SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ خب جامعه رو مردم میسازند و همین مردم براش قانون تعیین میکنند .......... اگر تک تک افراد یک جامعه به قوانین پیرامونشون احترام بگذارند و اونو رعایت کنند یعنی به مسائل حکومتیشون دخالت کردند و اگر بعد از یه مدتی دیده بشه که اون قوانین با رعایت کردند خود افراد مشکل ساز هست پس نشان دهنده اشتباه بودند اون قوانین هست و بهتر است که عوض بشه....... این هم میتونه یک نوع دخالت درامور مربوط به خود جامعه باشه.... و نباید همیشه یکی باشه که فقط حرف حرف اون باشه....... خیلی جالب بود شهدخت جان این یه برداشت جدید بود که کسی نگفته بود تاحالا پس به نظرت این دو جمله میگه کسی نباشه که حرف آخرو بزنه؟ !!! باید توضیح بدم که فردی که این حرفو زده بسیار پایبند به ولایت مطلقه فقیه بوده البته به نوعی که ما داریم الآن میبینیم و داره برامون تفسیر میشه. نمیخواهیم در مورد ولایت فقیه یا ولایت مطلقه فقیه بحث کنیم چون حتما تاپیک به چیز میره این جریانو فقطب رای این گفتم که به سوالی که پرسیدم بهتر بتونی جواب بدی. 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ قربونت سلامتی تو سازی؟در مورد قسمت آبی فهمیدم چی میگی پس با این شرایط بیخیالش :rose: سپاس میلاد جون توضیحاتت روشن و کامل بود. حالا که پایه شدی اینم بگو در مورد حکومت نخبگان این دو جمله امکان پذیر هست؟ فدای مرامت داداش:aghosh: اول باید ببینیم نخبه رو چی تعریف میکنی شما خب ما حتی نظر فیلسوفای قدیمم بخونیم اونا معتقد بودن که باید بلاد و ممالک توسط نخبه ترین افراد یک جامعه مدیریت شن و هم چنین معتقد بودن که نمیشه یک فرد که فرضا علیل بیمار یا بیسواده بر مملکت حکومت کنه ولی نیازه که کشورها توسط فکر جمعیه نخبگان اداره شن و این سرعت پیشرفت و حرکت به سوی تعالی رو برای اون مملکت بیشتر میکنه. کشور ما الان عملا دچار همین معضله یعنی کمبود نخبگا ن در راس کشور . نظارت مردم به هر حال باید بر عملکرد مسئولین باشه ولی این به معنی نیست که فرضا منی که در مورد مسائل نظامی اطلاعات ندارم بیام ودر این مورد دخالت کنم ولی من نماینده هایی رو انتخاب میکنم که اگر تو این امر خللی ایجاد شد گوش مسئول متخلف رو بپیچونن و اجازه همچین کاری رو بهش ندن. باز اگه سوالتو کمی توضیح بدی بیشتر میتونم کمک کنم:w139: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ در اون قسمت اول مشکل برای من این بود که اون فرد در زمانهای دیگه خوب خودشو نشون داد وزمانی که من انتخاب میکردم اون شرایط نبود که ببینم چی میکنه و گرنه اعتقاد من تغییری نکرده بود اگه زمان اتنخابش میدونستم توی اون شرایط اون کارا رو میکنه خب انتخابش نمیکردم. متاسفانه این حالت همیشه هست چون بین حرفو عمل از زمین تا آسمان است. اما شاید خوبی این جمله اینه که همیشه دست مردمو برای دخالت کردن باز میگذاره که حتی در صورت انتخاب غلط بازم امکان دخالت داشته باشن ... نظرت چیه؟ بسیار عالی در صورت انتخاب غلط..مردم باید دستشون باز باشه تا انتخاب خودشون رو اصلاح کنند.ولی قبل از اون باید معیارهای صحیح انتخاب برای مردم شرح داده بشه.مردم رشد سیاسی بکنند،آگاه باشند که تصمیم آنها برای نسل بعدی به مراتب سرنوشت ساز تر از خودشونه.خودرایی و خودخواهی رو کنار بذارن و خیلی شرایط دیگه.. 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ فدای مرامت داداش:aghosh:اول باید ببینیم نخبه رو چی تعریف میکنی شما ... باز اگه سوالتو کمی توضیح بدی بیشتر میتونم کمک کنم:w139: نوکرم :rose: منظورم از حکومت نخبگان همون تعریف فیلسوفان قدیمی بود که گفتی .... توضیحاتت کامل بود سپاس 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ در صورت انتخاب غلط..مردم باید دستشون باز باشه تا انتخاب خودشون رو اصلاح کنند. دمت گرم فقط میخواستم ببینم اینی که گفتیو از این جمله برداشت میکنی یا نه ... ایول :w139: نظراتت خیلی به نظراتم نزدیک بود 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی جالب بود شهدخت جان این یه برداشت جدید بود که کسی نگفته بود تاحالا پس به نظرت این دو جمله میگه کسی نباشه که حرف آخرو بزنه؟ !!! باید توضیح بدم که فردی که این حرفو زده بسیار پایبند به ولایت مطلقه فقیه بوده البته به نوعی که ما داریم الآن میبینیم و داره برامون تفسیر میشه. نمیخواهیم در مورد ولایت فقیه یا ولایت مطلقه فقیه بحث کنیم چون حتما تاپیک به چیز میره این جریانو فقطب رای این گفتم که به سوالی که پرسیدم بهتر بتونی جواب بدی. دقیقا حرف آخرو باید بر اساس وضع موجود تعیین بشه.......نه صرفا حرف یک نفر مهر تأیید یا رد به مشکل یا مسئله ای باشه..که متأسفانه اکثر جوامع این طور شده... بهتر است افراد در پی حل مشکلاتشون باشند تا پیدا کردن مقصر..... حالا منظور اون طرف عوام فریبی بوده یا چیز دیگه بماند...ولی یه وقتی یک حرفی از یک بچه هم میتونه خیلی بزرگ باشه بهتراست آدم برداشت درست کنه از حرفها........ یه وقتی ندانسته ممکنه یک حرف بزرگی زده بشه .......... این حرف هم ممکنه از این دست حرفها باشه.... 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ خب جامعه رو مردم میسازند و همین مردم براش قانون تعیین میکنند .......... اگر تک تک افراد یک جامعه به قوانین پیرامونشون احترام بگذارند و اونو رعایت کنند یعنی به مسائل حکومتیشون دخالت کردند و اگر بعد از یه مدتی دیده بشه که اون قوانین با رعایت کردند خود افراد مشکل ساز هست پس نشان دهنده اشتباه بودند اون قوانین هست و بهتر است که عوض بشه....... این هم میتونه یک نوع دخالت درامور مربوط به خود جامعه باشه.... و نباید همیشه یکی باشه که فقط حرف حرف اون باشه....... سیلاام عمو جان خیلی موافقم با اون حرفت که مردم به قانون احترام بذارن همچنین اون قسمته مشکلات قوانین خیلی از قانونا تو همین کشور اصلا مرتبط با فرهنگ و محیط ما نیست و الان هم در حال اجراست و بالاجبار هم ما باید بهش پایبند بمونیم و این خلاف اون جمله ی بالاست . نمیخوام نمونه بیارم ولی قانونگذارای این کشور خوبه که فراموش نکن متعلق به سرزمین ایرانن نه نقطه ای خارج از کری زمین ما. 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ بهتر است افراد در پی حل مشکلاتشون باشند تا پیدا کردن مقصر..... آهان همینه نمیدونم چرا کسی از اون قسمت "دخالت در همه چیز" این برداشتو نکرد. مقصرها مهم هستند اما نه به این میزان که حل مشکلات اهمیت داره. بعید میدونم قصد عوام فریبی داشته ... :rose:همونطور که گفتی و منم تو پست اول گفتم کاری به گوینده نداریم فقط در مورد این دو جمله بحث میکنیم. :rose: 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ عزیزان دمتون گرم یه تاپیک سیاسی دو روز دوام آورده و بسته نشده:rose:. خدا خیرتون بده بیاییم درست بحث کردنو یاد بگریم. ناز نفس همتون :rose: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سیلاام عمو جانخیلی موافقم با اون حرفت که مردم به قانون احترام بذارن همچنین اون قسمته مشکلات قوانین خیلی از قانونا تو همین کشور اصلا مرتبط با فرهنگ و محیط ما نیست و الان هم در حال اجراست و بالاجبار هم ما باید بهش پایبند بمونیم و این خلاف اون جمله ی بالاست . نمیخوام نمونه بیارم ولی قانونگذارای این کشور خوبه که فراموش نکن متعلق به سرزمین ایرانن نه نقطه ای خارج از کری زمین ما. سلام عمویی خوبی شما خب بهتره که قانون گذارها و رئوس هرم حکومتی از جنس خود مردم اون سرزمین باشند تا دچار این مشکلات نشویند...... این که بعضی از ماها از مریخ اومدیم بحثی جداست............ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ آهان همینه نمیدونم چرا کسی از اون قسمت "دخالت در همه چیز" این برداشتو نکرد. مقصرهاس مهم هستند اما نه به این میزان که حل مشکلات اهمیت داره. بعید میدونم قصد عوام فریبی داشته ... :rose:همونطور که گفتی و منم تو پست اول گفتم کاری به گوینده نداریم فقط در مورد این دو جمله بحث میکنیم. :rose: منم گفتم کاری به گوینده ندارم حتی ممکنه یک بچه دوساله یک حرفی بزنه که خیلی ارزشش بیشتر از حرفهای یک انسان بظاهر روشنفکرم هست............. من کلا سعی میکنم به گوینده حرف کاری نداشته باشم.... چون ماها فقط یاد گرفتیم هرجا رسیدیم فقط اعتراض کنیم............متأسفانه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام عمویی خوبی شماخب بهتره که قانون گذارها و رئوس هرم حکومتی از جنس خود مردم اون سرزمین باشند تا دچار این مشکلات نشویند...... این که بعضی از ماها از مریخ اومدیم بحثی جداست............ اگر هر کدوم از ما همون کار خودش رو درست انجام بده این مملکت بهشت میشه بخصوص همون رئوس هرم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اگر هر کدوم از ما همون کار خودش رو درست انجام بده این مملکت بهشت میشهبخصوص همون رئوس هرم خب پس شروع کنیم تا یواش یواش درست بشه........... مردی که کوه را جابه جا کرد از برداشتن سنگ ریزه ها شروع کرد.... 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ خب پس شروع کنیم تا یواش یواش درست بشه...........مردی که کوه را جابه جا کرد از برداشتن سنگ ریزه ها شروع کرد.... جانا سخن از جانب ما می گوئی :rose: 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ خب پس شروع کنیم تا یواش یواش درست بشه...........مردی که کوه را جابه جا کرد از برداشتن سنگ ریزه ها شروع کرد.... جانا سخن از جانب ما می گوئی :rose: جانا همون چیزی که شیخ گفت 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ جانا سخن از جانب ما می گوئی :rose: تا زمانی که منتظر باقیه بشینیم هیچ چیزی درست نمیشه.............. متأسفانه در کشور ما اکثر مردم باید از ترس و به زور به قوانین عمل کنند که بعد از یه مدتی با توسل به خلاقیت بازم اونو دور میزنند..............:w74: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ دمت گرم فقط میخواستم ببینم اینی که گفتیو از این جمله برداشت میکنی یا نه ... ایول :w139: نظراتت خیلی به نظراتم نزدیک بود همه چیز به همه کس مربوط است. همه کس در همه چیز دخالت کند. هر کسی باید حریم خود رو بدونه و در مسائل مربوط بخودش بله دخالت کنه، جمله دوم خیلی کلیه.....نمیشه بعنوان یک اصل دونستش.... 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ آیا بنظر شما این کار درسته... اعتقاد شخصی من این مثل معروفه چه در مورد خودم و بقیه و چه در مورد ..... یه سوزن به خودت بزن بعد یه جوالدوز به مردم 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اعتقاد شخصی من این مثل معروفه چه در مورد خودم و بقیه و چه در مورد .....یه سوزن به خودت بزن بعد یه جوالدوز به مردم کاملا موافقم کلا اگه بخوای هر چیزی رو درست کنی باید از خودت شروع کنی 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ کاملا موافقم کلا اگه بخوای هر چیزی رو درست کنی باید از خودت شروع کنی خود شکن ، آیینه شکستن خطاست 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده