میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ با سلام خدمت تمامی دوستان از زمان ورودم به این سایت کلا فعالیت حسابدارها رو ندیدم یا اشکال از چشای منه یا دوستان کم لطفا" یا کلا"عضو حسابداری نداریم این تایپ برای اینه که حسابداران نواندیشان جمع شن تا بتونیم خودی نشون بدیم برای شروع و اعلام عضور به سوالات زیر پاسخ دهید 1.مقطع 2.داشجویی در استان 3.ترم 4.فعالیت 14 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اولین حاضری هم خودم میزنم 1.کارشناسی 2.ساوه 3. چهار 4.در بازار مبل 8 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ این آمارگیری تا پایان تیر ماه ادامه داره 5 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ حسابدار نبووووووووووووووووووووددددددددددددد 5 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ مدیر مالی و حسابرس هم قبوله 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ کلاً حسابدار مثل اینکه نیست تو پست آخر تاپیک زیر، روش جستجوی پیشرفته کاربرا هستش: آموزش کار با انجمن از اون طریق، رشته رو بذار حسابداری و یه سرچ بزن ببین کیا حسابداری هستن اصلاً شاید باید دعوت نامه واسشون فرستاده بشه بیان 6 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ والا من كه از هركي ميپرسم رشتت چيه ميگه حسابداري يعني هيچ كدوم اهل نت نيستن؟؟؟ من خودم توي يه موسسه حسابرسي كار ميكنم اگه چيزي بود در خدمت هستم 6 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ والا من كه از هركي ميپرسم رشتت چيه ميگه حسابداري يعني هيچ كدوم اهل نت نيستن؟؟؟من خودم توي يه موسسه حسابرسي كار ميكنم اگه چيزي بود در خدمت هستم شما لطف دارید اما می خاستم ببینم وضع حسابدارای نواندیشان چطوریه که دیگه کلا" منصرف شدم حالا یه سوال برای صادرات مبلمان باید هر 3ماه یه بار به دارایی گزارش خرید وفروش بدی یه نه؟ 7 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ سلام میلاد جان........ خوبی؟ چرا باباجان حسابدار هستش......... 1.مقطع: ترم آخر کاردانی 2.داشجویی در استان: گیلان 3.ترم: آخر (چهارم) 4.فعالیت: مربی کامپیوتر 8 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ سلام میلاد جان........ خوبی؟ چرا باباجان حسابدار هستش......... 1.مقطع: ترم آخر کاردانی 2.داشجویی در استان: گیلان 3.ترم: آخر (چهارم) 4.فعالیت: مربی کامپیوتر سلام آقا رضای عزیز دیگه نا امید شده بودم که تو نو اندیشان حسابدار نداریم پس چرا کامپیوتر مگه حسابداری چشه:w00: 5 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ سلام آقا رضای عزیز دیگه نا امید شده بودم که تو نو اندیشان حسابدار نداریم پس چرا کامپیوتر مگه حسابداری چشه:w00: سلام میلاد جان خوبی؟ :flowerysmile: نه داداشی ناامید شیطانه گور به گوریه....... خب از 1376 تا الان با کامپیوتر کار کردم و سال 1385 مهندسی نرم افزار قبول شدم که مشکلاتی پیش اومد و نشد برم و رفتم خدمت وظیفه عمومی و بعدش 1388 بنا به دلایلی ناچار شدم رفتم رشته حسابداری..... تا الان خدا کمک کرده و درسها رو فقط به جهت پاس کردن خوندم..... :flowerysmile: استادها بقدری از زیرکار در میرن که نگو...... یعنی از حسابداری هیچ چی بلد نیستم دروغ نگفتم...... اشکال از خودمه..... نباید رشته ای رو میخوندم که بهش علاقه ای ندارم و بهتر بگم رک و پوست کنده ازش متنفرم.... :w821: 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ سلام آقا رضای عزیز دیگه نا امید شده بودم که تو نو اندیشان حسابدار نداریم پس چرا کامپیوتر مگه حسابداری چشه:w00: من 2،3 روز پیش یکی از بچه ها رو دیدم تو قسمت رشته هاش نوشته بود حسابداری. یادم رفت بگم بیاد اینجا خودشو معرفی کنه :icon_pf (34): یادمم نیست کی بود 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ شما لطف دارید اما می خاستم ببینم وضع حسابدارای نواندیشان چطوریه که دیگه کلا" منصرف شدمحالا یه سوال برای صادرات مبلمان باید هر 3ماه یه بار به دارایی گزارش خرید وفروش بدی یه نه؟ والا من كه خودم حسابداري چيزي سرم نمي شه نمي دونم:persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلام میلاد جان خوبی؟ :flowerysmile: نه داداشی ناامید شیطانه گور به گوریه....... خب از 1376 تا الان با کامپیوتر کار کردم و سال 1385 مهندسی نرم افزار قبول شدم که مشکلاتی پیش اومد و نشد برم و رفتم خدمت وظیفه عمومی و بعدش 1388 بنا به دلایلی ناچار شدم رفتم رشته حسابداری..... تا الان خدا کمک کرده و درسها رو فقط به جهت پاس کردن خوندم..... :flowerysmile: استادها بقدری از زیرکار در میرن که نگو...... یعنی از حسابداری هیچ چی بلد نیستم دروغ نگفتم...... اشکال از خودمه..... نباید رشته ای رو میخوندم که بهش علاقه ای ندارم و بهتر بگم رک و پوست کنده ازش متنفرم.... :w821: من 2،3 روز پیش یکی از بچه ها رو دیدم تو قسمت رشته هاش نوشته بود حسابداری.یادم رفت بگم بیاد اینجا خودشو معرفی کنه :icon_pf (34): یادمم نیست کی بود والا من كه خودم حسابداري چيزي سرم نمي شه نمي دونم:persiana__hahaha: :w74::w874::w821: 5 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ میلاد جان برای اولین قدم با افتخارررررررررر زدم حسابداری......... RezaMTJAME تاریخ عضویت: 17-03-2010 محل سکونت: شهر شالیزارهای سرسبز - لشت نشا نوشته ها: 1,719 حسابداری تشکر: 19,857 تشکر شده: 6,714 بار در 1,843 پست امتیاز:7922 5 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ RezaMTJAME تاریخ عضویت: 17-03-2010 محل سکونت: شهر شالیزارهای سرسبز - لشت نشا نوشته ها: 1,719 حسابداری تشکر: 19,857 تشکر شده: 6,714 بار در 1,843 پست امتیاز:7922 :w66: حالا بزن اون دست قشنگرو به افتخار خودمون 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ اینومیزنم که بدونید این تالار حسابدار هم داره 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ از اونجایی که تنها حسابدار تالار هستم بر آن شدم تا مقالات حسابداری رو تواین تالار انتشار بدم تا به تنهایی اهمیت حسابدار رو به بچههای گل انجمن نشون بدم :shad: مثل این که این تایپیک هم شده تایپیک خصوصی خودم و فقط میلاد 68 به عنوان تنها حسابدار باید بچرخونش 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده