goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه!:girlhi: انگاره نوبته منه!!!آدمو تو شرایطه پیچیده قرار میدن!:Laie_28: از همه دوستان واسه وقتی که میذارن تشکر و سپاس ویژه به عمل میاد!:flowerysmile: ممنون میشم که نظرتون هر چی که هست کامل بگین!:dancegirl2: سعی میکنم اطلاع رسانی انجام بدم ولی هر دوستی که دعوت ویژه ازش نشده همین جا عذر خواهی میکنم ازش و سراپا چشم میشم تا حرفاتونو بخونم!:persiana__hat: نفر بعدی : دختر شاه پریون 21 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اه عمه جون من سیلام خوبی من معمولا بی دعوت میرم تاپیک آشناهام.. این الهه خانم دخمر خوبیه همش تاپیکهای منو تکراری میزنه آواتارهاشم خاصه و قشنگ عاشق حیوونها هم هست......... دیگه فعلا همینها 7 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اه عمه جون منسیلام خوبی من معمولا بی دعوت میرم تاپیک آشناهام.. این الهه خانم دخمر خوبیه همش تاپیکهای منو تکراری میزنه آواتارهاشم خاصه و قشنگ عاشق حیوونها هم هست......... دیگه فعلا همینها سلام عزیزم!! خو بدون هماهنگی من تاپیک میزنی دیگه!!!:persiana__hahaha: سرچ میکنم ولی نیدونم چیرا پیداشون نیکنم!! پوزش می طلبم!!!:aghosh: 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام عزیزم!!خو بدون هماهنگی من تاپیک میزنی دیگه!!!:persiana__hahaha: سرچ میکنم ولی نیدونم چیرا پیداشون نیکنم!! پوزش می طلبم!!!:aghosh: خواهش میشود ....... سرچشون خراب بیده عمه:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام چرا ما زیاد با هم برخورد نداشتیم؟ دختر خوبیه و خیلی مهربون و عاشق اسپم مادربزرگه رو دوست داره و تمام تلاشش رو در برگزاری مجلس ختم اون مرحوم انجام داد 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ درود بر گادس_س. آخه این چه نام کاربریه بابا،یک اسم ایرانی بذار اقلا....... انسان بسیار خوب و در عین حال پر از شیطنت !!! نمیدونم چرا اینقدر شیطنت میکنه،تو همه تاپیک ها هم یک چیزی میگه حتی در حد پارازیــت. بحث جدی ازش کم دیدم،با من هم یک دعوای کوچکی داشته یه زمانی. در کل بهش نمره عالی میدم. موفق باشی ای کودک توانا. 9 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلامچرا ما زیاد با هم برخورد نداشتیم؟ دختر خوبیه و خیلی مهربون و عاشق اسپم مادربزرگه رو دوست داره و تمام تلاشش رو در برگزاری مجلس ختم اون مرحوم انجام داد چرا نداشتیم ؟؟؟؟ چیشاتون خوف میبینه عسیسم!!! مادر بزررررررررررررررررررررررگ:w821: مرسی که اومدی گلم!!:rose: درود بر گادس_س. آخه این چه نام کاربریه بابا،یک اسم ایرانی بذار اقلا....... انسان بسیار خوب و در عین حال پر از شیطنت !!! نمیدونم چرا اینقدر شیطنت میکنه،تو همه تاپیک ها هم یک چیزی میگه حتی در حد پارازیــت. بحث جدی ازش کم دیدم،با من هم یک دعوای کوچکی داشته یه زمانی. در کل بهش نمره عالی میدم. موفق باشی ای کودک توانا. چیرا خو؟ خوشمله که!!!:w589: عذر می طلبم کودک درونم یکم بیش فعاله!!!!:w330: ممنون که اومدی!! عالی بودن از خودتونه!!:persiana__hahaha: 7 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ حتما میام کلی مینویسم براتالان یه کم تمرکز ندارم 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ حتما میام کلی مینویسم براتالان یه کم تمرکز ندارم :aghosh: منتظر حضور سبز شما هستیم!!!:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اخه اسپمر بزرگ هم تحلیل شخصیت داره؟ این الهه یه ابر اسپمره که کاری جز حرص دادن نداره نمیدونم چرا قاطی نمی کنه ظاهر و باطنش به نظر یکیه. شوخه و جنبه بالایی هم داره. 9 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ به به چه خوب..... :flowerysmile: خب بنده یه مدتی هستش با ایشون آشنا شدم ولی طی این مدت خیلی خوش برخورد بودند و از بچه های گل کامپیوتری هم هستند که یه عالمه فعالیت دارند و براشون هم آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.... :flowerysmile: همیشه دلشاد باشی و خوشبخت بشی آجی.... :flowerysmile: 9 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام آشنایی زیادی ندارم با الهه عزیز ولی پستهاشون رو میدیدم پر از جنب و جوش و شیطنت با سواد احساسی منطقی همینا رو دیدم دیگه 8 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلااااام سلااااام از من دعوت رسمی شده منم اوووومدم که بتحلیلم:w14: خب ؛ :flowerysmile: یه دخمل فعالیه ؛ یکم مهلبونه, یکم شلوخه ، من تازگیها باهاش آشنا شدم :w14: همش هم هر جا bpcom ( مهرداد) میره ؛ میره اونجا , اینو نمیدونم چرا!!!!!! لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ خب الهه جان احوال شما ؟ الهه از اون دخترای شیطونو مهربونه البته اینجوریام نیست که فکر کنی میشه همیشه مهربون باشه یا همیشه با همه خوب باشه بستگی به طرفش داره ! کلا اگر آدمیو یه کم بشناسه بدونه فرد به طور نسبی خوبه اون طرفی از شخصیتشو که اصلی ترین قسمت شخصیتیه و شیطونیاشو پر جنبو جوش بودناشه نشون میده ولی اگر بدونه طرفش مناسب نیست یهو میشه یه آدم کاملا برعکس قبلیه ! برای شناختشم اول یک ارتباط نشون نمیده همه چیو یه کم میشینه نگاه میکنه بعد اروم اروم نشون میده در واقع خوبه این ویژگی چون انعطاف شخصیتی میده بهش و میتونه برای هر کسی حدو حدودیم قائل بشه به نظرم هدف های بزرگی تو ذهنشه و دوست داره واقعا بهشون برسه نه اینکه چون همه میگند خوبه بگه خوبه درواقع قلبا به اهدافش ایمان داره و در صدد پیدا کردن بهترین راه برای رسیدن بهش هستش سنو سالو فاکتور ارتباطاتش نمیدونه و عقیده داره شخصیت باعث پیوند اشخاص هستش ناراحتی هاشو تو یه بستری از شوخی و جنبو جوش خصوصا اگر دو مورد قبلی نشد با ادبیات کلامی خاص خودش مخفی میکنه طوری که شاید گاهی خیلی ناراحت باشه ولی کسی نفهمه ! گاهی فکر میکنم میخواد کسی ناراحتیشو نفهمه و ازش مثه یه ابزار دفاعی استفاده میکنه ولی گاهیم واقعا میخواد بقیه بدونند اینجاست که شاید کمی ناراحت شه و ندونه الان دقیقا تو چه شرایطیه الهه جان فعلا اینا به ذهنم اومد اینا ذهنیات من و بررسی های من نسبت به کوچیکترین رفتار شما در ارتباط با خودم و بقیه بوده و این چیزی بوده که به نظر میایی امیدوارم خوب گفته باشم 9 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ به به خواهر شووور عزيزم با اينكه خواهر شوورمه هي سرك ميكشه تو زندگيه من ولي خيلي مهربونه:4chsmu1: اوايل فكر ميكردم خيلي مغرورو لوسه ولي اصلا نيس منم دوست داره ولي اعتراف نميكنه شيطونه دوست داره سر به سر بقيه بزاره ونوس چي ميگه ؟؟؟؟ چرا راه ميوفتي دنبال شووورم؟:167: 8 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام گلم. ممنون از دعوتت. زیاد نمیشناسمت فقط میدونم به عکاسی علاقه داشتی...:JC_thinking: آواتارات هم قشنگن. میگن شیطونی لابد هستی دیگه... کلا آدم های پرجنب و جوش و شیطون رو دوست میدارممم . شاد باشی:wubpink: 7 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ ونوس چي ميگه ؟؟؟؟ چرا راه ميوفتي دنبال شووورم؟:167: توام کشتی مارو با اون شوهرت :w589: دو بار باهاش حرفیدم کلی دعوا کردی که نظر داری بهش :w589: :persiana__hahaha: 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ عمه جون خودمه...:aghosh: عاشق حیواناته... منم این خصوصیتم به عمه ام رفته... ژن قویه ماشالله.... خیلی دوسش دارم... پر از انرژیه...اونم از نوع مثبتش... خیلی شوخ طبعه... 7 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلاممممممممممممممممممممم الهه عمه جون خودمههههههههههههههههههههههه خیلی خوب و مهربونه فقط منو وادار میکنه واسه باغ وحشش حیوانات بدزدم وگرنه خیلی خوبهههههههههههههههههه 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اخه اسپمر بزرگ هم تحلیل شخصیت داره؟ این الهه یه ابر اسپمره که کاری جز حرص دادن نداره نمیدونم چرا قاطی نمی کنه ظاهر و باطنش به نظر یکیه. شوخه و جنبه بالایی هم داره. من اخطارامو بهت داده ارشدیون خدا به دادت برسه با این تحلیلت!!!:persiana__hahaha: منتظره عواقبش باش!! میسی اومدین به به چه خوب..... :flowerysmile: خب بنده یه مدتی هستش با ایشون آشنا شدم ولی طی این مدت خیلی خوش برخورد بودند و از بچه های گل کامپیوتری هم هستند که یه عالمه فعالیت دارند و براشون هم آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.... :flowerysmile: همیشه دلشاد باشی و خوشبخت بشی آجی.... :flowerysmile: ممنون آقا رضا پیروز باشین!:gol cheshmak: سلامآشنایی زیادی ندارم با الهه عزیز ولی پستهاشون رو میدیدم پر از جنب و جوش و شیطنت با سواد احساسی منطقی همینا رو دیدم دیگه شما اگه آشنایی داشتی چی میشد!!!!:4chsmu1: ممنون اومدین! به من اخطار دادن اسپم نکنم!! ممنون، قدم رنجه فرمودین:persiana__hat: سلااااام سلااااام از من دعوت رسمی شده منم اوووومدم که بتحلیلم:w14: خب ؛ :flowerysmile: یه دخمل فعالیه ؛ یکم مهلبونه, یکم شلوخه ، من تازگیها باهاش آشنا شدم :w14: همش هم هر جا bpcom ( مهرداد) میره ؛ میره اونجا , اینو نمیدونم چرا!!!!!! مهرداد برادرمه، گفته بودم که مامانش سپرده دست من مهرداد! منم که در انجام وظایف کوشااااااااااااا! اینجوریه که باید پیگیر کاراش باشم دیگه!! مرسی اومدی عزیزم!:rose: خب الهه جان احوال شما ؟ الهه از اون دخترای شیطونو مهربونه البته اینجوریام نیست که فکر کنی میشه همیشه مهربون باشه یا همیشه با همه خوب باشه بستگی به طرفش داره ! کلا اگر آدمیو یه کم بشناسه بدونه فرد به طور نسبی خوبه اون طرفی از شخصیتشو که اصلی ترین قسمت شخصیتیه و شیطونیاشو پر جنبو جوش بودناشه نشون میده ولی اگر بدونه طرفش مناسب نیست یهو میشه یه آدم کاملا برعکس قبلیه ! برای شناختشم اول یک ارتباط نشون نمیده همه چیو یه کم میشینه نگاه میکنه بعد اروم اروم نشون میده در واقع خوبه این ویژگی چون انعطاف شخصیتی میده بهش و میتونه برای هر کسی حدو حدودیم قائل بشه به نظرم هدف های بزرگی تو ذهنشه و دوست داره واقعا بهشون برسه نه اینکه چون همه میگند خوبه بگه خوبه درواقع قلبا به اهدافش ایمان داره و در صدد پیدا کردن بهترین راه برای رسیدن بهش هستش سنو سالو فاکتور ارتباطاتش نمیدونه و عقیده داره شخصیت باعث پیوند اشخاص هستش ناراحتی هاشو تو یه بستری از شوخی و جنبو جوش خصوصا اگر دو مورد قبلی نشد با ادبیات کلامی خاص خودش مخفی میکنه طوری که شاید گاهی خیلی ناراحت باشه ولی کسی نفهمه ! گاهی فکر میکنم میخواد کسی ناراحتیشو نفهمه و ازش مثه یه ابزار دفاعی استفاده میکنه ولی گاهیم واقعا میخواد بقیه بدونند اینجاست که شاید کمی ناراحت شه و ندونه الان دقیقا تو چه شرایطیه الهه جان فعلا اینا به ذهنم اومد اینا ذهنیات من و بررسی های من نسبت به کوچیکترین رفتار شما در ارتباط با خودم و بقیه بوده و این چیزی بوده که به نظر میایی امیدوارم خوب گفته باشم ینی سحر یدونه ایییی!:aghosh: مرسی گلم!!!:rose: به به خواهر شووور عزيزم با اينكه خواهر شوورمه هي سرك ميكشه تو زندگيه من ولي خيلي مهربونه:4chsmu1: اوايل فكر ميكردم خيلي مغرورو لوسه ولي اصلا نيس منم دوست داره ولي اعتراف نميكنه شيطونه دوست داره سر به سر بقيه بزاره ونوس چي ميگه ؟؟؟؟ چرا راه ميوفتي دنبال شووورم؟:167: سیلام بر زن برار خیدم!!! خوش اومدی ، پ دسته گلت کو؟ اعتراف کنم پررو میشی!!!:persiana__hahaha: ممنون گلم!!:flowerysmile: عمه جون خودمه...:aghosh:عاشق حیواناته... منم این خصوصیتم به عمه ام رفته... ژن قویه ماشالله.... خیلی دوسش دارم... پر از انرژیه...اونم از نوع مثبتش... خیلی شوخ طبعه... منم دوست دارم گلم! :aghosh: در تشکیل باغ وحش کوشا باش عمه جان!! 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده