلامی 345 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 سلام بچه ها واقعا چرا تالار حسابداری هیچ کاری نمیشه ؟؟؟ اقایون و خانم ها پیشنهاد بدین ما آماده فعالیتیم.پیشنهاد من بیایید راجع به بورس وسرمایه گذاری مطالبی به هم یاد بدیم 5
Managerr 1616 ارسال شده در 14 خرداد، 2013 سلام بچه ها واقعا چرا تالار حسابداری هیچ کاری نمیشه ؟؟؟ اقایون و خانم ها پیشنهاد بدین ما آماده فعالیتیم.پیشنهاد من بیایید راجع به بورس وسرمایه گذاری مطالبی به هم یاد بدیم دوستان با علاقه نشون دادن وتلاش خودمونه که تالار از رکود درمیاد خودتون وتوامندی هاتون رو در تاپیک معرفی اعضای تالار مدیریت بنویسید وپیشنهادات ونظراتتون رو برای ارتقا وحرکت تالار مطرح کنید ممنون از توجهتون 4
ali..h 35 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2014 با سلام خدمت همه دوستان من دیپلم امور اداری داشتم رفتم کاردانی دانشگاه ازاد ثبت نام کردم رشته حسابداری بنظرتون با اینکه تغییر رشته دادم ولی از حسابداری و منابع درسیش اطلاع ندارم اگه امکان داره یه راهنمایی بکنید 2
*soniya* 10 ارسال شده در 3 آذر، 2014 سلاااااااام من دیپلم حسابداری گرایش بازرگانی دارم و منتظر نتایج کاردانی هستم
رضا نیوز 805 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 چه انجمن فعالی آخرین نوشته سال 2014:banel_smiley_4: اونایی که حسابداری میخونین در مورد نرم افزار های حسابداری یکم اطلاعات بذارین 1
saba mn 20993 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 چه انجمن فعالی آخرین نوشته سال 2014:banel_smiley_4:اونایی که حسابداری میخونین در مورد نرم افزار های حسابداری یکم اطلاعات بذارین الان همع فعالن؟؟؟؟؟ فقط اینجا فعال نیست؟؟؟؟ 2
S.F 24932 ارسال شده در 1 اسفند، 2016 چه انجمن فعالی آخرین نوشته سال 2014:banel_smiley_4:اونایی که حسابداری میخونین در مورد نرم افزار های حسابداری یکم اطلاعات بذارین hgfji البته سوالتون گویا نیست. اول اینکه باید بگم، یادگیری خود نرم افزارها لزوما "حسابدار" بودن نیست. و "حسابداری" خوندن هم دلیلی بر یاد داشتن همه نرم افزارهای حسابداری نیست من ی تجربه ی سال و خورده ای با ی نرم افزار داشتم ک واقعا "باگ" داشت! ب هر صورت، شما وابسته به کاری ک دارید و میزان اعتماد و همین طور دفاتر حسابداری ک مخایید درست باشه یا نه، می تونید خودتون انجام بدید؛ می تونید حسابدار(مورد اعتماد) استخدام کنید. من تقریبا تو یک هفته، اون چیزایی که لازم بود رو از ی کتاب گنده ای ب اسم "حسابداری صنعتی" خوندم و نرم افزار رو هم با زنگ زدن ب پشیبانی و مشورت با چند تا حسابدار یاد گرفتم. نرم افزارها هم متنوع هستن دیگه. از "هلو" بگیر تا "کیمیا" و ازین حرفا. ی سری شرکت هم هستن( مثلا مهندس کامپیوتر ان!) مثلا میگن ک ما مخصوص مارشما برنامه می نویسیم. ب هر صورت هر کسی ی جور نون می خوره دیگه 1
رضا نیوز 805 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 این جا دیگه از کار افتاده هس آخرین نوشته انجمن رو2014نوشته بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اون جا هم تعریف نداره باز هر از گاهی مطلب میزارن
ارسال های توصیه شده