رفتن به مطلب

خواهشا نوشابه نــــــخور ! (وقتی نوشابه می خورید چه اتفاقی می افتد؟)

ارسال های توصیه شده

من فقط با بعضی از غذاها میخورم

غذاهای بد فست فودی مثلا:icon_pf (34):

کلا با همه چی نمیخورم....

یا بعضی وقتها همینجوری میخرم میخورم........

توهم بخور نگران نباش

مثلا یا فقط ظهر بخور یا شب که میزانش کمتر بشه.......

این اسید معده خودش اینقدر خطرناک هست که اگر در فضای آزاد باشه همچیزو ذوب میکنه نگرانش نباش خدا خودش درست طراحیش کرده:banel_smiley_4:

چقدر راحت حرف می زنی ؟!:banel_smiley_4:

شما این مدرک پزشکی رو از کجا گرفتی که این قدر راحت نسخه می پیچی :w58:

می دونم این اصلا مثال خوبی نیست

اما توی سینک ظرفشویی . روشویی . دستشویی یا هر جایی که جرم سنگین گرفته نوشابه (یه خصوص مشکی) بریز و بذار چند ساعتی بمونه بعد با آب بشور ؛ می شه مثل آینه

حالا فکر کن با این معده بدبخت چه کار می کنه :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 81
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چقدر راحت حرف می زنی ؟!:banel_smiley_4:

شما این مدرک پزشکی رو از کجا گرفتی که این قدر راحت نسخه می پیچی :w58:

می دونم این اصلا مثال خوبی نیست

اما توی سینک ظرفشویی . روشویی . دستشویی یا هر جایی که جرم سنگین گرفته نوشابه (یه خصوص مشکی) بریز و بذار چند ساعتی بمونه بعد با آب بشور ؛ می شه مثل آینه

حالا فکر کن با این معده بدبخت چه کار می کنه :icon_pf (34):

این مدارک پزشکی حاصل 28 ساال تجربه بیماری کشیدن هست...........

در اطرافم کادر پزشکی موجود میباشد..........

تازه جایی هم که خون ریخته با نوشابه تمیزش میکنند.........

این معده منو بدبخت کرده حقشه بدبخت بشه...........

شما نگرانش نباش

• Like 1
لینک به دیدگاه
من همینجوریشم فقط ظهرا میخوردم :ws3:

چون اصلا شبا شام نمیخورم که بخوام باهاش نوشیدنی بخورم

ولی کلا نوشابه چیزی خوبی نیست منم منتظر بهونه بودم ترکش کنم چون علاوه بر ناراحتیای گوارشی پوکی استخوان هم میاره

اگر اذیت میشی ترکش کن...........

چرا پس قدیمها که نوشابه نبوده ولی انسانهای قدیمی اکثرشون پوکی استخوان دارند؟:ws52:

نمیگم خیلی خوبه ولی اگر هم چیزو به بدترین حالتش نگاه کنیم دیگه نمی تونیم زندگی کنیم...........

شیر خوبه ولی من بچه هایی سراغ دارم خوراکشون شیره ولی دندونهاشونم خرابه پس قرار نیست هرچی خوب باشه صددرصد باشه:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگر اذیت میشی ترکش کن...........

چرا پس قدیمها که نوشابه نبوده ولی انسانهای قدیمی اکثرشون پوکی استخوان دارند؟:ws52:

نمیگم خیلی خوبه ولی اگر هم چیزو به بدترین حالتش نگاه کنیم دیگه نمی تونیم زندگی کنیم...........

شیر خوبه ولی من بچه هایی سراغ دارم خوراکشون شیره ولی دندونهاشونم خرابه پس قرار نیست هرچی خوب باشه صددرصد باشه:banel_smiley_4:

پوکی استخوان فقط علتش نوشابه نیست که با بود و نبودش پوکی استخوان به وود بیاد یا از بین بره!

نوشابه تشدید کنندشه

اذیتم که نمیکنه خیلیم دوست دارم ولی کلا یه مدتی بود که میخواستم دیگه نخورم یا خیلی خیلی کمش کنم این تاپیک یه جورایی تشدیدش کرد چون واقعا نمیدونستم انقدر مضره!

همینجوریش من معدم ناراحته حتما نوشابه بد ترش میکنه

در مورد شیرم بله درست میگی چون شیر هم مثل همون مثال نوشابه که بالا زدی تنها عامل تقویت دندون نیست که هرکی شیر میخوره دندوناش خوب باشه هر کی نمیخوره بد!

به عوامل زیادی بستگی داره که یکیش شیره ....میتونه اسیبش و کم کنه !

ولی حالا هرش ب شکلات بخور بخواب مسواکم نزن !

هفته ای سه تا فندقم با دندونت بشکن ....حالا روزی یه لیترم شیر بخور !معجزه نمیکنه که!

نوشابه هم همینطور فقط میتونه تشدید کننده باشه به نظرم

• Like 3
لینک به دیدگاه
پوکی استخوان فقط علتش نوشابه نیست که با بود و نبودش پوکی استخوان به وود بیاد یا از بین بره!

نوشابه تشدید کنندشه

اذیتم که نمیکنه خیلیم دوست دارم ولی کلا یه مدتی بود که میخواستم دیگه نخورم یا خیلی خیلی کمش کنم این تاپیک یه جورایی تشدیدش کرد چون واقعا نمیدونستم انقدر مضره!

همینجوریش من معدم ناراحته حتما نوشابه بد ترش میکنه

در مورد شیرم بله درست میگی چون شیر هم مثل همون مثال نوشابه که بالا زدی تنها عامل تقویت دندون نیست که هرکی شیر میخوره دندوناش خوب باشه هر کی نمیخوره بد!

به عوامل زیادی بستگی داره که یکیش شیره ....میتونه اسیبش و کم کنه !

ولی حالا هرش ب شکلات بخور بخواب مسواکم نزن !

هفته ای سه تا فندقم با دندونت بشکن ....حالا روزی یه لیترم شیر بخور !معجزه نمیکنه که!

نوشابه هم همینطور فقط میتونه تشدید کننده باشه به نظرم

آره دیگه

کمش کن نه کلا تحریمش کن

هرچیزی باعث اذیت کردن بدنت میشه ترکش کن حتی اگر کلی ارزش داشته باشه به نظر متخصصان عزیزی که امروز آسپرین خوبه فردا باعث سکته میشه هستند.....

• Like 2
لینک به دیدگاه

من فشارم و قند و چربي از حد نرمالم پايينتره، بهتره پس به خوردنم ادامه بدم تا نرمال بشم :persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha:

• Like 2
لینک به دیدگاه

حالا يه چيز خيلي جالب، از نوشابه واسه شستن دستشويي استفاده كنيد، آقا بد تميز ميكنه هاااا :ws3: تازشم، مثه وايتكس و اين جرم گيرها بوش اذيت نميكنه و پدر دستگاه تنفسي رو در نمياره، عوضش كلي هم تميز ميشه، از فردا بريد نوشابه بخريد واسه شستن سرويس بهداشتي ها :ws3:

باور نداريد امتحان كنيد :ws3:

تازه اينطوري به عينه هم مشخصه كه درون آدم با نوشابه چه بلايي سرش مياد :persiana__hahaha:

• Like 2
لینک به دیدگاه
حالا يه چيز خيلي جالب، از نوشابه واسه شستن دستشويي استفاده كنيد، آقا بد تميز ميكنه هاااا :ws3: تازشم، مثه وايتكس و اين جرم گيرها بوش اذيت نميكنه و پدر دستگاه تنفسي رو در نمياره، عوضش كلي هم تميز ميشه، از فردا بريد نوشابه بخريد واسه شستن سرويس بهداشتي ها :ws3:

باور نداريد امتحان كنيد :ws3:

تازه اينطوري به عينه هم مشخصه كه درون آدم با نوشابه چه بلايي سرش مياد :persiana__hahaha:

دقیقا من هم توی اولین پست همین صفحه همین تجویز رو کردم

من امتحان کردم لامذهب این طوری که این تمیز می کنه وایتکس و جرم گیر ا جواب نمی دن :ws3:

لینک به دیدگاه
آره دیگه

کمش کن نه کلا ترحیمش کن

هرچیزی باعث اذیت کردن بدنت میشه ترکش کن حتی اگر کلی ارزش داشته باشه به نظر متخصصان عزیزی که امروز آسپرین خوبه فردا باعث سکته میشه هستند.....

:ws50:

تحریم:w768:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دقیقا من هم توی اولین پست همین صفحه همین تجویز رو کردم

من امتحان کردم لامذهب این طوری که این تمیز می کنه وایتکس و جرم گیر ا جواب نمی دن :ws3:

ببخشيد من نديده بودم، حقيقت هنوزم نخوندم :ws3:

ولي خوب شد منم گفتم، يه تاكيدي شد روش، تازشم بيشتر همه باور ميكنن :hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خیلی جالبه آمریکا و غرب همه چیز را برای ایران تحریم کرده اند،جز دو چیز و این دو چیز برای اکثر کشورها وقف عام است!!

1- سیگار

2- نوشابه.

:icon_pf (34)::ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه
رسما دیگه کوفت میخوریم جای نوشابه چون بهتره

ما هر روز ناهار نوشابه میخوریم دیگه کوفت جایگزین میشه

ما میخوایم بزنیم تو کار دلستر :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینو خیلی وقت پیش خونده بودم...ولی من گوشم بدهکار نیست... متاسفانه،بدبختانه:ws3:

فقط روزی 8 تا بطری 1.5 لیتری آب می خورم :ws3:

ماشاا..:jawdrop:

البته آب زیادی هم بدونید که خوب نیست،سدیم بدنتون رو حل میکنه و ممکنه به کما ببره خدایی نکرده!میدونستید آیا؟!

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...